Insomnia forts.

Ingen sömn inatt heller. Nu jävlar tänkte jag. Sov max en timma.. och den timman var försovning. Great. Upp o hoppa och ruschade iväg till jobbet, jobbade i två timmar tills min chef satte stopp och skickade iväg mig till City Akuten. Hon påstod att de kan vara skadligt för kroppen o inte sova på flera veckor.. hon har säkert inte fel. Väl där fick jag prata med doktorn o hon konstaterade att jag hade som förväntat "insomningssvårigheter" vilket är ganska ovanligt vid min ålder. Hon gav mig insomningstabletter och sen kanske jag ska vidare till en specialist det beror på om de inte upphör. Insomningstabletterna är nämligen beroende framkallade och ingenting man använda sig av långsiktigt. Får hålla tummarna att ja får sova ikväll iallafall så jag kan jobba utan att må illa, utan huvudvärk o utan värk i både muskler o leder. Suck. Nu sitter jag o knaprar på morötter o dricker en cola faktiskt, länge sen jag drack läsk då jag är nyttig numera. Men de är ungefär de jag har ätit idag plus några makaroner o lite korv till lunch, knappt tre tuggor.

Nog om mina roliga problem.

Snart fyller jag år och jag har önskat mig en microfon, studio tid och lite annat skoj. Tänkte försöka spela in en demo, får se hur de går.

Nu sitter gubben o spelar cs "men va FAN!" och "jävla sopa" hör man klart o tydligt från hans lilla mun. Från hörlurarna skriker dem "fire in the hoooole" "terrorists win" "the bomb has been planted" "go go go" jag skulle tokig på den där data rösten. Oh well, kanske lika bra att jag inte spelar cs då.

Jag väntar på att han ska hoppa iväg till sin träning så jag äntligen kan ladda ner säsång FEM av OTH. Spänningen är på TOPP! Hur har de gått? Vad tror ni?
Brooke, Peyton, Lucas, Nathan o Hayley..


Kommentarer
Postat av: Alex

Vi skiter o OTH hur gick det för niklas stats ??

hehe! Go go go!

2008-01-09 @ 19:52:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0