Bilbarnstol

Såg föressten att Barnens Hus har kampanj fram tills den 23 Juni på just bilbarnstolar, funderar på att köpa denna innan dess! Så sparar man lite pengar! Det lär ju vara just under sommaren som de har sina kampanjer! Föressten, har ändrat mig lite gällande barnvagn, jag vill ha Emmaljunga. Någon som vet vart dem säljer dem vagnarna? Jag har kikat runt på diverse hemsidor och varken Babyland eller Barnes Hus verkar sälja! Hittar inga återförsäljare någonstans förutom en i Malmö! Känns skumt.. de bör väl finnas?

Kommentarer
Postat av: Maria

Emmaljunga vagnarna finns på Babyland! :) Gå in dit och så ser du att det finns masssaa fina vagnar! Vänta dock tills ni vet kön & så med färger.. sen gå längre in i grav :) Kram på dej!

2008-06-03 @ 20:43:24
URL: http://elinsmamma.blogg.se/
Postat av: Emma

Hejhej,

Jag har precis börjat jobba på babyplanet/babyproffsen och vi säljer Emmaljunga, det ligger en butik i Länna, en på flemingatan och sedan en vid zinken/hornstull! :)

Kram Emma

2008-06-03 @ 21:23:45
URL: http://zooo.blogg.se/
Postat av: Michis

Emmaljunga finna hos Babyland och Babyproffsen även då dem inte visar dem på internet. Men i affärerna finns dem!

Du skulle varit på Babyprossen ikväll då dem hade suveräna priser på både vagnar, bilstolar, sängar och allt möjlgit. Synd att du missade.

2008-06-03 @ 22:32:10
URL: http://michaelaslife.blogg.se/
Postat av: Petra

Det står ju på deras hemsida att Babyland i kungens kurva (huddinge) säljer dom. Verkar ju vara konstigt om det inte stämmer :) Hoppas du hittar en sån vagn iallafall ;)

2008-06-03 @ 23:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0