Kvälls fika

Nu sitter jag här med en varm latte i handen och små kollar på Scrubs, ganska roligt ibland faktiskt. Imorgon ska jag jobba, suck och helvete. Jag mår fortfarande illa varje morgon och när jag känner starka lukter eller äter någonting.. det kommer inte upp igen jag känner bara obehag. Skumt, verkligen skumt. Vet inte vad det kan vara men jag orkar inte springa till doktorn, det lär ju gå över med tiden om inte annat.

Längtar redan till nästa lön, iofs fick jag bara halva nu för jag började i mitten av Sept. så jag stor längtar tills November lönen klirrar in på kontot men det kommer inte gå mycket till övers för att..

Skinnjackan
Pälsmössan
Hårförlägning inkl. hår
Parfym
Pumps
samt resan till London suck suck.. det var väl iprincip hela lönen då!

Jag undrar hur min käre pojkvän klarar av att sitta timmar på toaletten.. förstår verkligen inte. Fyra timmar varje dag? Vad kan man göra så länge, bajsa två omgångar. Nej jag förstår ingenting. Karlar.

Häxa, försvinn!

Varför kan du inte bara försvinna?! Kunde inte du stannat där du var. Jag orkar inte med dig, jag orkar inte med hur du förstör mina dagar och mitt liv. Du lyckas varje gång, du kanske inte behöver göra något eller säga något. Bara tanken på att du fortfarande finns river i mina öppna sår, jag kommer aldrig glömma. Det sitter som en tagg i hjärtat på mig.

Så häxa, försvinn!

Sjuklingen skriver

Jag fick bli hemma idag också, jag har legat hela morgonen i sängen och mått illa fram och tillbaka vid elva snåret lyckades jag äntligen ta mig upp ur sängen och sätta på en kopp kaffe och nu sitter jag här fortfarande. Jag borde egentligen åka in till stan med mina skor, men du, jag orkar inte. Affären ligger olyckligtvis brevid mitt jobb och det vore ganska tråkigt om dem såg mig inne i stan med en shoppingpåse när jag "ligger hemma och är magsjuk" men vad gör man inte för ett par skor?

Jag ska snart bädda in mig i massa filtar och ännu en kopp kaffe med lite mackor och titta på Sandor slash Ida någon som sett den? Jag läste boken i högstadiet och jag tyckte om den, så vi får väl se vad jag tycker om filmen. Får se om jag får ner mackorna.. vågar nästan inte prova men något måste jag äta. Har inte ätit sen igår morse. Stackars stackars mig. Haha. Fan va jag klagar.

Alla som vill se något roligt kan gå in på Denize blogg och kolla på hennes banner med alla bilder, hon har lagt upp en bild där på henne och mig jag ser ut som ett oooooooooffer men hon är jätte söt! Ser ut som att jag kollar upp ner och i kors på samma gång.

Annars ska jag inte göra speciellt mycket idag, jag ska försöka tvinga min mamma att äta middag med mig lite senare, jag kollade nämligen på cancer galan igår och jag fick för mig att min mamma kommer dö också så jag ringde och grinade henne i örat på en gång. Men så är det jämt, jag tror de hela tiden. Vet inte varför.

Idag var en skit dag..

Det började imorse, jag skulle gå upp halv nio och ta lite sovmorgon men jag vaknar galant klockan halv sju och kan inte somna om så det var bara gå upp och och ställa sig i duschen och skrubba rent. Jag gjorde mig iordning och traskade ner till centrum och tänkte att jag kunde ta en mysig höst frukost innan jobbet, mycket riktigt. Jag beställde min frukost och satte mig för att äta, men då börjar de krypa i hela kroppen och jag bli spyfärdig och springer nästan därifrån. Väl framme på jobbet så glömmer jag allting hundra gånger i omklädningsrummet och får springa ner hundra trappor och genom tre dörrar med koder för att komma tillbaka till mitt skåp. Jag glömmer att stämpla in när jag väl kommer till kassan så jag får mindre lön, skit. Väl framme i kassan så känner jag hur det bubblar i hela magen och jag känner hur "hela" det lilla jag åt utav min frukost är på väg upp igen. Jag springer till toaletten och lägger frukosten där istället. Haha. Min chef tror mig knappt när jag berättar för honom och säger "jag och också sjuk" så försöker han snora med näsan då börjar jag bara skratta och ber honom sluta misstro mig hela tiden för detta är inte första gången, jag mådde illa i helgen när jag skulle jobba också men icke sa nicke. Tillslut ger han med sig när jag nästan spyr upp vattnet han gav mig på honom. Väl framme hemma märker jag att skorna jag köpte igår som jag ääääälskar, ena klacken har ramlat av. Bara att lämna tillbaka skiten. Kul!

Helvetet slutade på Åhlens City där jag köpte med mig en Beck film och sen gick jag vidare till Denize jobb och handlade med mig wok och nu sitter jag här och njuter av grönsakerna, ska se om jag får ner de.. konstigt nog mår jag inte illa nu. Jag mådde bättre direkt efter pizzan i toan.

Nu ska jag bädda ner mig o titta på Beck med min älskling.

1     2     3     4     5

6     7     8     9     10

11     12


1. En lång skön helt okej tröja jag kan ha till leggings och mina stövlar
2. Detsamma gäller denna, fastän jag inte har det trycket som syns på bilden utan ett Marilyn Monroe ansikte i svart tvärs över tröjan.
3. Brun/Svart ögonbryns färg, riktigt bra att ha
4. Ögonfransbörjare
5. Svarta leggings jag hittade, riktigt mysigt o ha nu på vintern
6. Samma här
7. Läppglans i rosa färg
8. Puderaktig fondation
9. Ska tydligen ge "lösögonfrans effekt"
10. Sko jävlarna jag köpte igår som idag efter en halvdagsanvändning är sönder
11. Riktig vanilj parfym, love it!
12. Matt röd rouge

Lite av bra-att-ha shoppingen jag gjorde igår när jag fick sluta lite tidigare..

Nästa lön blir det, päls vantar och mössa samt en skinn jacka!

 denna skinn jacka i champagne, svart eller brun färg ska jag köpa då!

den 21 dec åker jag och min lilla plutt till London vi ska på på Hilton Metropole och vi ska vara där i tre dagar vi kommer hem strax innan Julafton. Den 16 ska vi till Sigtuna på julmarknad också, ska bli mysigt!

No one

Satt och surfade runt på youtube igår och hittade denna pojke!

 




Utmanad

Blev utmanad av http://meay.blogg.se

JAG UTMANAR DIG! SRIV 7 SANNINGAR OM DIG SJÄLV OCH LÄNKA TILL MIN BLOGG! LYCKA TILL!



1. Jag är extremt rädd för mörker och bilar tex. skulle aldrig falla mig in o sitta vid en busshållplats vid en bilväg på kvällen helt ensam. Då går jag hellre öde vägen genom skogen.

2. Jag är otroligt utseende fixerad när de gäller mig själv, och spenderar mer pengar än jag vill erkänna på smink/kläder/hår osv..

3. Jag har komplex för min mage och min ansiktsform

4. Jag är pedant när det gäller nästan allt..

5. Jag älskar att sjunga, när jag är ledsen sätter jag mig i mitt rum och sjunger i flera timmar..

6. Jag är förälskad i Wentworth Miller

7. Jag är nyttig-freak kan nästan allt om olika fetter och vad som är bra och dåligt och är oftast ganska irriterande handla tillsammans med..


Nästan en timma

Nu är det nästan en timma kvar tills jag ska åka iväg till jobbet och jag är redan i ordningfixad, det är sjukt bra för att vara mig. Jag testade allt det nya sminket och ett satt som gjutet. Mascaran var lite VÄL torr, så jag fick bättre med en jätte kladdig jag hade sen tidigare, annars var det prima. Kudden till ögonfransböjaren var super bra och jag känner mig mycket finare nu när jag har böjda fina ögonfransar. Inga kines, alltså.

Sista kvar då, vad fan ska jag ha med mig i mat lådan idag. Det finns ingenting jag är sugen på här.. fast jag kanske kan handla på vägen till jobbet. Hm hm. Jag är sugen på pasta med tomat sås, men ingen tomat sås. Ingen mozarella.

Jag har verkligen inte lust att jobba idag, den där satkärringen går mig på nerverna. Jag var tvungen att hålla tårarna inne igår, när hon skrek och gormade "Jävla fitta!" och andra vackra könsord. Vet inte om det är ultra smart att skriva om detta i bloggen med tanke på att hon kanske sitter och läser, men jag känner ändå, jag har ingenting o dölja för henne. Jag har inte gjort henne något, det vet hon också.

Tristess morgon..

Löning igår, är lika med kaos på jobbet men samtidigt en jävligt nöjd Carro som slutade extra tidigt så hon han shoppa lite. Skönt, har inte shoppat på flera år känns de som, nej men ungefär ett år..

Just nu går det åt helvete på jobbet, en liten dam som jag vettefan har förföljelsemani och har fått för sig att sätta sig på tvären och hata mig. Möte hit möte dit, och hon bara gråter. Suck.

Igår han jag träffa lite vänner, Ellie och Alex samt Ludvig den store. Idag var det planerad utgång med jobbet, men jag tror jag stannar inne.. jag har fortfarande inte lämnat sängen.. känns som att jag ska spy vilken minut som helst. Mår åt helvete i kistan. Och på råga på det sitter jag i sängen och bloggar helt nyvaken, eller kanske inte helt har varit inne och spanat lite på asos och ellos men fann ingenting av intresse. När jag har pengar är jag SNÅL, jag räknar minsta krona. Jag är snål när de gäller att köpa till mig själv, jag skulle kunna slösa hela lönen o köpa saker till min mamma eller pojkvän MEN när jag ska handla åt mig själv.. så blir jag ypperligt snål. Konstigt. Och jag får lika mycket ångest varje gång jag har handlat. Men igår vart det iallafall

Maxfactor Lash Stay Up har jag för mig att den heter, den ska tydligen forma ögonfransarna bra så att dem stannar böjda och uppe och inte faller ner som kines ögonfransar.

En rouge i matt-röd färg, inga glitter och inga konstig heter bara rakt av RÖTT.

En kudde till min ögonfransböjare... FÖR TJUGO JÄVLA SPÄNN! Kan ni tänka er? Den där lilla jävla två centimeters kudden!?

Maxfactor Color Adapt Fondation vart det också..

Sen kasta dem ner ett läppglans i brunröd glittrig färg som luktar vanlig och en skiva.. vet inte ska väl kolla vad det är för något skoj någon gång när jag slutar jobba. Idag jobbar jag tio timmar. Wish me luck.

Vill du också ha Starbucks i Sverige?

Klicka här dååå! http://www.namninsamling.se/index.php


Gjort allt på en och samma dag..

Imorse vaknade jag extra tidigt för att möta upp min mamma och min treåriga lillebror Oskar för att äta frukost inne i stan på något mysigt cafe, väl på väg möter jag min alldeles egna favorit Rebecca i t centralen jag stannar för att prata med henne, och då kan fem minuter lätt bli en kvart! Jag får springa för att hinna möta mamma och Oskar, vi stannar tillslut efter ett mysigt fik ganska nära mitt jobb. Som vanligt beställer Oskar jordgubbstårta med cola även fast det är frukost vi ska äta, haha söta troll! Det fick bli en ciabatta med mozarella, pesto och tomat för min del. Mycket gott, det var skönt att prata lite med mamma också.. hon är så söt lilla mamma! Senare bar det vidare till jobbet, vi hade nästan inga gäster och vi hade sex kassörskor.. på tre gäster per halvtimma. Vid 14 frågade jag snällt min chef om jag kunde gå tidigare så jag skulle hinna hem och plugga med tanke på att jag slutar ofast 19 och har knappt tid för mina studier. Han säger surt "kanske" och muttrar om att han behöver många till senare, men alla andra fem kassörskor skulle jobba till minst åtta?! Så jag förstod aldrig problemet. Vid 14:30 kommer det ännu en som ska jobba! Och vad gör inte min chef, SKICKAR HEM HONOM FRAMFÖR ÖGONEN PÅ MIG. Jag förstod ingenting, han visste ju hur VIKTIGT det var för mig att sluta tidigare idag. Annars behöver jag ta ledigt någon dag istället, det vill han väl inte? Så vid 18 efter att jag har suckat i flera timmar utan gäster säger han "Tack för idag!" men det fanns de ju ingen mening att gå hem längre, jag kunde lika bra stannat en timma till då jag egentligen skulle slutat. Han hade väl någon sjuk anledning, han tycks alltid vilja reta upp mig på ett eller annat sätt. Efter de mötte jag upp min underbara vän Denize, söta rara lilla Denize, jag finns här för dig och jag hoppas att du mår lite bättre nu iallafall! Ring om det är något!

Och nu sitter jag hemma hos Nicklas och väntar på Prison Break.. och har ännu en jobbig vecka framför mig ska till och med jobba på lördag. Suck! På torsdag ska jag iallafall boka biljetterna till London för mig och älsklingen! På fredag ska jag ut med jobbet och på lördag ska jag ut med tjejerna! Nu är det snart Prison break hoppas ni haft en bra dag ni me. Over and out.

Your bridges are burned..

Denize är en tjej som står mig väldigt nära, vi började prata för flera år sen när vi båda gick i grundskolan. Vi pratade inte så ofta just då, Denize vart gravid och jag skaffade pojkvän. Vi pratade någon gång då och då, det är nu på senare år vi kommit närmre och närmre. Och jag slutar aldrig beundra henne för hennes otroliga styrka och passion! Hon är en underbar vän, mamma och en helt otrolig människa! Hon har alltid funntis där och vi är så otroligt lika på så många plan. Tack för att du finns i mitt liv och lyser upp min tillvaro! Du är värd allt guld i världen!

Hennes blogg:
http://denize.blogg.se

Nicklas

Jag älskar dig, jag älskar dig och jag älskar dig!!!


Inspiration

Jag är glad att jag inspirerade många utav er till att tänka till en extra gång, och att inte ta någon för given. Man vet aldrig vad man har, förns man förlorar det.

Tiden efter Adde var en jobbig tid i mitt liv, men jag skriver för att säga att det går att ta sig igenom. Man klarar av mer än vad man tror, bara man vill. Så tappa inte hoppet, efter regn kommer alltid solsken!


To everyone who cares..



Till alla er som tagit er tid att läsa mitt inlägg igår och även kommenterat, jag blir alldeles rörd av alla fina kommentarer jag fått. Det är skönt att få respons efter ett så pass personligt inlägg. Så, tack! Verkligen!

I himmlen

Detta inlägg är ganska rörigt, förlåt. Hoppas det går att läsa ändå..

image95

Som jag tidigare nämt, att jag tänkte sätta mig ner och skriva lite mer intimt om mig själv. Om olika händelser jag varit med om, som förändrat mitt liv till det maximala. Vi kan väl börja med Andreas,

nu vill jag att ni som läser detta ska veta att jag skriver inte detta för att älta jag skriver inte detta för att jag inte älskar min nuvarande pojkvän Nicklas och jag skriver det inte för att jag fortfarande vandrar runt i samma gamla spår utan Andreas är en mycket speciellt person för mig och han kommer alltid ligga mig nära till hjärtat utan honom i mitt liv hade jag aldrig varit den jag är idag. Jag har så mycket minnen från våran tid tillsammans, mycket som jag inte tänker dela med mig utav.

Andreas var min pojkvän för lite mer än två och ett halvt år sen. Jag kom och tänka på honom här om dagen när jag var ute och åkte bil med Nicklas, vi var på väg hem från en kompis landställe. Vi körde genom Farsta. Förbi huset Andreas bodde i, förbi Statoil där vi jämt gick ner på kvällarna för att handla godis. Det är mycket små saker som påminner, och det kanske inte är så konstigt egentligen.. Jag kommer fortfarnade ihåg telefonsamtalet jag fick av min mor, jag var i Usa och hälsade på gamla kompisar från den tiden jag bodde där. Jag och min vän Lindsey satt på golvet i hennes rum, det var morgonen efter nyårsafton 04/05.

Kvällen innan, precis innan nyårsfirandet hade jag pratat med min mor vi bestämde att vi skulle höras av morgonen därpå, bestämma hur vi skulle göra då jag landade i Sverige igen, då jag skulle flyga hem dagen efter. Mycket riktigt så ringer det på deras hemtelefon på morgonen och jag ligger och väntar på att L's mor ska komma in med telefonen.. men hon gör det aldrig. Utan hon pratar i evigheter.. jag hör inte vad hon säger men jag hör att hon låter allvarlig. Jag tänker inte mer på det utan L och jag beger oss till en ishall och åker skridskor, på vägen dit i bilen ser jag att internet modemet ligger i framsätet på deras bil. Jag och L frågar hennes far varför modemet ligger i bilen han säger att dem hade spillt kaffe på de på morgonen så det var trasigt och han skulle åka iväg och laga det senare. Vi tänkte inte mer på det heller utan vi åker skridskor i många timmar och efter det sätter vi oss på en mysig kina resturang och pratar om hur tråkigt det kommer kännas för mig att ännu en gång lämna henne, hon har trots allt varit min absolut bästa vän sen jag var 13 år.

Vi åker hem till henne och modemet ligger fortfarande kvar i bilen, jag noterade bara men tänkte inte mer på det. Då ringer det på hem telefonen igen och L's mor svarar igen, det är min far det hör jag på henne. Nu börjar jag lägga märket till att hon låter så allvarlig och jag minns att hon säger något i stil med "Yeah, whatever you want to do is fine. We're here" tillslut så ger hon mig luren och min far säger att "Vänta ett tag, mamma får ska prata med dig lite.." jag förstår ingenting. Resten är en som myrornas krig i huvudet på mig, jag minns bara att mamma säger att "Caroline, sätt dig ner. Jag vill att du sitter ner jag berättar detta för dig, har du L vid dig?" jag förstår fortfarande ingenting och mitt hjärta bultar i 360. Jag får panik och vill tillslut inte veta vad hon har att säga jag minns att jag skriker "Mamma sluta! Sluta! Jag vill inte veta, mamma sluta!" hon fortsätter och säger att hon måste berätta och då brister allt jag skriker "Mamma du skrämmer mig, VEM är det som har dött?!?!" jag vet inte varför, men jag kände det på mig.. det var någonting som inte stämde. Och hon säger de orden, de orden jag aldrig i mina drömmar väntade mig att höra, orden som aldrig kommer att lämna min näthinna: Adde är död.

image99

Och jag känner hur hela min värld rasar samman. Allting efter det är så himla rörigt och jag minns knappt hur jag kom hem därifrån.. jag ska försöka sammanfatta det så gott det går..
Alla tankar på flyget hem, allting vi hade bestämt.. för bara några timmar sen pratade vi i telefon, vi bestämde att han skulle möta mig på Arlanda, men ingenting stämde. Jag kunde inte tro det. Han var visst hemma, han skulle ju möta mig på Arlanda. Vi hade bestämt det, jag visste det. Men det gjorde han aldrig.. på Arlanda möts jag av panikslagna människor nyss hemkomna från Thailand och så jag. Mamma hämtar upp mig och jag bara stirrar, jag stirrar på allting runt omkring mig folk springer i panik för att möta sina anhöriga, dem kramas och dem gråter. Jag hämtar min väska och vill inget annat än att åka hem till Andreas. Jag kände att jag måste få se för mig själv, jag måste få se att han inte är där! Jag måste få se med egna ögon. Jag måste få förstå, varför han inte mötte mig där som vi hade bestämt? Varför gjorde han inte? Varför kunde han inte få göra de? Innan jag hoppar inte i bilen tar Arlanda personalen mig till ett "kris center" dem hade anordnat just för Asien Katastrofen, men jag ville inte vara där. Vad skulle jag göra där? Jag minns att dem frågar om jag är hungrig, hungrig tänkte jag?! Hungrig?! Jag kände mig näst intill illamående, dem gav mig ett äpple och något att dricka. Jag rörde de inte. Dem börjar prata, jag hör inte, jag ser inte, jag vill inte. Jag finns inte, jag är inte här. Jag ville bara därifrån, bort ifrån denna mardröm. Jag minns inte hur vi kommer till bilen, jag minns hur vi går, men det känns inte som att det är jag som går. Detta är inte mitt liv? Jag går, men jag ser ingenting, jag känner bara hur mitt hjärta bultar, men för vilken anledning? Vad gör jag här. Hur som helst, så börjar vi åka. Vi kommer fram och i dörren möts jag av hans syster, hon är helt död i blicken, hennes ögon är svullna av gråt och hon kramar om mig.. vi går in i vardagsrummet. Det står en present på bordet.. Adde hade köpt en julklapp till mig. Och där står jag, med famnen full av julklappar till honom.. hans syster tar tag i presenten, hon ger den till mig och säger "Han ville att du skulle ha den här.." på bordet där presenten låg stod det en ram med ett kort på Andreas, precis framför kortet så brann det ett stearin ljus.. jag tittade på kortet och luften flög ur mig. Det var då jag förstod, att han är borta. Och han kommer inte tillbaka.

Tiden efter det, kommer jag knappt ihåg ordentligt. Jag kommer ihåg bitvis, jag minns begravningen.. jag minns alla tårar. Adde, det var inte ett torrt öga på din begravning. Jag minns bårhuset. Du var alldeles kall och jag ville bara värma dig. Jag ville lägga mig brevid dig och hålla om dig. Jag tänker inte gå in på detaljer, kan bli för känsligt. Jag minns bara hur fel det kändes, att han låg där alldeles kall och stilla. Att det inte fanns någonting jag kunde göra, ingenting jag kunde säga.. hur många tårar som än föll från mina kinder, hur hårt jag än kramade hans hand. Jag vet inte om jag väntade mig en reaktion.. kanske.. jag tog fram brevet jag skrivit och la det i handen på honom tillsammans med en ros..

image97

Andreas lärde mig mycket, han är en utav dem mest omtänksamma och genom goa människor jag träffat. Nu vet jag, hur otroligt ont det gör.. ända in själen.. hur förbannat jävla ont det kan göra, när en ängel lämnar jorden.

image98

Nu är det skrivet, och jag hoppas det gick att läsa. Jag skriver inte detta för att såra och jag skriver det inte heller för att uppröra jag skriver för att Andreas varit en stor del av mitt liv och jag vill hedra honom. Jag skriver för att jag aldrig kommer glömma honom och för att han är värd att minnas.

Artikeln från Aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article341407.ab

Andreas hemsida, av Alexandra
http://addeshimmel.se/



Och till Nicklas, jag hoppas du förstår nu varför jag är så rädd om dig och varför jag kanske även fast det är jobbigt bryr mig så fruktansvärt mycket om dig. Jag älskar dig, så innerligt! Du är värdefull, tro på det.

image100

Nicklas, Denize och jag..


Under jorden

Jag har jobbat i tio timmar och nu sitter jag här framför datorn och gör inte ett skit, jag funderar på om jag ska gå på en kvälls promenad med massa cigg och bara röka ihjäl mig och gå av mina problem som jag funderade på tidigare inatt. För jag hatar att vara ledsen. Jag hatar att vara en jävla klag fia som jag oftast är i min blogg, förlåt. Som sagt detta är en plats för mig där jag kan skriva av mig och jag gör de knappast för någon annans skull än mig själv.

Sen har jag något att säga till dig din jävla backstabber, MOVE ON. Det du gör är inte ok, ditt beteende är sjukt, DU är sjuk. Man börjar fundera om du lever i en dröm värld, men låt mig och mitt liv vara.

Melankolisk.

Mitt i natten trubbel

I know that life can make you feel, it's much harder than it really is.. but we'll get through it, just don't give in.

Jag önskar att någon kunde säga det till mig, få mig o känna hopp. Känna att det finns de som gör att allting faktiskt är värt det tillslut. Nu ska jag snart till jobbet och jobba i nio timmar, sen ska jag hem och gräva ner mig.

Jag ville så gärna ut och bara bort från allt igår, ut och gå av mina problem.. rensa huvudet. Jag hoppas du menar det du sa igår, jag hoppas det innerligt. För jag orkar verkligen inte en tredje gång, och jag hoppas du inte dras dit igen. För den N, den kände inte jag. Det var inte du. Jag älskar dig och jag hoppas att jag kan få göra det ett bra tag till, för jag älskar att se dig glad, jag älskar att se dig må bra och jag önskar dig allt gott i livet. Även om jag inte alltid säger det, men det betyder inte att jag slutat och gett upp på oss. Jag känner att det vi har, är en kärlek värd att kämpa för.

Jag ber.. för att jag inte orkar annars.

Bla bla bla

Eftersom jag inte har något annat för mig tänkte jag avreagera mig lite till, jag blir så trött på alla människor. Jag blir så trött på allt folk, jag är den jag är och jag tänker inte vara någon annan och absolut inte för din skull. Man väljer själv. Jag har sagt vad jag kunnat säga till dig och ditt val är ditt val, jag är ledsen. Men det skiter väl du i.

Äckligt

Det som äcklar mig, är folk som inte kan släppa taget om saker och ting. Speciellt varandra. Att man fortfarande fem år senare sitter och ältar samma smörja, bråkar över låtar som varit osv. Jag har aldrig förstått folk som ältar, varför ältar man? Varför gräver man ner sig i saker som gör en ledsen eller irriterad, varför går man inte vidare och fokuserar på det som är bra istället. Varför kan man inte unna någon annan att ha vad man en gång tidigare haft och vetat att man mådde bra då? Livet är alldeles för kort för att leva de i de förflutna, det som är gjort är gjort och går inte att ändra på. Om man fortfarande sitter och ältar samma jävla saker i fem års tid kanske man bör fundera på varför man har kontakt överhuvudtaget? Tydligen så kommer det aldrig in någonting nytt i bilden, och det ända som binder en är det man hade för fem hor år sen. Vad gör det nu? Vad spelar de för roll nu? Då var då, och nu är nu. Trodde det var någonting man förstod redan på dagis. Antagligen sitter du fast i samma kärleks smörja för att du vill ha det du inte kan få. Men förstå det någon gång. Det finns väl ingen anledning att sitta och skriva miljontals nostalgi låt texter och dikter som du vet sårar andra och inte gör någon nytta alls för dig själv. Du har stannat upp. Ditt liv har tydligen stannat där du var för fem år sen.

Nå ja, nu har jag skrivit massa skit nu kan jag berätta lite vad jag har gjort dem här dagarna istället. Som vanligt så har jag jobbat, men jag har även haft tid att fika med två tjejkompisar. Bland annat Denize, precis så som hon skrev "hon får mig alltid att må bra" detsamma gäller dig hjärtat du är så smart och jag mår så bra i ditt sällskap. Vi tog en frukost ganska tidigt innan jobbet igår, sjukt mysigt och det är skönt att kunna prata av sig. Efter jobbet tog jag en fika med Elli, det var också jätte mysigt. Ibland behöver man prata av sig, och då är det underbart att ha kompisar man kan prata med och som pratar tillbaka.

När jag kommer hem..

När jag kommer hem ikväll tänkte jag sätta mig ner och skriva ett bra tag.. det kommer nog vara första gången jag verkligen öppnar mig, vi får se om jag publicerar de. Vill inte riva upp gamla sår.. dels för min del, och för er andra.


Sometimes..

Igår firade jag och mitt hjärta två år, det var jätte mysigt. Han överraskade mig med resturang, spel och bio. Super mysigt och välbehövt. Jag älskar dig Nicklas! Även om vi är oense ibland..

Nsync - God must have spent a little more time on you.. så sjukt mycket minnen till den låten!

Jag ska snart sätta mig o mysa lite till One Tree Hill innan jag springer till jobbet, ännu en vecka full av massa jobb. Jag måste verkligen byta tider, detta fungerar inte längre.. jag har inte tid för någon eller något. Knappast mina vänner, och dem klarar jag mig inte utan. Rebecca, Tina, Felicia, Denize, Marie, Hannah, Ellie, Ludde.. alla killkompisarna.. det finns många jag inte träffat på hur länge som helst. På Onsdag ska jag hem och äta middag hos mamma.. i bygghuset.

Julia och Hannah, Jeff - Tänker tillbaks.. säger de er något?

People..

People can change, they just don't because it's easier not to. We're always waiting for our lives to begin, and figuring we'll be someone else someday.. but for what?

Fix me?

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

When the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Hanging by a moment

Do you ever wonder if we make the moments in our lives or if the moments in our lives make us?

If you could go back and change one thing about your life, would you? And if you did, would that change make your life better? Or would that change ultimately break your heart? Or break the heart of another? Or would you choose an entirely different path? Or would you change just one thing, just one moment? One moment, that you've always wanted back.


Better

I just need to hear you say, everythings gonna be ok..

Regret comes in all shapes and sizes. Some are small like when we do a bad thing for a good reason. Some are bigger like when you let down a friend.

Some of us escape the pain of regret by making the right choice. Some of us have little time for regret because we're looking forward to the future. Sometimes we have to fight to come to terms with the past, and sometimes we bury our regret by promising to change your own ways.

But, our biggest regrets are not for the things we did -- but, for the things we didn't do. Things we didn't say that could've save someone that we care about. Especially when we can see the dark storm that's headed their way."

Listen

Jag älskar den låten, jag stannar alltid upp och funderar några sekunder när jag hör den. Jag älskar texten, jag älskar vad hon vill förmedla genom den låten.

Beyonce - Listen


One life

Don't pretend like you're not a backstabbing two faced bitch.. because you are. And you know it. Var tvungen att få ut lite ilska inom mig, vilket oftast brukar landa på kunderna.. men jag har bestämt mig för att vara en snäll flicka idag och inte vara irriterand när dem tar lång tid på sig. Igår färgade jag min utväxt, halleluja! Jag ser ut som en människa igen, nu sitter jag här och ska snart trippa iväg till jobbet tänkte bara skriva att jag hatar tisdagar. Puss!

In the darkness

image94

Viktigt

Ett kanske lite mindre viktigt meddelande. MIN MOBIL FUNGERAR IGEN! DET GÅR ÄNTLIGEN ATT RINGA TILL MIG!


World of hate

Världen är orättvis.. och så jävla grym. Läs http://colourfulmiracles.blogg.se/ en tjugo årig kvinna som vid nittonårs ålder fick bekräftat att hon är svårt sjuk i cancer, bröst cancer. Efter många cellgifts behandlingar och konturnerliga sjukhusbesök fick hon c:a 1 ½ månad kvar att leva. 10 Oktober 20:00 somnar hon in för gott. Värt att ägna en liten tanke åt henne..

Charles Bukowski once wrote; 'There will always be something to ruin our lives. It all depends on what or which finds us first. You're always ripe and ready to be taken.'"

Tankarna

Det är ganska skönt o inte göra någonting en hel dag och bara vara för sig själv, idag har jag inte gjort någonting vettigt alls. Jag har badat, kollat One Tree Hill och skrivit i min blogg.. druckit massor med te och ätit massor med mackor! Sådana dagar vill jag har fler utav..

Jag har fortfarande problem med designen på denna blogg, den verkar aldrig vilja bli så som jag vill ha den. Ska försöka pula lite på den senare ikväll, nu har jag hunnit kolla igenom nästan hela tredje säsången av OTH och den blir bättre och bättre hela tiden. Detta är andra gången jag kollar igenom alla säsånger. Kalla mig tönt, men det är avkopplande o stänga av sin egen värld en stund.

Lite senare under dagen

Nu har jag precis hoppat upp ur badet, riktigt skönt var de! Jag tog bärbara datorn som vi har ner till badrummet och ställde upp den på handfatet och sen så låg jag och mös i bubblorna samtidigt som jag njöt av OTH. Jag tror jag fastnade där nere över en timma, men de var de värt! Böt vatten tre gånger sammanlagt. Försöker hitta på vad jag ska laga för middag idag, jag är ensam hemma ikväll och tänka njuta lite till av OTH och äta middag men vad ska man laga. Jag har köttfärs, benfri fläskkotlett och köttfärs hemma.. vad kan man hitta på för roligt med det.. får gå in och kolla lite tasteline där brukar man hitta de mesta.

Imorgon ska jag jobba igen, ska bli skönt.. skönt o veta att pengarna rullar in på kontot. Nästa helg firar jag och min älskling två år, och förhoppningsvis många fler år to go.. jag har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra, jag har bokat bord på Gondolen för oss för flera månader sedan men då trodde jag att jag skulle hitta jobb fortare än vad jag gjorde så de ligger inte ens på världskartan för min ekonomi just nu. Fast det är nästan lika bra, vi har kommit fram till att vi ska göra någonting kul istället för någon tråkig romantisk middag.. det blir så boring. Vad kan man göra här i sthlm som inte är tråka på en middag? Teater kanske.. eller? Jag vet inte.. jag får klura vidare på det där för nu ska jag kika vidare efter middag på tasteline..

Fast car

Jag har inte skrivit här på länge, jag har jobbat mycket.. jag har tänkt mycket och jag har inte känt att jag haft något behov av att uppdatera mig på bloggen. Jag och Nicklas har spenderat två dagar ute på Muskö tillsammans med nära och kära. Mycket trevligt, även om jag varit bitter och elak med mitt magont.. sorry älskling.. Det vart sent igår och vi körde inte hem förns mitt i natten, jag älskar det. Åka bil, sent på natten.. lyssna på lugna favoriter och luta huvudet mot rutan o kolla upp mot stjärnorna.. även med Jimmys fylle allsång i baksätet var det mysigt. Var och varannan låt kunde han och vaknade till liv och drog till med sin ljuvliga stämma! Haha! Sedan somnade han igen då de var låtar han inte kände till..

Vi körde förbi Statoil igår.. så mycket minnen, så mycket som jag trodde jag tappat på vägen men som ändå satt sig som plåster i mitt hjärta. Jag kommer till och med ihåg vad vi pratade om, och vad jag köpte.. jag köpte tutti frutti ringar och vi pratade om hur roligt det hade varit ifall jag flyttade in i det vita höghuset med alla fönstren precis brevid ditt hus. Jag minns att det var precis efter middagen vi hade ätit grillad kyckling med potatis sallad och vi skulle hem och kolla på Beck, som alltid. Sen skulle jag somna i soffan strax innan slutet och du skulle du bli tvungen att spola tillbaks till den delen jag hade somnat vid så jag kunde få se slutet, varenda gång. Sen satte vi oss vid datorn och tog fåniga bilder med webcameran som jag inte vet vart dem är idag. Borta, som allting annat. Gone forever. People always leave..

..sometimes they come back?

Annars i veckan har jag inte gjort så mycket mer än att jobbat, jag slutar så pass sent om dagarna så sent som 19 och är inte hemma tidigare än 20 så de blir inte mycket tid till annat, vilket är ganska synd. Funderar på om jag ska prata med chefen om schema byte, jag kan inte jobba såhär samtidigt som jag pluggar. Det blr ingen tid till något annat. Jag träffade Denize föressten, de har jag hunnit med. Även om jag var måttligt trött, så har jag alltid kul när jag är med henne. Hon och jag, vi är lika och jag är glad att jag har henne. Även en nufunnen vän, Ellie.. kanske världens gulligaste tjej, och till dig.. your loss. She's great. Tråkigt nog insåg du det försent.

Idag är Nicklas i Gävle med Jimmy, Patrik och hans far dem ska på fotboll, kanske inte min grej så jag får stanna hemma vilket är ganska skönt. Vila upp mig ordentligt inför en ny vecka, nya bitchiga kunder och trevliga arbetskamrater. Tänkte ta mig ett varmt bubbelbad lite senare med ansikts mask, fila naglarna, inpackning i mitt risiga hår osv.. tänkte även ta mig ett litet fotbad senare när jag kollar på OTH kan behövas med tanke på att mina stackars fötter tar hårt på allt springande på jobbet.

Förra helgen då jag var ute med Denize, stötte jag även på Sandra.. åh vad jag har saknat dig Sandra. Verkligen. Armand Van Helden - Mymymy, säger det dig någonting? Snart får vi ses och ta igen all förlorad tid. Min lilla Sandra.

Felicia, det var underbart att få fika med dig igen, jag älskar dig och du är min absolut bästa vän! Och snart är Liam här också, åh vad jag längtar!

Marie, Tina och Rebecca.. too long now! Jag älskar er!

Nu ska jag strax göra iordning lite fruskost och sedan ringa mamma, vi ska ta en fika hon och jag imorgon innan jag börjar jobba! Ska bli mysigt, min lilla mamma. Träffar inte henne så ofta längre, det finns knappt tid till det heller..


Fucked up world

PEOPLE ALWAYS LIE.

...


image93

RSS 2.0