Hjälp någon?!

Jag har länge velat ha musik på min blogg, men jag vet inte hur man bär sig åt! Finns det någon söt människa där ute som skulle kunna hjälpa mig vore det guldvärt!

Kommentarer
Postat av: Maria

http://mariapettersson.blogg.se/2008/july/tavling-5.html#comment



Tävling med jätte lätta regler, pågår bara tills imorgon, 10 stycken vinner.. det är jätte lågt deltagarantal!! Missa inte, skulle bli jätte jätte glad om du är med!! :)

2008-07-30 @ 07:42:38
URL: http://mariapettersson.blogg.se/
Postat av: Carro

Ja det är nog ingen fara:)

Hehe japp! Vi bor precis där typ. Mellan kärrtorp och hammarbyhöjden:)Jag träffar Karin camitz.Hade henne förra gången också. Men det är ju en erfarenhet det också. Och dom säger ju att klarar man stressen där så klarar man de på dom flesta reasturanger sen. Och det är bra att du lyssnar på din kropp och tar det lungt när det behövs. Vilken mcdonalds är det?



ja det är jättebra att du tänker så. Jag var inte alls beredd på att det skulle göra så ont som det gjorde,haha:) folk hade beskrivit det som stark mensvärk så jag fick en chock,haha!



Oj va modig du är som vågar föda utan! Haha men det är ju som du säger. Dom klarade det förr så varför inte nu?:)Men ändå! Riktigt modigt! Har du många mammavänner?



Jag längtar också jättemycket:) Ska ju göra snitt den här gången eftersom jag hade en så jobbig förlossning förra gången. Finns förlossningsberättelse på bloggen.



Hur länge har du och killen varit tillsammans?



Kram

2008-07-30 @ 08:36:17
URL: http://curu.blogg.se/
Postat av: Denize

Skriv till min på msn sen tjockis så får du koden ;)

2008-07-30 @ 10:17:18
URL: http://denize.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jag kanhjälpa och förklara lite bättr om du vill senare;)

2008-08-08 @ 00:15:27
URL: http://astoryaboutmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0