Heaven

Du är med mig hela tiden. Idag är en jobbig dag, det är dem alla.

Mosade jordgubbar

Fuck. Jag vaknade av att de kändes som att hela min mage skulle vända ut och in på sig själv, springer till toaletten och mycket riktigt. Mens på nyårsaftonsmorgon. Vilken frjöd. Så nu sitter jag här, näck med laptopen i knäet instängd på toaletten halv nio på morgonen. Kan de bli bättre? Av någon anledning när jag har mens blir jag nämligen jävligt bajsnödig precis just när den kommer. Någon som känner igen sig? Eller är de ingen som känner för att vara lika vulgär som jag denna trevliga måndags morgon.

De passade väl i och för sig ganska bra att jag vaknade nu, då jag ändå ska upp vid tio.. ner till centrum fort som fan o plöja affärer efter en nyårsklänning. Jag var nere en snabbis igår och kom hem med en klännings/tunika liknande grej och tänkte "nyår" men när jag kom hem igen, tänkte jag inte så mycket nyår längre det skrek vardags kläder vilket resulterade i att jag måste ner o trängas idag igen. Men jag är ju inte den som är den.

Nu ska jag trycka i mig några fler alvedon och krama om min älskling i sängen så kanske denna jävla smärta försvinner. Gott nytt år allihopa!

To whom it may concern..

Tomorrows the worst day. But I'll be fine.. cause I've got you.

Ledig

Idag ska jag inte göra någonting, allra minst blogga. Idag är jag ledig. Idag ska jag dega.

Efter tre julbord

..kan jag prompt tala om att jag inte är världens hetaste. Jag har varit en sväng på mellandagsrean idag där hittade jag några fynd. Dock inte på rea, H&Ms rea suger. Gröna jävla piss tröjor, eller fula blusar i tant stuk. No thanks. Jag har även hunnit fira "lilla julafton" med gubbens släkt, jävla trevlig vi sjöng sing star o åt kålsoppa och wok! Härlig blandning jag vet! Men fan va gott de var. Vi rullade hem sen.

Åter till den sugiga mellandags rean, där hittade jag

 Denna stickiga jävuls tröja, snygg är den. Men efter att jag kommit hem och testat den dock, not so much. Kunde lika bra rullat mig naken i en höstack.
 
 Syns kanske inte as bra på bilden, en "hello kitty" mys dräkt iallafall. Jag kände mig lite töntig och tänkte att en sån måste jag ha. Sitter i den just nu and it doesn't get better than this.

Jag tog även en sväng förbi juvliga veromoda och strosade runt o letade efter jackan "som skulle vara slutsåld i hela sverige" enligt veromoda i skärholmens centrum. Bitches. Väl inne i affären ser jag ett par miljoner på väggen brevid dörren. De var även 50% på de. My lucky day.

Sen gick jag till Nk för att byta ett par knee high strumpor med spets rosett på sidorna eftersom de var ett jävla hål i dem när jag öppnade dem på julafton. Ni kan ju tänka er hur jag såg ut när jag upptäckte detta hål. Rasande sprang jag iväg till Nk för att byta, då skulle dem inte få några fler. De var bara att åka hem o skvätta lite nagellack på strumpfan o sen sy. Nog om min intressanta shopping runda idag. De var såklart inte allt jag handlade, men de skiter vi lite i nu.

För nu ska jag lägga mig i sängen med mina fårulls tofflor och min töntiga hello kitty dräkt o kolla OTH.

Vilket jag inte pallade. Jag sitter just nu o lyssnar på jenny from the block och känner mig jävligt lagom.

Whatever


Gubben gästbloggar

Jag försöker pussa min gubbe godnatt och han utbrister istället "MÅSTE jag gå igenom en jävla biltvätt varje gång jag ska sova?!!"

Det tyckte han var väldigt fyndigt och skriker efter fem minuters tänkande:

"Carroooooooooooo, du måste ju skriva om alla sköna kommentarer jag säger till dig, i din blogg!"

image79

Han fick välja bild själv.

Efter en stund säger han med sitt allra hundvalpsliknande ansiktsuttryck"..föressten, kan du inte lägga upp en bild där jag kommer upp ifrån poolen istället eller något?" och tror att jag är helt dum i huvudet och inte fattar hans intentioner. Gubbjävel.

image150

Han fick sin vilja igenom, DEN HÄR GÅNGEN.

(rättare sagt som alla andra gånger, mohaha min lilla kanin / nicklas)

Uppdatering

Sorry att jag har varit en mycket dålig bloggerska. Jag har helt enkelt inte haft någon övertid i världen för fem öre, jag har julshoppat i massor. Nu är alla klappar köpta, och hör o häpna, även inslagna! Rekord tid tror jag. Allt på en och samma dag till, vad de känns som iallafall, en hel arme.

Jag har gubben har varit i centrum två ggr idag, mellan alla affärer stannade vi även och tog en fika på Espresso House, vi åt pepparkaksmuffins och kände oss sjukt juliga! Imorgon ska jag hem till min kära familj och fira jul, för att sedan hem till N igen och fira jul med honom, hans familj och lite utav hans släkt. Fira jul två ggr på en och samma dag, jag tackar inte nej. Nu sitter gubbjäveln på muggen och bajsar samtidigt som han spelar på blip.se den nörden. Och jag tänkte avvärka ännu ett OTH avsnitt, ovanligt va?

Ända sen jag varit liten har jag aldrig kunnat sova natten till julafton, det sitter kvar än. Jag är fan sjuk. Nu ska jag dricka mer vin. Ciao!


För er som undrar, det vart ingen utgång igår! Jag och gubben min stannade hemma som ett gammalt jävla par och kollade på en sugig film. Jag somnade kl 20:00 och vaknade halv sex imorse och kunde inte somna om. Jag svepte lite vin och kollade på OTH. Sen upp och julhandla. Underbara jul.

Jag tänkte passa på o nöta lite på kameran i jul. Länge sen jag la upp en bild här som inte är tusen år gammal.


Party

Spelar ingen roll vilket humör jag är på, sätter jag igång Brick & Lace - Love is wicked (new version) då blir jag helt tokig och vill bara dansa massa massa, någon som är sugen på utgång. Nyss satt jag helt ner deppad och kollade på OTH med min varma choklad, sen tog jag en paus och gjorde misstaget o satte på min låt. Nu kan jag inte sitta still! JAG MÅSTE UT. Jag skiter i vem, ring mig om du vill ut.

Sophia Bush

image149

Finns det någon vackrare människa, när jag tittar på One Tree Hill sitter min gubbe tätt intill och dregglar. Han ber mig pausa i scenerna då hon är med, snabbspola till scener då hon klär av sig. Man börjar ju nästan undra vad hennes Chad tänkte med då han gick och vänster prassalde med Paris Hilton (?) under tiden då han var gift med detta kap. Nu kan han få lida resten av sitt liv ensam tycker jag. Män.

Julklappar

Mamma: En svart tunika med ljusgråa leggings till, jätte mysigt nu till vintern!
Pappa: Slips, av någon snygg typ!
Syskonen: En dvd film, tråkiga syrran haha!
Mindre syskonen: En dvd film, ännu mer tråkig syster!
Mormor och Morfar: Väldoftande tvåler
Farmor och Farfar: Väldoftande tvåler
Svärföräldrarna: En hårfön och sen vet jag inte vad Nicklas tänkt till svärfar min!
Älsklings Nicklas: Tänker jag inte skriva här då hans vänner är flitiga läsare ;)
Faster: Väldoftande tvåler

Stackars mig och min lön sen!

Syndardagen

Även om jag är så petig hit och dit med o räkna kalorier, och vad som är nyttigt och inte så måste man faktiskt få synda ibland. Jag har inte ätit, pizza, chips eller godis på hur länge som helst. Så det har jag gjort idag, jag åt en halv calzone, fyra chips och en halv påse polly. Imorgon blir det springa extra mycket på jobbet, och efter jobbet så blir det sola solarium och simma bort dem extra kilona jag lyckats plocka på mig idag. Fy skäms.

Time to say goodbye

http://www.gd.se/Article.jsp?article=121201

Ni som följt min blogg har säkert läst om detta förut.. men nu såhär innan nyår så vill jag återigen berätta. Varsågod o läs.

Ni som inte har följt min blogg, och som inte har läst tidigare.. det finns här http://myowndiary.blogg.se/2007/october/i-himmlen.html



Nu har jag börjat med One Tree Hill igen, fyfan detta är tredje gången jag tittar på den serien från början. Jag älskar den och kan inte få nog.

My perfume

image148

Förmodligen ingenting

Idag kommer det förmodligen inte att hända någonting, Nicklas är bakfull han var på julfest med sitt arbete igår och kom tydligen hem halv fem. Så död och frånvarande som jag är när jag sover skulle jag inte märka om någon bar iväg sängen och mig ens. Allt jag kommer ihåg är att han kom hem och jag hade glömt o stänga fönstret, jag kröp upp under täcket och de kändes som att jag låg utomhus. Det var nästan så att de snöade där inne, så kallt hade de blivit. Frisk luft iallafall.

Jag vaknade halv tio och sen dess har jag inte gjort någonting ens värt att skriva ned. Jag har suttit här och letat runt på tasteline efter lite nya recept och hittade någonting som lät äckligt, men efter att jag tittat lite närmre såg jävligt gott ut.

image147 

Jordgubbsmacka,

1 skiva(or)

bröd med hela korn
1 msk

Milda Smörgås Fruity
4 st

jordgubbar

Känns inte som att jag behöver skriva hur man tillagar den, de visar sig ganska självklart utav bilden va?

Det blir nog ingen hjälpa till med flytten idag heller, vi kommer förmodligen stanna i stängen tills imorgon bitti, jag kommer att klaga över att han är tråkig när han är bakfull, han luktar apa i munnen han kommer gnöla om att han vill ha vatten. Jag förvandlas nämligen till piga när han är antingen bakfull, eller "sjuk" när han är sjuk är han döende. Det är otroligt synd om honom, och så fort man så mycket som snuddar vid honom gnyr han av smärta som en liten hundvalp och vill att jag direkt går och hämtar mat, eller dryck. Han tar även all plats i sängen, han ligger och skakar som att han låg i en förlossningssal precis redo att förlösa ett barn "för att han är sjuk" när han är sjuk, är han förkyld. När jag är förkyld, jobbar jag.

Recept, lätta lussebullar

image146

Ingredienser:

75 g flytande margarin
0,5 l lättmjölk
50 g jäst
250 g Kesella mager kvarg
1 g saffran
2 dl socker
0,5 tsk salt
1 dl pofiber, (kan uteslutas)
1,7 l vetemjöl
1 st ägg
russin


Tillagningstid: Ca 50 min eller mer

Tillagning:

1. Smula jästen i en degbunke.

2. Värm mjölken och margarinet fingervarmt och häll det över jästen.

3. Tillsätt Kesella, socker, salt, saffran och Pofiber (pofiber är ett slags potatisfiber som gör bullarna mer saftiga)

4. Häll i mjöl och arbeta degen blank och smidig tills den släpper från bunkens kanter. Tillsätt ev. mer mjöl.

5. Låt jäsa övertäckt i ca 40 min.

6. Arbeta ihop degen på mjölat bakbord och baka ut den till ca 30 kusar eller andra roliga figurer. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper och garnera med russin.

7. Låt jäsa övertäckta i ca 30 min. Sätt ugnen på 225 grader. Pensla med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen 5-8 min.

Näringinnehåll per bulle:

Kalorier: 170
Protein: 4,7 g
Fett: 2,6 g
Kolhydrater: 31,5 g
Fibrer: 1,2 g
C-vitamin: 0 mg


Ännu en gång..

Jag hittade ännu en bra artikel, angående sena middagar osv..

Nattmat


Om du inte är nyfödd bebis eller jobbar natt ska du helt låta bli att äta på natten. Det känner du säkert redan till. Vad du kanske inte har insett är att nattätning inte bara kan leda till övervikt. Höga blodfetter och huvudvärk är andra otrevliga bieffekter. Här får du mattips om du ändå måste äta på natten.

Vi mår allra bäst av att äta och sova regelbundet på bestämda tider. Vår kropp är skapt för att sova på natten och äta på dagen. Om man har dåliga matvanor och dessutom äter på natten riskerar man att bli överviktig. Det är alltså viktigt att tänka på både vad man stoppar i sig och när.

Sömnbrist i allmänhet gör att suget efter mat och speciellt söta livsmedel ökar. Mycket socker leder i sin tur till ett ojämnare blodsocker och på sikt kan det orsaka ämnesomsättningsrubbningar, övervikt och typ 2 diabetes. En del påstår att man inte skall äta något efter 18.00, att all mat som äts på kvällen lagras som fett. Det stämmer inte. Visserligen blir ämnesomsättningen lite långsammare på kvällen men det är ändå dagens totala kaloriintag som räknas. Du kan absolut äta middag efter klockan sex eller ta ett mellanmål men spara inte huvuddelen av dina måltider till kvällen eftersom du troligtvis inte hinner förbränna så stor del av energin, jämfört med om man äter det mesta tidigt på dagen.

En del är förstås tvungna att äta på natten på grund av skiftesarbete. Cirka en tredjedel av oss arbetar delvis utanför normal arbetstid och tio procent jobbar natt. Då gäller det att välja så bra mat som möjligt för att kroppen skall klara av oregelbundna mat- och sömnvanor.

Om man jobbar natt får man rubbad dygnsrytm och känner sig ofta tröttare än människor med normala arbetstider. Även ämnesomsättningen och aptiten störs och det kan leda till huvudvärk och i värsta fall utbrändhet. Skiftesarbetare har oftare mag-tarmproblem, är överviktiga och är drabbade av höga blodfetter jämfört med personer med normala dygnsrutiner. Sådana hälsoproblem påverkas naturligtvis även av andra livsstilsorsaker som exempelvis stress, dåliga matvanor, rökning och brist på motion.

Om man är tvungen att äta på natten är det klokt att satsa på lätt mellanmålsliknande mat och sedan är det bra att äta lite frukost efter nattpasset så att man sover bättre. Yngre och mycket vältränade kan dock behöva äta mer under natten.

Tips för nattarbetaren!
Undvik att äta mat mellan 2.00 - 6.00
Ät huvudmålet på dagtid även då du jobbar natt
Försök att äta på samma mattider varje dag om möjligt
Ät frukost före dagsömnen
Om du måste äta på natten, välj en liten portion och helst varm mat/dryck
Välj exempelvis bananer, grönssakssoppor, yoghurt, medelgrovt bröd med skinka, keso och frukt, mager ost.

Källa: Mat och sömnskola, Maria Lennernäs mfl, Svensk Mjölkforskning

Mat med lägre glykemiskt index är speciellt bra för nattjobbaren än snabba kolhydrater. Basen kan därför bestå av fullkornspasta eller bulgur och till det någon form av protein, exempelvis kyckling eller lax plus grönsaker. Flera mindre måltider fördelade under dygnet är också bättre för hälsan jämfört med några enstaka stora måltider.


Hälsa

Ni som följt min blogg, eller läst den vid ett tidigare tillfälle vet säkert att jag är jätte intresserad av hälsosam, fiber rik och smal mat. Och jag körde även lite med er och skrev en hel del om kost och jag undrar om det är någon som hållt sig nyttig? Eller kanske till och med börjat träna?

Hur som haver, så har jag här plockat ihop lite "bra att veta" info från diverse hemsidor som jag tror på!

Vad får jag äta och inte?

Dietister och andra kostexperter brukar säga att allt är tillåtet att äta - men inte alltid. Du behöver alltså inte säga adjö till favoritgodiset eller bearnaisesåsen för all framtid, men du kan inte äta det varje dag och inte hur mycket som helst.

Vissa förespråkar frossardagar då du får äta hur mycket som helst av vad som helst. Det är ingen bra idé eftersom det förstärker känslan av att viss mat är jätteförbjuden och att njutning endast är kopplat till frosseri (som ändå bara ger ångest). Däremot kan det vara trevligt att laga något extra gott pålördagskvällen och verkligen njuta av god choklad eller någon annan favorit.


Vad ska du äta?

Använd fett av bra kvalitet. Minska intaget av mättat fett från kött och feta mjölkprodukter och använd istället olivolja och rapsolja så långt det går. Enkel och fleromättat fett är inte lika fettbildande som mättat fett.

Ät grönsaker till varje måltid, gärna även till frukost och mellanmål. Grönsaker gör att vi äter mindre av den andra maten som är mer energirik. Grönsaker är dessutom fullproppade med vitaminer och mineraler och fibrer och innehåller minimalt med kalorier.

De flesta av oss äter tomat, gurka och sallad regelbundet. Det är bra men försök att byta ut den vanliga salladen ibland mot lite mer näringsrika grönsaker som broccoli, kål, paprika, färsk spenat och bönor av olika slag. Dessa grönsaker innehåller mer fibrer och skyddande ämnen och mättar dessutom bättre.

Ät mycket bönor och linser. De innehåller långsamma kolhydrater och massor med fibrer och protein vilket är bra för dig som behöver gå ner i vikt. Man håller sig mätt väldigt länge och det långsamma blodsockersvaret minskar sötsuget.

Ät mycket fibrer. Fiberrik mat, exempelvis frukt och grönsaker, mättar bra och innehåller få kalorier. Byt stegvis ut allt bröd, pasta, ris, frukostflingor eller müsli och kex till fullkornsvarianter. Använd inte snabbmakaroner eller snabbris, de innehåller snabba kolhydrater som gör det svårare att gå ner i vikt. Då det gäller ris är basmatiris rätt bra även om det är vitt. Spola det ordentligt innan du kokar det.

Välj magert pålägg på mackan. Exempelvis köttpålägg som skinka, hamburgerkött, kyckling eller kalkon.Välj alltid nyckelhålsmärkt korv, salami, leverpastej eller andra charkprodukter. Fiskpålägg är bra, exempelvis makrill, sardiner eller rökt lax. Välj lightvariant av kaviar och ost. Lägg gärna till grönsaker som paprikaringar, tomat eller gurka.

Köp vanlig basmüsli eller branmüsli. Tillsätt psylliumfrön, havre eller kruskakli, krossade linfrön och lite hackade torkade aprikoser. På så vis sänks det glykemiska indexet eftersom dessa ingredienser innehåller gelbildande fibrer och har ett lågt glykemiskt index. Aprikoser är dessutom järnrika.

Ät tillräckligt med protein. Protein mättar bra och är viktigt vid viktnedgång. Får man inte i sig tillräckligt mycket protein förlorar man muskelmassa. Det är inte bra och dessutom sänker det ämnesomsättningen, vilket i sin tur gör att man lättare går upp i vikt igen. Se till att alla huvudmåltider innehåller magert kött, fisk, skaldjur, skinnfri kyckling, ägg eller vegetariskt protein i form av bönor, linser, soja eller quornprodukter.

Välj bara magra mjölkprodukter. Tänk bort allt annat i kyldisken. Se bara de magra produkterna. Trappa ner stegvis tills du vant dig vid att alltid köpa lätt eller minimjölk, mager naturelle yoghurt, mager kesella, minifraice osv. Om du byter 3 skivor ost med 28% fetthalt per dag till lättost med 10% fett sparar du 36 g fett per vecka, 146 g fett per månad!

Ät ca tre frukter per dag, gärna olika för att få olika typer av vitaminer. Exempelvis apelsin till frukost, banan till mellanmål och en kiwi som efterrätt.

Ät fisk två gånger denna vecka. Fisk innehåller den nyttiga fettsyran omega-3 som bland annat motverkar hjärt och kärlsjukdomar. Feta fiskar innehåller mycket nyttigt fett så välj gärna lax, makrill, strömming eller sill. Prova mitt japanska festrecept med lax. Rätten går snabbt att laga och känns lyxigt och vackert.

Krydda maten så ofta du kan med fettförbrännande kryddor som chili, senap, vitlök och färsk ingefära. En annan sak som är bra med stark mat som smakar mycket är att man oftast inte äter lika mycket av den.

Nötter i rimlig mängd, fettfria popcorn, torkad frukt, sockerfritt godis, grönsaker med dip, rostade sojabönor och solrosfrön är bättre snacksalternativ än chips.
Drick mycket vatten. Vatten behövs för många processer i ämnesomsättningen och ger en viss mättnad. Två liter om dagen är lagom.



Och vad bör du undvika..

Det finns egentligen inget som man måste undvika helt. En hel del mat innehåller dock för mycket mättat fett och socker och för lite fibrer, vitaminer och mineraler, därför kan det vara smart att äta mindre av dessa.

Undvik att äta socker och raffinerade kolhydrater så långt som möjligt. Socker och andra snabba kolhydrater gör att en stor mängd insulin frisätts och blodsockret stiger snabbt för att sedan sjunka lika snabbt och då känner vi oss hungriga igen. Då blodsockret åker berg och dalbana och en stor mängd insulin frisätts är det lättare att samla på sig fett än då blodsockret hålls på en jämn nivå helatiden. Välj grovt bröd med hela kärnor i, välj fullkornsvarianter av pasta och ris, hoppa över godis, kakor, läsk, juice,marmelad och sylt till vardags.

Light betyder inte alltid att det är supernyttigt. Då du köper lightprodukter, tänk på att de kanske är låga i fett men kan innehålla mycket socker i stället. Titta på kalorimängden och kom ihåg att man inte kan äta dubbel så mycket bara för att det är light. Light betyder bara att det är ett lite lättare alternativ inte att det är en produkt utan kalorier.

Naturgodis är ingen smalmat. De innehåller mycket socker, ofta mycket fett och kan jämföras med godis och choklad ur energisynpunkt. Sen kanske man får i sig någon liten vitamin eller fiberspår men det är marginellt.

Om du är på väg att falla för frestelser som chips, choklad eller läsk. Tänk på dessa jämförelser: 1 påse chips innehåller lika mycket fett som 60 kg potatis. 1 burk läsk innehåller cirka 11 sockerbitar. 1 chokladkaka (100 g) innehåller lika mycket kalorier som 10 äpplen.

Kortfattat, att gå ner i vikt innebär alltså inte att "sluta leva" eller ge upp allt du älskar att frossa på söndags kvällarna. Utan att äta i måttliga mängder, och INTE varje dag.

Lycka till nu! Jag tänkte även lägga upp lite smal recept nu när det snart är Julafton, och titta inte bort nu bara för det är SMAL recept, utan dem fungerar precis lika bra som "vanliga" och är oftast mycket saftigare och godare.


Dålig..

Ledsen för super dålig uppdatering, men som sagt.. jag har knappt tid att sova. Jag jobbar, jobbar och åter jobbar. Jag hinner knappt med vänner, familj, pojkvän och dylikt.

Kanske förklarar en hel del för dig? Fitta.


Min fredag

Älskade underbara Felicia, jag träffade henne, hennes son och pappan efter jobbet igår. Så himla mysigt, vi fikade först och sen gick vi och kollade julklappar till alla världens barn kändes det som! Det är så många man har att handla tid, så lite tid och så ont om pengar.. jag vill ge till allt och alla! Men tvyärr blir det inte så mycket. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska handla till Nicklas, någon som har förslag på vad man köper åt en kille på 21 år?

Iallafall så köpte jag med mig en film hem, Along came Polly, älskar den. Sen åkte jag hem och gjorde varm choklad och kröp ner i sängen. Det var en ensam film/mys kväll med mig själv, väl behövd med tanke på att jag hade jobbat 06:15 - 16:00 hemska tider!

Idag ska jag och N iväg o hjälpa släkten o flytta, om jag känner mig själv rätt så blir det nog att jag sitter och kollar film med Ellie eller Alex och skrattar åt allt möjligt. Så får Nicklas göra jobbet, haha, han är ju trots allt golvläggaren jag kan inte mer än att hjälpa till o bara några plankor kanske. Sen ikväll tänkte jag köpa med mig saffran och kesella hem och baka lussebullar. Nicklas älskar verkligen inte saffran, men det gör jag! Så lussebullar får de bli för hela slanten. Ni som inte bakar dem med kesella i, gör de! Dem blir jätte saftiga och inte ett dugg torra! Ett tips!

Har för mig att Rebecca ringde mig inatt också (?) jag minns ingenting, jag har ett vagt minne av att hon utbrast "SOVER DU NU?!" och sen minns jag inget mer. Rebecca, kan detta stämma?! Haha!


To whom it may concern..

Jag tänkte koppla in min webcam i datorn snart och spela in olika låtar i video format.. vi får se om dem hamnar på bloggen. Beror lite på. Min röst och musik i allmänt har alltid varit väldigt speciellt för mig.. ett sätt för mig att komma undan en sekund då jag har haft det väldigt jobbigt. De ligger nära hjärtat och jag vet inte om jag är stark nog att dela med mig ännu. Det återstår att se.


Through the rain..

Jag blir så trött på folk allmänt. Människokännare, det är jag, upp i dagen. Vem som säger, gör, vad när, hur och med vem. Är helt enkelt inte relevant. Inte i min värld. Don't even bother..

Hittade lite bilder..

image143

Denize (denize.blogg.se) och jag på krogen i helgen!

Sen har jag blivit gudmor till min allra bästa vän Felicias underbart söta son, Liam..

image144

Det var de..

Skatan är vaken

Idag känner jag mig riktig jävlig, jag känner mig som en gammal kärring vars blommor är de viktigaste som finns. Som hatar alla i sikt. Just så känner jag mig idag. Och jag ska iväg och jobba, hallelujah. Hoppas jag inte sparkar ner någon jävel på vägen, haha.. eller kanske inte riktigt så arg. Men jag känner mig bitter, igår var jag ledsen och började nästan grina utan anledning. Jag försökte komma på varför jag var ledsen, men jag var bara allmänt nere. Imorse mådde jag sjukt illa så jag ville bara ligga kvar i sängen och nu sitter jag här och klagar tjugo i tio på morgonen. Mitt lilla liv och jag.

Carro fixar sig

Jag är ganska jobbig när jag ska någonstans, jag vill gärna ha minst fem timmar till att fixa mig. Duscha, putsa smycken, putsa eventuella skor och väskor. Tvätta jackor, inhandla ny outfit till just de speciella tillfället. Fixa naglar och tånaglar. Fixa hår och ögonfransar. Ja, jag är en tjej helt enkelt. Och gubben min är inte någe vidare glad ifall han inte lyckas säga till mig fem timmar innan.

Ingen dålig dag

Ingen mindre än Ludacris, och hans crew var och handlade mat till 50cent av mig och min kollega idag. Haha smått chockad jag blev när dem ville att jag skulle komma till scandic på deras efterfest. Antar att jag inte är den första dem frågade.. i och för sig! Vad gör man inte om man är världs stjärna och stannar någonstans i världen och hittar snygga brudar lite här och var. Snacka om att man vart skakis, när man står där med två biffiga världsstjärnor. Oh well, jag var trevlig hoppas jag iallafall. Nog om de nu! Haha..

Nu ska jag sova, tänkte bara informera världen.

Ingen dålig dag

Ingen mindre än Ludacris, och hans crew var och handlade mat till 50cent av mig och min kollega idag. Haha smått chockad jag blev när dem ville att jag skulle komma till scandic på deras efterfest. Antar att jag inte är den första dem frågade.. i och för sig! Vad gör man inte om man är världs stjärna och stannar någonstans i världen och hittar snygga brudar lite här och var. Snacka om att man vart skakis, när man står där med två biffiga världsstjärnor. Oh well, jag var trevlig hoppas jag iallafall. Nog om de nu! Haha..

Nu ska jag sova, tänkte bara informera världen.

Trixat i natten

Nu har jag fixat och trixat lite med bloggen min men jag är fortfarande inte riktigt nöjd, jag behöver en snygg bakgrund och sen måste jag verkligen ta nya foton på mig själv jag kan inte ha alla gamla jag är så trött på dem. Usch, sen det där jävla kommentar fältet jag har letat ÖVERALLT i html koden jag hittar fan inte jävla orange färgen någon som har lust o hjälpa mig?

Bilder?

Nu när jag ändå är halvt tillbaka här i blogg världen kanske jag borde önska mig en digital kamera av tomten och bjuda er på lite bilder?


Det här med blogg design

Jag blir helt galen jag hittar aldrig några bilder jag vill ha och det är inte de att jag inte kan HTML, det kan jag.. jag kan de mesta gällande just det. Men jag orkar aldrig sitta och klura ut vilka färger som är vilka osv, sen när jag är halv färdig och måste hitta bilder hittar jag aldrig nåra jag vill ha. Så jag skiter helt enkelt i det och nöjer med mig dem gamla fula designerna som man bara behöver klicka på en knapp för att få. Tack gode gud. För nu ger jag upp.

Idag har jag inte gjort någonting speciellt, jag och Nicklas sov till kl ett sen badade vi skum bad efter det åkte vi till kungens kurva och handlade pepparkaks deg och dylikt, det blir julbak någon dag i veckan. Ska bli jätte mysigt, jag ville även ha julbröd också kallat vörtbröd men då tyckte Nicklas att jag fick ge mig. Han är inte riktigt lika julig som jag, men är man amerikan så är man!

Igår var vi på fest hos en kompis till oss, det var trevligt. Förutom den manliga bruden, stackars Anders tänder. Kvällens plus var min och Moniques lapdance till Anders.

Man kanske ska skriva ett inlägg, ändå..

Vad har jag haft för mig dem senaste dagarna (veckorna?) tjaaa.. jag har gift mig, skaffat barn och vunnit på triss. Inte riktigt va, egentligen så har jag jobbat, jag har solat solarium med dåliga rör vilket slutade med att jag fick en ordentlig brännskada och fick åka till akuten.. suck! Så nu sitter jag här med blöja och vad som ser ut som silicon inlägg på min rumpa.. jag var tvungen att åka hem från jobbet, jag hade så jävla ont och tårarna bara rann när jag stod där i kassan. Gästerna måste trott att ja fått frispel och hade mens, jag orkar inte bry mig. Jag orkar inte heller bry mig att min chef skrattade åt mig och sa "förlåt mig om jag skrattar men det är bara så jävla roligt" säger han när jag står där inlindad i bandage runt hela rumpan och magen och säger att "jag är ledsen men jag kan inte jobba idag, jag måste till apoteket och hämta ut min medicin" han säger "tyvärr *skratt* du får stå ut i två tre timmar till" då kände jag för att dö, ändå förstod ja att han måste tänka att det är en töntig grej. Han trodde väl att de var en vanlig liten röd fläck, han kunde inte veta att hela min rumpa var sårig och narig och blå röd. Nåväl, efter 40 minuters pain i kassan och tårfyllda ögon så skickade dem hem mig iallfall. Tack gode gud. Nu har jag lite ångest över att gå dit på måndag, dem är säkert arga. Hur som helst så har jag ringt hallen där solade och berättade att jag fick allvarliga brännskador och dem måste kolla dem, dem vart nog lite nojjiga. Nog om min gris skära stjärt.

Vad har jag mer gjort, jag har shoppat med Tina, jag har shoppat med Denize.. jag och Denize köpte båda strumpor för c:a fyrahundra spänn ja läs o häpna, hur lyckas man?! Jag kom över tre knee high style strumpor och ett par vanliga svarta nylon strumpor. Allt för fyra hundra spänn, H&M har gått upp sig.

Sen har jag äntligen gjort min hårförlängning, denna gång sydde jag. Det känns bättre, jag hade ju keratin wax förut men de var ett satans jobb att får ur dem sen och jag vart skallig så detta får duga.

Viktigast av allt, min absolut bästa vän Felicia som jag känt sen fjortisåren har blivit mamma. Den 29 November (vilket även är min pappas födelsedag) föddes en liten Liam. Jag har ännu inte kunnat hälsa på den lilla krabaten då det är besöksförbud på BB under förkylningstider. Hur som haver, så är jag Gudmor. Nicklas och jag var och handlade julklapp till Liam i veckan. Då han vi även med att handla julklapp till Denize's Emilia, en rosa söt plånbok! Tyvärr Emilia, vi hade inte råd med någon häst.. hoppas denna duger! Haha, hon är så söt lilla damen.

Sen har jag inte gjort mycket mer än o jobbat, jag har varit ute och ätit med älsklingen min, och nästa helg ska vi på julmarknad. Imorgon är det första advent så jag tänkte faktiskt springa och köpa lite pepparkaks deg och saffran så vi kan julbaka, jag vet inte om Nicklas är så speciellt high på att baka förra året då vi gjorde de skulle min bror och han köpa knäck smeten, jag tror dem snackade bort den.. och gick och tittade på sporten istället. Typiskt.

På måndag ska jag äta frukost med min mamma innan jobbet, så jag tänkte passa på o skriva en "önskelista" och ge henne den lite smidigt! Hon blir säkert glad, har inte träffat varken henne eller någon i familjen på nästan tre veckor.. dem har varit magsjuka och dem har varit allt möjligt men nu är dem förhoppningsvis friska och krya. Detta inlägg blev ganska långt ändå, alla ni som tänker kommentera dra åt helvete om ni tänker vara fittiga, jag bryr mig inte om vad ni skriver iallafall.

(jag ber om ursäkt för utseendet av min blogg, men jag orkar inte bry mig)

RSS 2.0