Mat intag idag

6 Kiwis
2 Apelsiner
1L Blåbärsoppa
Några få tuggor ravioli.. en bröd kant och en choklad bit. Jag berättar mer om några veckor :)

Det håller i sig

Jag verkar varken bli bättre eller sämre, precis när jag vaknar så känner jag hur det svider i magen av hunger och så sätter jag mig upp och då börjar jag kallsvettas och känner hur jag helst av allt skulle vilja lägga mig på toalocket och spy. Men icke då, jag mår bara illa.. vecka in och vecka ut, ingenting kommer upp det är knappt att något kommer ner överhuvudtaget. Idag har jag tuggat på en hård brödkant, även fast jag var nästintill spy färdig så kände jag att jag var tvungen att få i mig någonting. Jag börjar tro att jag inbillar mig, att jag inte alls mår illa. Sen så kommer det igen, det svider, det dunkar. Jag hatar att vara illamående, jag vill vara fyra år igen o ligga på badrums mattan o gråta för att jag ogillar o spy så mycket, jag vill att mamma ska vara där o klappa mig på huvudet o säga att "det blir bra igen här får du lite loka" det hjälpte varje gång. Nu har jag testat allt, igår ringde jag vårdguiden, dem sa att jag kunde testa med åksjuktabletter jag skulle varit där 10 imorse men då kunde jag knappt röra mig, right about now skulle jag varit på väg ut till Saltsjöbaden för att träffa min mamma. Vet inte om jag känner för att spendera över en timme på först tunnelbanan och sen Saltsjöbanan för att sen vända o åka hem om någon timme inte när jag mår såhär. Nu ska jag sluta klaga o försöka sova lite.

Update:

Det blir ingen Saltsjöbaden för min del idag, istället ska jag och Nicklas som planerat sen länge till IKEA när han kommer hem från jobbet jag får försöka hålla mig i form tills dess.

Har inte skrivit på ett tag nu..

Pga ständigt illamående, känns ungefär som jag är åksjuk fast jämt. Det går över någon timme mitt på dagen, men sen kommer det tillbaka igen. Jag är samtidigt svin hungrig men så fort jag tänker på mat mår jag illa igen. Idag har jag knaprat på en bröd kant, o druckit cola o samarin. Sen kom älsklingen hem så ja försökte få i mig lite pizza (nyttig mat äcklar mig mest av allt just nu)

Återkommer när jag mår lite bättre..

Påskafton i all dess ära

Nu har jag nog ätit mat för ett helt regemente. Så känns det iallafall, min svärmor har gjort super god påsk mat och ska fortsätta så hela helgen, kommer behöva rulla till jobbet på tisdag tror jag! Haha, men jag skyller på att det är påsk och då får man äta, samma sak som jag skyller på när det är julafton, och när det är midsommar.. födelsedagar, det blir snart inga dagar kvar då det inte är okej. Oh well! Sommaren är en bit ifrån och med lönen som kommer nu ska jag faktiskt köpa mig ett gym kort på autogiro, man betalar c:a 400-500:-/månaden och då får man även tillgång till en spa och relaxing avdelning. Gymmet ligger vid Norrtull, där min arbetskamrat även tränar och min allra bästa vän Felicia! Ska bli kul att ha några gym kompisar, jag lär ju inte pallra mig dit många ggr själv i veckan om jag känner mig själv rätt. Tur att jag har ett så pass ansträngade jobb så jag blir av med ett antal kalorier bara av att jobba!

Det blir ännu en trip till IKEA på torsdag, då ska det inhandlas; en dusch cabin, tvbord i ek på hjul jävligt schysst design lägger upp bilder sedan, bok hyllor (en stor och två små, den stora ska vara med stängda luckor och sen har vi hittat glas dörrar till dem smala små hyllorna så ska även spotlights sättas dit) gardiner (jag har ett par vita manchester gardiner som är sjukt fina, dem ska jag sy upp och försöka få dit så fort vi får nyckeln den 1:a) Nicklas som är golvläggare ska lägga in ny parkett i hela lägenheten oxå annars behöver vi inte göra så mycket annat då den är nyrenoverad redan. En soffa, tresitsig bäddsoffa kan vara bra att ha då jag säkerligen kommer att ha tjejkvällar där och även Nicklas lär ha grabbkvällar! Mattor, har inte riktigt bestämt oss vad det blir ännu men en mysig stor matta till vardagsrummet iallafall. Ja, det är hur mycket som helst att köpa, men det ska bli kul! Jag älskar att inreda och är en liten perfektionist när det gäller just inredning. Blommor tänkte jag faktiskt skita i från början då vi varken kommer ha tid eller ork att vattna så jag ska försöka hitta snygga vaser, stenar och cool sand och även bambu skott o göra lite prydnader av det istället! Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska snart iväg på avskedsfest hos några vänner som ska resa till Thailand! Mysmys!


Storhandling inför flytten

Idag har jag och Nicklas spenderat hela förmiddagen på IKEA, vi har köpt bla bestick, glas, tallrikar, skålar och lite av varje. Det är fortfarande mycket kvar att handla, men man måste börja någonstans.

   
   

Sängen är bara en säng stomme, i ek. Bordet brevid är med hjul och ska användas som sängbord på söndagsmornarna till ex om man vill äta frukost tillsammans i sängen eller liknande. Mysigt va?

När jag blir stor..

..ska jag uppfinna ett antivirus program som rensar alla datorer från CS.
..ska jag lära alla att CS är för töntar.
..ska jag få människor att förstå att cs inte är en livstil, utan ett JÄVLA SPEL.
..ska jag se till att CS blir olagligt.
..ska jag lära Nicklas att spela CS, varenda sekund av hans och min tid på kvällarna inte är helt jävla OK.
..ska jag också gifta mig med Wentworth Miller som förhoppingsvis inte är någon jävla CS galning.

Nu undrar ni säkert varför allt detta hat för CS? Jo, för min karl har kommit på att det är roligt igen. Han spenderar varje ledig minut framför cs, med headset på högsta volym och det enda ord han yttrar är *knäpper med fingrarna* "ÖH cola!!" det betyder alltså att jag ska hämta cola, no way in hell.

"Jag är en tönt som spelar cs"

Wentworth Miller

VAR PÅ CAFET IGÅR, och vart FAN var jag?!

Vad är grejen med alla barnen?


Bäbisnoja!

         

Igår var jag hos Felicia, Matte och deras lilla Liam. Min gudson, är han inte söööt!

Fler förfrågningar

Angående mer bilder i min blogg.. det kommer det kommer! Först måste jag köpa mig en digital kamera! Haha! Fortsätt läs, det glädjer mig!

Äntligen lite sovmorgon

Idag börjar jag 11 ganska skönt faktiskt, jag har inte ofta sovmorgon och jag kände att denna sovmorgon behövde jag. Har inte hunnit få i mig någon frukost ännu.. shame on me! Frukost är viktigt, frukost bör man äta. Dock är jag inte något vidare förtjust o vitt bröd och det var det som fanns hemma.. så de fick bli citron vatten (som vanligt) och te! Ganska gott det med, även om det inte är speciellt mättande.

Helgen blir nog ganska lugn för min del, jag lär inte vara hemma förns strax efter nio idag, tidigast halv nio. På lördag hade jag tänkt träffa Felicia och hennes lilla bebis och på söndag ska jag och Nicklas hem och äta lunch med min familj. Ska bli mysigt.

Nu, känner jag att magen kurrar! Måste springa o se om jag hittar någonting last minute i skåpen! Puss!

No sight

Tog ett mycket mycket senare tåg idag, tänkte först ta tåget som går direkt efter de han sitter på men då tänkte jag att han kanske går av tunnelbanan då han ser att jag inte kliver på så jag tog ett tåg tjugo minuter senare istället det kändes bättre. Dock kom jag tio minuter sen till jobbet, men de fick dem tåla. Är rädd att om jag tar ett tidigare tåg att han tänker att han ska göra de oxå så att han väntar vid min station när jag kommer.. eller vad vet jag. Jag är nog bara paranoid. Ingen skymt av honom idag iallafall, vände mig minst hundra ggr när jag gick imorse.. var nästan säker på att jag skulle stöta på honom på vägen någonstans. Då går genom skogen så kändes de ännu mindre roligt, tack för alla fina kommentarer! Verkligen, det är klart att jag polisanmäler om detta beteende inte upphör, men utan bild eller några egentliga bevis blir de svårt.. jag får se vad jag hittar på!

Nu ska jag försöka hitta någonting o äta.. har bara ätit lite pasta, samt lite ostbågar när jag kom hem (shame on me) och citron vatten. Min älskling hade köpt de till mig idag tydligen, lilla hjärtat, jag har tjatat om att jag är sjukt sugen på citrus frukter i en vecka! Vet inte vad det är med mig, haha! Jag dricker minst en liter apelsin juice om dagen nu för tiden helt sjukt! Och nu pressad citron och vatten.. Sjukt sjukt! Återkommer lite senare!


Stalker

Jag har en stalker, en man i 45+ åldern, utländskt ursprung (maffia boss liknande utseende) i beige jacka. Han har följt efter mig flera dagar i rad nu, jagat mig osv. Lärt sig varje tunnelbana jag tar på morgonen, vart jag sitter och vart jag byter. Jag provde med att be honom dra åt helvete idag, då vart han ännu argare och försökte sig på tunnelbanan jag var på. När han inte lyckades ställde han sig precis utanför fönstret och stirrade med mördar blick.. Om DU läser det här, kan du börja med att lämna mig THE FUCK ALONE. Upphör detta inte snarast, blir jag tvungen att polisanmäla.

Hemma

Kom hem från jobbet för ett tag sen, har ätit gulasch soppa och bara slappat. Tvättat lite kläder, och städat undan lite. Övertalade min chef tillsammans med en arbetskamrat idag att få fixa naglarna, tidigare har man inte fått det på jobbet men nu sa han att bara vi gjorde de kort och snyggt så var det okej. Vi  fick dock inte säga någonting, så hey, ni har inte hört det från mig. Har suttit och kollat ett tag på olika typer av brun utan sol, vilken är eran favorit? Läste att många gillade, Åhlens och även Dove. Åhlens är ju klart billigast, någon som testat?

Satt även om läste lite om mineral smink, är lite skeptisk mot de dock. Täcker de verkligen bra, om man bara använder de puder aktiga? Känns inte som att puder täcker lika bra som en fondation.. eller har jag fel?

Hoppas ni haft en bra dag!

Lite nya läsare!

Va skoj med lite nya läsare!! Jag vet, jag är sjukt boring som uppdaterar så sällan och inte lägger ut så speciellt mycket bilder men de ska de bli ändring på kan jag lova!! Ska börja ta med mig kameran vart jag än går haha! Jag satt precis o kollade igenom facebook o såg att några tjejer som ja känner sen långt tillbaka har åkt iväg till sydafrika i sex veckor! Fy fan va härligt de såg ut!! De skulle verkligen inte sitta fel med en utomlandsresa, men de får vänta..

Jag har lite nyheter, om c:a tre veckor flyttar jag och Nicklas till en alldeles egen 2:a i Årsta, nyrenoverad och på botten plan med gräsmatta och häck! Ska bli jätte skönt! Vi har hunnit med o införskaffa, köksbord med stolar, kökslampa och kaffebryggare. Vi här även en mixer, och en smörgåsgrill och massa annat. Jag ska ta bilder och visa lite senare! Och sen såklart på lägenheten när vi flyttat! Önska oss lycka till!

Sen start om c:a en månad börjar jag plugga, ÄNTLIGEN! Först ska jag läsa på lite från mina tidigare betyg från gymnasiet och sen funderar jag på att läsa modevetenskap på universitetet! Vi får se vad de blir! :) Jag ska iallafall träffa min studievägledare nu nästa vecka och prata mer! Så skönt!! Hoppas ni haft en bra dag, jag sitter här och äter kålsoppa men nu ska jag iväg och prata med mamma! Kram!


Hemma frun skriver

Idag har jag inte gjort någonting speciellt, förutom att jag har tvättat, jag har bäddat sängen, jag har tagit ur disk och annat skit från min mans rum. Jag har bakat, jag har lagat mat och lagat mat för att han ska ha matlåda med sig imorgon till jobbet. Shit, har jag slagit i huvudet eller?

Här kommer iallafall två recept som jag använde mig utav idag! Ett är mitt, det andra är Nicklas's.

Pasta med bacon (låter onyttigt, jag vet)

Koka upp pasta (jag kokade b vitaminberikad och fiber berikad pasta för att köra den nyttiga varianten)
Skär baconen i små fyrkanter och stek på (UTAN att använda sig av stekfett, tro mig, det behövs verkligen inte, har du tyflon panna behöver du definitift inte använda dig av varken smör eller olivolja) baconen så att den blir så där knaprig och god. Ta ett ton hushållspapper och lägg i en hög på skärbrädan, häll baconen över papperet och linda in. Tryck ur allt fett så de istället hamnar på papperet. För att vara extra nyttig, gör två gånger. Nu bör pastan vara färdig så då är de bara blanda ner de i en skål tillsammans med bacon och på med lite ketchup. Voila! Sjukt enkelt recept om man inte har så mycket hemma, jävligt gott var det iallafall. 

 Tacoburgare med potatismos

Du behöver:
c:a 350 g köttfärs
1 ägg
2 påsar taco pulver
1 gul lök

 & en jävla massa potatis

Sätt på vatten till potatisen. Börja med att fin hacka löken och bryn i stekpanna (använd dig av olivolja) samtidigt, blanda ihop köttfärs, ägget och taco pulvret i en bunke. Ner med löken tillsammans med det andra och blanda ordentligt. Forma till små bollar och platta ut dem en aning på skärbrädan, stek på. Sen när potatisen är färdigt kokt, pressa den ordentligt och ha i lite salt o peppar. Voila!

Dags för en digitalkamera kanske?

Känns som att den här bloggen enbart babblar på om de ena och det andra, jag vet själv att när jag kommer till blgogar med bara text blir jag uttråkad och vill inte läsa mer.. hmm.. stor fundering. Dags att inhandla en digitalkamera nästa löning kanske? Även en jävla massa klänningar och skor.. blir de bra! Så kan jag börja med lite dagens "outfit" osv! Kanske kan fungera, eller vad sägs?

Jävla sida

Någon som har bra tips på hemsidor där man kan ladda ner serier? Jag har letat överallt på hela jävla internet efter Gilmore Girls säsång 3 den finns ingenstans, och jag är inte tillräckligt rik ännu för att kunna köpa hem den. Blä! Haha någon som har lust att hjälpa stackars mig?

Jag säger som Denize

image209

Här är en bild på en liten del av den lilla staden jag bodde i, Orinda i Kalifornien. Det var livet. Stort jävla hus, snygga jävla bilar, stor jävla pool, stort jävla soldeck, tennisbana, gräsmattor i ända.. grymt väder! Man tackar. Nu bor man här? I pissiga regn Sverige, fyllt med endast otrevligt folk, kassa skolor, kassa restauranger, kassa krogar, kasst rent ut sagt allt. Ge mig USA, I want to go home.

Slapparen

Jag och Nicklas kom precis hem från bion, vi var iväg och kikade på nya Rambo filmen. Jävlar vad blod, jävlar vad guns och jävlar vad de small. Den var faktiskt oväntat bra, även om jag var en utav dem få tjejerna i biografen haha! Satt mest och hoppade till, efter varje pang! Höhö! Melodifestival, YES Carola gick inte vidare. En riktig fröjd! Hennes dagar är över, hon kan leva gott på vad hon gjort men nu får hon lägga av. Den här "One Love" låten som hon sjöng tillsammans med Andreas var helt jävla världelös! Fy fan! Och Olas låt, jag vet inte.. om han någonsin lyckas komma med en låt som inte låter precis som alla hans andra blir jag förvånad. Caracola, hm.. lite för "14 år" för min smak. Sibel, jag gillade aldrig henne i Idol tyckte hon var skrikig och ful, men fyfan vilken pipa bruden har egentligen.. grymt! Även om låten inte är så mycket "schlager" så var den grym och hon var grym!

Älskling och jag lådsas slåss i sängen och nu har jag ont, synd om mig.. jag tror jag sitter här ett tag till, tills han lugnat ner sig!

(jag åt lite godis idag, och lite popcorn och drack lite sprit zero. men ibland får man, visst? bara lite.. ibland)

Den här helgen ska jag slappa

Som ni ser åvan, den här helgen ska jag bara slappa. Det kanske känns som att jag gör det relativt mycket, men ibland behöver man de. Jag är igång så mycket när jag jobbar så jag orkar nästan ingenting annat, förutom en utgång då och då, umgås med pojkvännen, familjen när dem har tid med mig, och såklart umgås med vänner. Nu har jag bunkrat upp med smultron te, lite yoghurt, fullkornsbröd med mager ost o skinka. Idag måste jag försöka vara nyttig, jag som varit magsjuk oc ätit godis :/ vet inte om de är sån ultra bra kombination. Ikväll tänkte jag kanske åka och äta middag hos min föräldrar lite beroende på det vore mysigt. Jobbigt o komma därifrån bara, dem bor längst ut i Saltsjöbaden vid Grand Hotell Saltsjöbaden ungefär.. nästan ut vid Älgö! Sjukt långt! Man får väl offra sig, nu kallar GG avsnitten!

Pusseli!

Marie, den där väskan är ljuuuuuuuuuvlig!

GE MIG!

image208

Jobba, jobba, jobba

Nu är jag hemma från jobbet, idag har jag inte varit riktigt lika sugen. Bara nästan! Jag var tvungen att ta två chokladbitar när jag kom hem, efter de vart de wok med quorn bitar, thai grönsaker och soya sås mums! Blir helt galen av att jobba ständigt, även fastän de är värt de när man får lönen. Nästan hälften av mina löner lägger jag undan till resor, hemligt och sen till körlektioner blä. Blir nästan ingenting kvar, jag har fem hundra spänn kvar att leva på den här månaden det känns ju sådär. Jag köpte en skinnjacka och ett par skor, resten har jag lagt undan. Blir skoj sen när jag åker till Alcudia med baby dock! Massa massa fick pengar så man kan shoppa, roligare o shoppa utomlands de är då man kan fynda ordentligt!

Nu tänkte jag göra en kopp te och sätta mig framför en film, jobba samma tid imorgon igen. Jag börjar tröttna, jag vill vara ledig. En kompis ringde även och undrade om jag skulle kunna tänka mig o extra jobba som servitris på hans restaurang på helgerna.. låter frestande då jag jobbade servitris i tre år, MEN jobba 9-18 mån-fre SAMT lördag söndag. Tror ej ja kommer klara de.

Sötsug

Jag blir galen, jag lagade mat, jag åt maten. Jag mådde illa av för mycket mat, jag drack apelsin juice, jag drack massa vatten. Jag åt några ZOO, jag tog några polly. Jävla sötsug, vad är detta? Jag vill ha socker, jag vill ha salt. Jävla sug.

Seg söndag

Sitter och myser framför tvn och kollar på Into the Blue är inte speciellt insatt egentligen då jag bloggar och sitter på msn samtidigt. Sjukt bra film faktiskt, tror jag sett den minst hundra ggr. Man blir ju inte lite taggad till sommaren då man får vara lika fin o brun som Jessica Alba. Okej, kanske inte lika fin, men brun får man ju bli!


Dra täcket över huvudet

Blä för att jag aldrig skriver längre i bloggen, jag ska bättre mig. Nu ska jag iväg och dricka mig as full med Denize. Hejdå.

RSS 2.0