Ingenting

There will come a point in your life
when you realize who really matters,
who doesn't, and who never really did.
So forget about the people from your past because
there is a reason they didn't make it to your future
Så nu är den inte privat längre så nu har resten av befolkningen någonting o göra om dagarna/nätterna. Det var ett jävla tjat på att jag ska skulle ta bort detta lösenord, jaja jag har ändå ingenting roligt o skriva.

Haha

Jag tar snart bort den här jävla bloggen jag hittar aldrig någonting o skriva om, eller jo massor men ingenting jag har lust att dela med mig till halva Sverige. SÅ! Vad ska jag ha en öppen blogg till? Hm, ingenting.. jag funderar på att göra den privat så jag bara har den för att skriva av mig så bara jag kommer åt den och folk som verkligen bönar och ber om att få lösenordet. Så NU BLIR DEN PRIVAT! MOHA!

mens dag

Idag ska jag gråta över mitt hår, ha mens och hoppas på arbetsintervjuvn!

Känslor

Nu kommer dem tillbaka igen.. jag funderar på om det är dags för utredningen. Jag vet inte jag har inte bestämt mig, det är ju inte bara mitt val. Jag vill så gärna!

When you're down and out..

It's not about how hard you hit,
It's about how hard you can get hit,
how much you can take, and keep moving forward.

Du din skata

HAHA jag bara älskar o kolla folk skator. Det känns rätt. Jag har tråkigt. Nicklas bajsar. Jag är kissnödig, jag blir dödsförklarad om jag knackar på dörren. Kissa ute är inget alternativ, jag vill inte ha sniglar i rumpan. Sen vill jag inte göra Tomas kväll.

JAG HATAR SVERIGE

Sverige är otrevligt, svin kallt, fult och är fullt av äckliga människor, otrevliga människor, egoistiska människor, självupptagna människor, ohjälpsamma människor och allmänt SJÄLVISKA. ALLAAAAAAAAAAAAA dessa människor verkar ha hämnat på service inriktningen, dem jobbar med service. Hjälpa andra människor, WHY?! När dem inte är ett dugg intresserade, dem suckar, säger något otrevligt, blicken som bara skriker "snälla kan du inte handla någon annanstans?" JAG FLYTTAR!

Om man..

Låser in sig på toaletten i fyra timmar per dag, hur länge sitter man i snitt på toa per vecka? månad? och år?

Den här kompisen

Min pojkvän har en kompis, han ringer 54 gånger om dagen. Hans liv går ut på att ringa min pojkvän..

Nu ska jag berätta om min vän Rebecca

Hon träffade mig en vacker sommardag i sin fars lägenhet jag var då "bästa vän" med hennes lådsas syster, vi kan kalla henne ylva. Ylva och jag, vi var goda vänner fastän väldigt olika! Jag och ylva åt mat och träffade pojkar, brydde oss bara om folk med JL eller WE på tröjorna och gjorde dumma saker på nätterna. Rebecca var den där hårdspacklade brunetten med för låga jeans och urringning, som gick förbi köket ibland och in i sitt rum och tog webcam bilder på sina tuttar som senare låg ut på en ungdomssajt. Hon var den där brunetten från Sätra jag knappt hälsade på som var så otrevlig i telefon och svarade kort och bitchigt "Rebecca?!" Det var det enda jag såg av Rebecca på två år. En gång i månaden kom hon till Ylvas lägenhet och tog bilder på sina bröst och tittade bitchigt på oss när vi åt mat i köket. Ibland hade hon till och med sig kompisar som sprang på rad in i Rebeccas rum. Rebecca var också bruden som var tillsammans med alla turkar i min och ylvas skola. Kort och gott jag och Rebecca tittade med förakt på varandra. Men jag och Ylva sket väl i de, vi sminkade oss och träffade pojkar, drack baileys i mängder sen spydde vi i fyra timmar. Det var skit skoj.

Två år senare när jag börjat gymnasiet och har ett uppträdande så sitter det en liten blyg blondin med tjocktröja i publiken och tittade på mig när jag lådsades vara en kines lost i sverige. Jag kände igen henne från någonstans.. Hm jag bestämmer mig iallafall för att gå fram till henne och fråga henne om "tha kokkie tawer" hon försökte på knaglig engelska förklara vart det låg någonstans.

Jag börjar laga mat med hennes klass, och det visar sig att denna trevliga flicka är den där bitchiga föredetta brunetten. Vi pratar om allt och inget. Nu är vi kära i varandra och söker vårat offer. Hon har sin snäckan och jag har min Gustav. Vi lever happily ever after!

Det sa din morsa med

I fredags var jag och fikade med Felicia, jag älskar dig bästa vän tack för att du finns! Efter många timmars prat och och god sallad så ringer min älskling och säger att jag kan åka till Skärholmen så hämtar han mig. Vad nu tänker jag, vi ska ju inte ses förns imorgon. Jag sätter mig på tunnelbanan och åker till Skärholmens Centrum där han mycket riktigt plockar upp mig, hm hm hm. Vad är nu detta. Väl hemma hos honom ställer jag ner mina skor i hallen och går in i köket! Titta! Där har han dukat iordning för honom och mig med fint porslin, bestick och servetter. En middag! Efter det vart det även champagne och mys i bubbelbadet där nere. Tack älskling! Det var välbehövt! En middag, och bubbelbad med champagne.

I lördags var jag med Matte och Felicia, dem ska snart få sin lilla Liam och jag är stolt gudmor! I söndags gjorde jag och Nicklas ingenting speciellt Patrik var bakis som ett as hahaha! Vi kollade bond filmer och käkade oss mätta på godis mums! Idag ska jag ner till kuratorn ett tag och prata ut lite, känner att jag behöver ventilera mig. Sen ska jag vidare till centrum o handla hårfärg till min käre husband efter det ska jag hem och förbreda mat och sen ska vi slinga hans hår. Hoppas det blir bra!

Rebecca jag tycker det är dags för dig o komma hem nu, nu har du varit i Grekland så nu kan du faktiskt komma tillbaka och du fyller år snart din skata! 18 till och med! Då ska vi ut och skaka rumpa och leta partner till din snäcka haha! Nej faktiskt inte, den kvällen ska vara grabb fri har jag bestämt (förutom Putti) och du lilla söta vän har ingenting att säga till om! MOHA! Appråpå det, Kajsa, Emma och Emelie hör av er till mig ta mitt nummer av Rebecca för nu jävlar! Det gäller även Putti!

Nu ska jag göra lite frukost och kaffe åt mig själv för att sen hoppa på cykeln ner till centrum.

sayonara

Nu är sex sökta, hoppas på svar så jag slipper äckel jobbet jag har nu. BAJS.

The O.C

Jag ska lägga mig o kolla OC tills jag dör nu, jag tar en time out och finns på mobilen tjaaaaaaaa!

Det här roliga med skatan Rebecca

Ibland vet man inte om man ska krama henne eller adoptera henne. Ibland är hon så liten och så himla liten, men andra gånger är hon en mycket stor och duktig flicka som noga tar hand om sin snäcka.

Jag måste säga att jag är lite besviken på henne nu, hon säger "JAG MÅSTE BERÄTTA VÄRLDENS ROLIGASTE SAK" så sitter man där och är SKIT spänd medans det står längst ner på msn rutan "Rebecca skriver.." så efter fem minunter när hon är klar "Jag berättar sen jag måste jobbet och bla bla bla" så har hon suttit o skrivit om vad hon ska göra idag istället för att berätta för mig! VAD TYCKER VI OM DE?! Så nu sitter jag här och bara undrar och undrar över den här roliga grejen. Någon ge henne en napp!

Det är frågan

Eftersom skatan Rebecca (rebeccaalexandra.blogg.se) tycks lämna mig trots att jag:

- Mordhotat snäckan
- Gråtit ut i telefon och talat om för henne hur många gånger jag tänker skära mig i armarna om hon åker..
- Knackat på hennes fönster hela natten med stenar och ägg
- Ringt hennes jobb och klagat hos hennes chef att "Vilken otrevlig flicka dem har anställt vid namn Rebecca, vet du föressten hur många hon gnider med på lunch rasterna. Både Ulf och Klaes-Göran!"
- Åkt hem till Mirandas NYA (Rebecca har nämligen lämnat sin fina pussycat till dem döda, en karl med rastaflätor och lägereld...) och stoppat pinnar i hennes rumpa!!
- Åkt till grekland och slickat Theos fötter!!


Vad hän detta?! Vad har jag för vännina!?
 
Slutsats: Jag ska spendera kommande vecka på plattan, jag ska demonstrera mot blondiner med stora bröst skära mig och dricka rött vin direkt ur flaskan! Kasta in ett par sömnpiller till mig om ni har vägarna förbi!


Jag är en sjuk människa

Jag kan förutspå så jävla mycket så det är läskigt, jag läser igenom allt och det går inte o ljuga för mig.. nästan. Vad är detta?!

Tristess

Uppe med tuppen och på gång, nej då! Idag vaknade jag som vanligt 06:00 helt utan anledning! Det är iofs ganska skönt att gå upp tidigt då hinner man med o göra vad man skulle göra och lite till! Igår spenderade jag dagen med Johanna, vi gjorde allt sånt där roligt, gick på promenad lagade mat och gick till ungdomsmottagningen. Det var kul. Idag ska jag gå upp tidigt, ringa doktorn åt Nicklas sen ska jag hem till min mormor och morfar på släkt middag det visar sig att vi har en kommande kusin! En amerikansk-svensk kusin blir det! Det var ju trevligt, jag som väntat på en kusin i nästan nitton år. Kul att jag kommer vara färdig för att begravas lagom till att den lärt sig prata och gå. Oh well, då kan jag meddela att jag vill ha rosa på begravningen. Eller nått..

Någon som märker att jag bara skriver för att skriva? Nej verkligen inte, sen är jag arg på Rebecca som åker till Grekland och lämnar mig här i Sverige, vad är du för vän!? Åker bort utan mig! Och bara lämnar mig, vi är inte kompisar längre! - lipar på dig -


Bara för att Rebecca är en gris!

Nu har jag precis blivit tillsagd av Rebecca (rebeccaalexandra.blogg.se) att jag nästan aldrig skriver i min blogg, det kan kanske bero på att jag faktiskt har ett liv och inte sitter inne på mitt rum och skriver om vad jag har ätit för mat idag! Nej jag skoja bara! Jag har helt enkelt antagligen inte haft någonting o skriva om, eller så har jag inte haft tid.

Wey!

Igår var jag först i stan och solade med Felicia sen åkte jag vidare hem till Ludde och snackade lite gamla minnen, du är bara för bra min vän!! Efter det åkte jag hem till Johanna, vi gjorde oss i ordning och drack vin sen vart det utång till Claras såklart! Vart annars? Haha! Lite mycket fylla men det var väl helt okej!

Idag ska jag iväg och bada snart med älsklingen och massa vänner, efter det blir det kräftskiva! Imorgon ska jag prov jobba med Marie!

Sen efter det ska jag väl förhoppningsvis hitta på någonting skog med baby! Jaja! Puss o kram nu ska jag fixa lite!

Lite allt möjligt

Nu har jag äntligten bestämt mig för vad jag ska göra i höst, jag ska plugga Barn och Fritid. I och med att jag älskar barn och så jätte gärna vill jobba på dagis så tyckte jag att läsa det på distans samtidigt som jag jobbar, det kan inte bli bättre. Sen om några år kanske jag läser juridik men just nu vill jag bara jobba med någonting jag vet är kul och som jag kan jobba med ett tag framöver tills jag kommer på att jag vill göra något helt annat. Och så självklart ska jag ut och resa, ut och se så mycket jag kan. Nicklas och jag funderar på att resa till USA dagen efter julafton! Jag hoppas vekligen att det blir av! Jag har inte varit där på nästan två år nu, och det börjar kännas, jag måste ifrån Sverige!

Eftersom jag har urinvägsinfektion så har jag inte kunnat jobba, men tänkte ringa dem imogon och tala om att jag är så gott som frisk. Det kanske låter töntigt att jag sjukskrev mig för att urinvägsinfektion. Men den smärtan säger jag bara, jag kunde knappt sitta och det kändes rent ut sagt som att jag skulle haft rakblad mellan benen. Så det fick bli som de blev.

I Tisdags var jag på tjejmiddag hemma hos Marie tillsammasn med Monkan, Jennie, Angelica, Jessica och massa fler! Det var jätte trevligt! Tack för middagen Marie, och tack för att jag fick vara där! Hade jätte trevligt!

Igår träffade jag Felicia och fikade med henne, sen gick jag vidare till Wok House för att träffa Tina, Claudia och deras killkompisar! Det var riktigt trevligt det med, vi hade dragit vidare till Grabbarnas om inte klockan hade sprungit iväg. Tonight tänkte jag faktiskt bara ta de lugnt, jag kom hem 02:00 inatt! Usch! Idag blir det faktiskt läsa och vila upp mig inför imorgon då jag och johanna ska ut!! Ännu en as rolig kväll med min bästa vän! Johanna, nu är det dax! Wie!

På lördag vankas det kräftskiva, och sen grattis Ellie!

Samtal

Min käre far ringde mig här om dagen och sa "Du Caroline, vad ska du göra i framtiden?"

Ja.. va fan ska jag göra egentligen?! Jag har ingen aning, jag vill antingen gå jurist linjen, eller så vill jag gå polishögskolan. Eller så vill jag ingenting dera. Jag vet inte alls! Men det kanske inte är så konstigt jag har precis tagit studenten och just nu känner jag att jag vill jobba kvar som extra anställd där jag jobbar nu, samt ta lite andra helg jobber på olika restuaranger ibland. Känns som att jag vill ta det lugnt just nu, och jag tar det hellre som det kommer. Äh, jag har ingen aning. Jag ska väl försöka satsa på att vara färdig utbildad vid 30, oavsett om jag väljer jurist eller polis. Det vore ju ganska ballt o vara åklagare, men det innebär ju sjävklart en del plugg. Äh, jag klarar det nog!

Idag ska jag till när akuten med Nicklas, som har ont i näsan! Nu blir han kvitt det iallafall!

I veckan

Jag har skaffat mig själv urinvägsinfektion och går på en penecillin kur! Blä! Jobbet lockade verkligen inte igår, vem vill sitta still och ringa runt till arga kunder när jag knappt kan sitta, mår illa pga av medicinen, springer på toa stup i kvarten och kommer knappast göra några bra samtal. Härligt att jobbet informerar vilka tider som gäller på helger, eftersom dem BORDE veta att jag aldrig jobbat helg och kanske tänkt att ja men va bra då kanske vi kan informera Caroline om att det är annorlunda när man jobbar helger. Men icke då!

Hahahahahaha

Fem SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? Kanske lite jag vet inte, jag är ganska kort
2. Skulle du vilja väga mer? Snarare mindre..
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? Arg vet jag inte, men förbannat ledsen
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Wentworth Miller kom hit!
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nja, jag är inte så mycket för alkohol

Tio KAN.
1. Kan du röra på öronen? Jag tror inte jag bryr mig
2. Kan du slicka dig på näsan? Nix
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Förmodligen
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Jodå
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Nja det tror jag inte.. eller är jag ledsen så ja!
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Jajjamensan, händer nästan varje gång!
7. Kan dina vänner lita på dig? Absolut!
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Det skulle jag kunna göra, men nu väntar det.. down below..!
9. Kan du suga? På klubbor? Javisst!
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Haha jag har sällan så mycket pengar att jag har råd o gå och spendera på impuls köp så ja det kan jag!

Femton HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Det har väl hänt liksom
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Fyra stycken
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ooooo ja!
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Säkert
6. Har du varit full den här månaden? Japp
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Njä, de lugnt
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? Gjorde det precis faktiskt
9. Har du pussat någon som är minst fyra år äldre? Det har jag nog ja
10. Har du haft sex med någon som är minst fyra år äldre? Tror icke de
11. Har du haft ett förhållande med någon som är minst fyra år äldre? Nä
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? No comment
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Haha, hm.. OM jag har?
14. Har du haft sex med mer än tre personer? Jo
15. Har du ljugit på någon fråga än då? Nä

Tjugo VEM.
1. Vem är din bäste vän? Felicia, Johanna, Rebecca, Nicklas, Mamma, Ludde, Marie
2. Vem älskar du? Nicklas nicklas nicklas
3. vem hade du senast sex med? Nicklas
4. vem vill du bli full med? Johanna! Nästa helg, då jävlar! Då är det dax!
5. vem är den bästa artisten? Christina Aguilera
6. vem pratade du senast i telefon med? Nickes vän Patrik
7. Vem har du en liten crush i? Wentworth Miller
8. vem är snyggast i hela världen? Nicklas
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? Mamma
10. Vem är snällast i världen? Min mamma
11. Vem är din bästa kompis? Se fråga 1
12. Vem vill du prata med? Hm.. många!
13. Vem sov du senast med? Nicklas
14. Vem såg du senast full? Denize och Nicklas
16. Vem vet ALLT om dig? Felicia
17. Vem kysste du senast? Nicklas
18. Vem kramade du senast? Nicklas
19. Vem kan berätta allt för dig? Mina vänner
20. Vem kan du berätta allt för? Mamma


dina ord

"Du är det bästa som hänt mig, jag älskar verkligen dig"

Underbara älskling, jag älskar dig precis lika mycket om inte hundra gånger mer :)

crash and burn

When you feel all alone
And the world has turned its back on you
Give me a moment please to tame your wild wild heart
I know you feel like the walls are closing in on you
It's hard to find relief and people can be so cold
When darkness is upon your door and you feel like you can't take anymore

Btw

Är det någon här ute i blogg världen som är high på det här med bakgrunder och musik till sin blogg? Det vore ju jävligt trevligt om ni kunde höra av er i sånna fall!

Är det bara jag som läser:

http://www.stureplan.se/blogs/katrin

http://blogg.aftonbladet.se/14002 


Herr och fru Schulman! Mycket underliga människor.. fast ganska underhållande! Jag har inga pengar och jag är pank, jag vill ha pengar och vara rik.

Inte skrivit på ett tag..

Halloj!

Har inte skrivit här på ett tag, vet inte varför känner inte att jag har haft någonting o skriva om. Eller egentligen har jag väl haft massor o skriva om, fast det känns inte som att man vill dela med sig av allting med hela världen.. Jaja hela Sverige.

Min familj flyttar förmodligen nästa år, utomlands.. någonstans vet inte riktigt vart ännu men någonstans! Jag vet inte om jag följer med eller om jag ska stannar, det beror helt på så länge jag har Nicklas så vill jag ju ingenstans!

Mamma och pappa åker tillbaka till Sydafrika i November, ska kolla om det går o bo där troligtvis. Funderar på om jag ska följa med o vara där i två veckor, så hinner man få lite mer färg. Bullen gav mycket färg, men det försvinner ju så satans fort.

Marie ringde mig precis och frågade om jag ville komma o prov jobba på hennes jobb i helgen, varför inte egentligen? I need the money! Tiderna är 10:30 - 16:30 så det är ju inte så himla farligt faktiskt!

Igår var jag och Nicklas ute och åt med Denize på Fridays, sen gick vi vidare till Claras som nuförtiden också innehåller cp barnen från tidigare 360. Jag har aldrig förstått varför man ska springa runt i så fula och utmanande kläder som möjligt, med tillhörande plast rosa håriga vinter skor och kjol? Sen har man jävla dreads i håret så man ser ut som ett ja, inte fan vet jag. Jaja. Inte vad jag skulle välja, men funkar det för er så. Jag är ju inte den som är den.


Bild

image75

image77

image78

Tack för en underbar resa älskling!

Resan

Bulgarien var underbart, jag var där med Nicklas samt hans föräldrar, hans kusin och hennes barn, deras kompisar och Nicklas kusins dotters pojkvän och hans kompis. Så det var en del!

Dock måste jag påpeka "Bulgarien är största partyt!" Öh?! Vart då någonstans? Det är som att stå på Douglas och dansa på borden ungefär! Nä, stort minus för utelivet. Och sen att det är så hemsk och det händer så mycket hela tiden, visst kanske det gör det, men det är på tok för överdrivet det händer inte mer där än någon annanstans det beror väl bara helt på vad man inriktar sig på. Skulle hela världen studera Sverige en vecka skulle ingen våga åka hit heller.

Annars var det helt underbart, 40+ grader och sol hela veckan, det är ju ganska tråkigt hur bruna vi är nu! Flygresan hem var lite värre, rak igenom ett åskväder, jag som är äckligt flygrädd satt och skakade i Nicklas knä. Fick gå fram och prata med flygvärdinnorna som fick övertyga mig om att det inte var någon fara.

Bilder kommer..

RSS 2.0