Vecka 16

Vecka 16 - 28 maj - 3 jun 2008
Kroppen: Nu kan man ofta se att man är gravid, i alla fall om man bär tunna trikåkläder. Försök att ha lite ledigare kläder som inte klämmer åt om magen. Kanske är det till och med dags att införskaffa mammakläder. Muskulatur och skelett är nu så pass utvecklat att det vanligt att man börjar känna fosterrörelser, men det kan lika gärna dröja tills vecka 22-24 innan man med känner något. Ditt hjärta pumpar 20 % mer blod än tidigare och det kommer öka upp till 50% i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 cm och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 1,5 liter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.

Magbilder kommer senare idag!

Wie!

Jag har letat och letat och letat och äntligen hittat den perfekta vagnen och bilbarnstolen! Teutonia, Prestige kombivagn med vändbart handtag! Dock vill jag ha en annan färg, det finns en massa roliga fina färger att välja på! Så det är bara åka till butiken någon dag o kika! Även bilbarnstolen är från Teutonia!

 image261


HAHA


Dikt

Oavsett innebörd speglar varje
kyss ett grundläggande mänskligt behov.
Behovet av att knyta an till en annan människa.
Denna längtan är så stark att det alltid är
häpnadsväckande när vissa
människor inte förstår det.


Storstädning!

Jag kan verkligen inte hålla någonting jag lovar verkar de som! =D Haha, igår kom iallafall grannarna över och stannade till elva snåret på kvällen vi grillade och dem drack vi och rökte vattenpipa! Idag drömde jag någon konstig dröm och behövde krama Nicklas hela morgonen tills han gick upp, jag störtade ur sängen 05:49 och ställde mg för att diska, nu har jag diskat och städat i köket. Hängt upp tvätt och lagt in ny tvätt nu tänkte jag byta lakan i sängen och plocka undan de sista sen tänkte jag faktiskt hoppa in i duschen och sen ska jag iväg och jobba! Jag orkar inte idag! Jag är helt slut, vid 15 ska jag träffa Denize inne i stan en jätte snabbis bara o köpa Nicklas present sen måste jag hem igen och storstäda och storhandla! Ha en bra dag allihopa!

Kram!

Magen

Jag ska be Nicklas fota min mage lite senare ikväll så ni får se. Är nu i v. 16!

Goddag i solen!

Jag sitter ute på min uteplats och solar, det är helt sjukt varmt här det är nämligen sol här från morgon till kväll och eftersom de är helt vindstilla blir de över 30 grader här! Jag trycker i mig kall saft för fulla muggar! Det har varit helt sjukt stressigt på jobbet idag, var inte en lugn stund! Hade inte ens chansen att gå ifrån o gå på toaletten, ingen hit när man är gravid kan jag tala om! Jag lääääängtar verkligen efter semester! Jag vill åka utomlands, Nicklas och jag bokade resan till Mallorca redan i Januari! Så ni kan ju tänka er hur länge jag har gått o trånat efter den! Vill bara åka nu, Felicia åker med sin son Liam och hennes pojkvän Matte till turkiet nästa vecka på tisdag! Jag har sagt att jag inte vill träffa henne förns hon är blek igen! Haha, skämt åsido! Men de blir inte speciellt mycket solande för min del då jag jobbar dag tid då solen lyser, de är inte förns nu jag kommer ifrån och kan sola och då tar inte solen speciellt mycket längre. På jobbet kommer alla in hur bruna som helst och beställer glass i mängder! Åh nästa sommar är jag mamma ledig och då ska vi vara ute i solen heeela sommaren lång! Ska bli riktigt skönt! Nu ska jag trycka i mig lite mer saft och försöka läsa lite olika bloggar, de går inte så speciellt bra jag ser nästan ingenting här i solskenet!

Några dagar

Ingeting blir ju som man planerat nästan, anledningen till att jag haft fullt upp och inte hunnit skriva är för att på lördag fyller Nicklas år och vi ska även ha inflyttningsfest! Så det har varit en hel del körningar till IKEA osv osv! Så vi har inte varit hemma speciellt mycket idag ska vi tex till Älvsjö Bageri där dem gör fantastiska smörgåstårtor och tårtor och beställa till på lördag! Har inte riktigt bestämt oss för vilka tårtor de blir, så vi får åka dit o kika!

Sen har det ju varit morsdag oxå, vi åkte hem till Nicklas mamma först och grattade hon fick ett helt spa kit med massage kakor, och olika spa grejer hon kan pyssla med hemma. Efter det åkte vi till centrum och stor shoppade, Nicklas handlade vad det kändes som en miljard t-shirts och kalsonger. Jag kom hem med två mamma tröjor, ett par sjukt snygga skor från Bianco och även en hel kasse med grejer till min mamma på mors dag. Jag plockade ihop lite smått och gott till henne men som ändå slutade på 600:- så nu är jag bra pank!

Nu ska jag strax bege mig till tåget för att åka till jobbet, jag måste alltid åka en timma tidigare innan jag börjar så jag hinner äta lunch/frukost annars klarar jag INTE av dagen! Ni får ha en bra dag så lägger jag kanske upp bilder på vilka tårtor vi valde! Kram!

Good morning!

Det vart inget skrivande igår heller, Nicklas hade sina killkompisar här och dem spelade Heroes III hur länge som helst! Ledsen! Jag ska åka till jobbet nu, men jag ska HA datorn när jag kommer hem från jobbet och skriva allt som har hänt och uppdatera er och där med basta! Haha! Annars så mår jag och magen bra, jag funderade på en sak vilken fisk i Östersjön är det OK att äta? Eller är de så att man ska undvika alla fiskar därifrån? Jag har inte riktigt kommit underfund med det där, det brukar ju stå "inte hälleflunda, torsk" osv från Östersjön men vilken fiskar går bra då? Vi ska nämligen till Åland en vecka i sommar och där finns de inget vatten och ingen mataffär och man lever på fisken man fångar där (östersjön) hur ska jag göra? :/

Vore tacksam för tips! Ska även prata med min BM!
Ha en bra dag!!

Förlåt!

Jätte dålig uppdatering under helgen! Det har hänt en hel del och jag uppdaterar er så fort jag kommer hem från jobbet idag! Puss på er!

Gårdagen

Var riktigt mysig! Vi grillade chilimarinerade rygg biffar och skar upp potatis i skivor och gräddade med olivolja i ugnen några minuter så dem blev så där knaprigt goda, till det hade vi vitlökssmör och tacos med guacamole, salsa o gräddfil dippar! Sen satt vi en stund och kollade på Talang, jag var så himla trött att jag höll på o somna! Denize gick strax innan tolv slaget och jag somnade nästan på en gång, hade lite ångest först över att sova ensam i lägenheten men det gick bra! Jag tog en sväng förbi lilla affären imorse och handlade lite nödvändiga saker och nu har jag precis ätit renskav med brunsås och ris! Ska ta mig en kaffe snart och äta lite Singoalla kakor! Nicklas rinde precis och skulle komma hem vid halv sex någon gång, jag ska väl fortsätta tvätta lite och sen tänkte jag försöka ladda ner någon bra film! Han sa även att han kanske ska ut, suck.. jag orkar inte sitta själv en kväll till! Jaja! Ni får ha en bra dag!

Puss på er!


Tonight it's you and me!

image257

Denize och jag för snart ett år sen ute på Claras, tonights it's you and me baby! Haha lite halv taskig bild men jag hittade ingen annan som ni inte redan sett, förmodligen kommer de lite nyare bilder efter kvällen om lilla Denize kommer ihåg kameran :)

Girl vs boy

image256

Jag tänkte uppdatera er lite på bebis fronten, vi är äntligen (troligtvis) färdiga med namn val. Pojknamn har varit RIKTIGT svårt med tanke på att jag själv har fyra yngre bröder med tre namn vardera så de var ju en del namn tagna i släkten om man säger så! Har ni några andra fina namn som inte är allt för populära så hojta gärna till! Jag har nämligen så fånig, jag kan inte ha någon kompis eller träffat någon som heter namnet vi väljer för då tänker jag bara på den personen istället osv osv! Oh well..

Blir det en tjej:
Så har vi valt Freja Nora (vet fortfarande inte vilket namn som kommer vara själva tilltalsnamnet men förmodligen så blir de Nora) Alexandra (efter mig)

Blir det en pojke:
Så har vi valt William (efter hans gudfar som heter William i mellan namn) Erik Olof (efter Nicklas)

Tyckte dem var fina iallafall! :) men som sagt har ni några bättre på lager, berätta mer än gärna! Ni har blivit sämre på att kommentera, men ännu fler läsare så skriv skriv skriv! De kan räcka med bara ett hej, jag blir lika glad för de! Kram på er igen!

Soligt!

Nu är jag hemma igen från jobbet, har hunnit måla naglarna och nu sitter jag här och dricker låg koffeins kaffe latte! Sjukt gott faktiskt, mami köpte det på Starbucks till mig i london. Jag sitter o väntar på att lilla Denize ska höra av sig och komma hit så vi kan gå o handla, usch va jobbigt de var o skriva med nymålade naglar! Haha uppdaterar lite senare!

Ha en bra eftermiddag i solen!

Soligt idag?

Halloj på er! Usch, nu på senaste har jag bara lyckats med ett inlägg om dagen! Det får de bli ändring på! Gårdagen var hur mysig som helst, jag tröttnade på att sitta inne o ruttna varje dag efter jobbet så jag tvinga in Nicklas i duschen och vi gav oss ut på en promand. Ni som varit i Årsta kanske vet hur fint de är nere vid vattnet osv? Jätte fina lägenheter, och en jätte fin skog med ett bra spår där jag tänkte börja springa sen efter förlossningen när det är dags att få bort lite kilon! Vi gick iallafall längs vattnet och satte oss o solade på klipporna. Drottningsholmsbåten åkte förbi bland annat, efter att de blivit lite kyligt gick vi vidare ner till Årstatorg, förbi Årstaskolan och sen till Årstacentrum där vi stannade och åt i solen på en restaurang. Jag åt File Mignon BW tror jag de hette, var oxfile, fläskfile, rödvinssås, bearniessås och pommes! Brukar vara riktigt gott, men icke där! Dem tog fel på Nicklas beställning (som vanligt, ni som var på med på min födelsdag iår på Fridays vet haha) och han fick vänta nästan tio minuter på sin mat stackarn!

Lite senare på kvällen kom Jimmy förbi och kollade Eurovision med oss, jag vet inte om jag någonsin gillat Charlottes nummer men nu när jag såg Ukraina var Charlotte ingenting! Jag tror INTE på svensk seger iallafall.. Nu ska jag snart sätta igång med frukost och sen bege mig till jobbet slutar extra tidigt idag, så tidigt som halv två sen kommer Denize hit o grillar med mig ska bli mysigt, för Nicklas och Jimmy ska tydligen iväg till Tyskland över natten och köpa sprit så hon får hålla mig sällskap annars åker jag till mamma haha! Ni får ha en bra dag i solen! Bilder på ikväll kommer förmodligen, om Denize tar med sin kamera men den brukar man inte se henne utan :)

image255

Här ser man bland annat SÖS från där vi stod!

Morning morning

image254

Igår satt jag och Nicklas som fast klistrade vid tv:n då det var champions league match, final! Mellan Manchester United och Chelsea! Finns de någon hetare fotbollsspelare än Cristiano Ronaldo? Jag tror inte det! han är inte bara snygg han är sjukt duktig, och rankas just nu som världens bästa fotbollsspelare. Tänk det ni? Proffs vid sextonårs ålder, och rankad som världsbäst vid tjugotre! Det är inte illa de! Någon mer som såg matchen? Hur slutade den? Jag läste på aftonbladet att de gick till straffar men han somna under tillläggsperioden och Nicklas hade lovat väcka mig om de hände någonting men han var väl för inne i matchen kan jag tänka mig haha!

Många som har frågat hur det är med illamåendet nu, jo det är mycket bättre! Jag har fått i mig mat dem tre senaste dagarna iallafall! Kanske inte så mycket, men jag får i mig.. mackor, juice osv! Och bara det är ju bättre än ingenting, däremot kan jag inte dricka blutsaft. Då jag har riktigt dåligt järnvärde så måste jag få i mig järn och åt förut järntabletterna "Hemofer" men jag fick fruktansvärda kramper i magen så jag kuden inte fortsätta, någon snäll person här ute som har något bra tips på lite mildare järntabletter? Jag har för mig att det ska finnas någon typ av kapslar? Annars så växer magen för var dag som går och jag har fått gå från mina "tajtaste jeans" jag annars brukar ha problem att få på mig även när jag inte var gravid till stora mjukisar, och ett par chinos som jag köpt! Tänkte inhandla lite sommarklänningar och mamma byxor nu när de är löning, jag får råd vill säga. Med tanke på att jag är halvtidssjukskriven får jag bara 80% av min lön och försäkringskassan verkar ha svårt att skicka hem en blankett till mig som jag ska fylla i. Så de verkar inte bli några pengar den här månaden, känns riktigt jobbigt. Får se hur det blir! Nu tänkte jag fortsätta med lite frukost här hemma och sen bege mig till jobbet! Fortsätt kommentara jag blir jätteglad :)
Kram på er!

Världens äldsta bild

image15

Hittade världens äldsta bild på mig och Nicklas jag tror den är tagen för två och ett halvt år sen när han fyllde år, TROR jag! Han var bra full iallafall, men de syns ju ganska bra.. Haha!

När man hade playahead

image253

Nicklas, Denize och jag! (nu kommer Denize hata mig)

En gång för mycket länge sen, jag var riktigt flitig på att logga in där kommer jag ihåg. Uppdaterade "profilen" minst en gång i halvtimmen, man liksom satt nästan på nålar hem från skolan för att raskt sno åt sig datan o logga in. Den tiden då man hade minst tjugo nya "gb inlägg" var gång man loggade in. Man kunde alla "häftiga" koder, som man använde till att sno andras "bakgrunds låtar" bland annat! Tur att den tiden är passe, det vart ju nästan en sjukdom det där! Lite som WOW, man satt timmar i streck och bara knappade på tangenterna man sökte "kisar" och man la upp halvdana bilder med alldeles för mycket fondation på läpparna, en bild där man inte ser mer än halva profilen på ansiktet och en ett stort tuperat hår. Eller varför inte favoriten uppifrån och ner i urringningen? Nu ska jag inte vara kritisk, alla måste få ha sin fjortisperiod. O det kan faktiskt vara ganska skoj i logga in där ibland, läsa "gamla gb inlägg" eller bara spana in "gamla mess" osv! Gamla bilder man egentligen skulle vilja radera. konstigt nog kan jag trots allt tjat o gnat om hur löjligt det är, inte radera mitt konto. Det känns liksom som en gammal bit av mig? Hur konstigt det än låter! Någon gång ska jag ta mig i kragen och även radera min gubbes playahead. När man börjar närma sig 23, då är de väl ganska dags att ge sig av från playahead träsket? Kanske kan muta honom med något. Oh well. Nu har jag alldeles för mycekt tid över, borde egentligen bädda. Plocka lite här hemma..

(här är jag c:a 14-15 år gammal)
Ingen som känner igen denna pose va?

En ide!

Vad vill ni läsa mer utav? Vad vill ni läsa mindre om? Osv osv! Skriv skriv skriv :)

Aaaap trött!

Godmorgon allihopa! Igår jobbade jag fram till sju, sen grillade Nicklas men jag åt bara några ynka pommes frittes. Efter det la jag mig i sängen och kollade på WTC, någon som sett den? Och somnade ganska snabbt! Men nu är det en ny dag och jag jobbar så sköna tider som 11:30-15:00 så de blir förmodligen lite mer blogging idag! Min barnmorska ringde även igår och vi bokade in en tid för ultraljud, de blir den 17 juni kl 14:00 längtar tills jag dööör!! Jag vill kolla nu, även om jag redan kollat på bebisen än gång känns de inte tillräckligt med tanke på att den inte börjat sparka ännu vill man veta att den mår okej och att den finns där inne! Någon som känner igen sig? Jag får hålla mig en månad c:a iallafall :)

Jag ska gå och hämta lite frukost nu! Ni får ha en bra dag allihopa så skriver jag mer när jag jobbat färdigt! Tack ännu en gång för alla söta kommentarer!


Nu när det är löning

Tänkte jag belöna mig lite och köpa hem bla två klänningar, och sen lite hudvårdsprodukter som minskar risken för bristningar vid graviditet. Så jag har kollat runt lite på olika sidor på nätet och fastnade för dem här..

image248
Denna belly balm kan användas både under och efter graviditeten.
Produkten är bra mot kliandet, den motverkar hudbristningar, skyddar huden mot uttorkning och gör även huden mer elastisk och smidig.
Krämen gör din hud riktigt baby soft!
Produkten är helt fri från parfym, gjord endast på naturliga råvaror och oljor.
Ingedienser så som kakaosmör, vetegroddsolja och en special blandning av vallört, hagtornsbär, marshmallowrot, vit ek och ringblomma.

Jag vet inte alls om den är bra, den kommer från sidan Heavens Box som har underbara hudvårsprodukter! Annars såg jag denna från The Body Shop

image249
Just det sticket där i mitten som man smeter på mage, rumpa, lår, bröst och i sidan.
Ny och förbättrad version av orginalet. Ett fast mjukgörande stift som fuktighetsbevarar, mjukar upp och lenar huden. Särskilt effektivt på torra och nariga hudpartier som tex knän och armbågar. Innehåller hög procent av kakaosmör. Smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Idealiskt vid graviditet då kakaosmör är en extra fuktighetsbevarande ingrediens som mycket effektivt förebygger uppkomst av hudbristningar. Härligt för torra armbågar också. Milt parfymerad med en varm choklad/vanilj doft. Förvaras gärna svalt.

Men som sagt jag har ingen aning, annars vet jag att man kan smörja bla underlivet och magen med olivolja eller morotsolja och även jordnötsolja men jag vet inte om de känns så fräscht att ha på magen och kroppen kanske där nere men inte mer. Då går man ju runt o luktar mat! Haha.. om ni har fler tips får ni göra komma med dem!

Take a bow



Godmorgon på er kära läsare! Nu sitter jag här med varm oboy, apelsin juice, vanilj yoghurt och lite nötter får se om jag får behålla de. Man kan ju hålla tummarna, efter sista inlägget igår låg jag mest och sov! Jag vaknade inte förns vid halvfem snåret då Nicklas kom hem så jag tänkte att jag kanske skulle laga lite mat, lagade spaghetti och köttfärssås men icke sa nicke. Jag fick nöja mig med saft och choklad pudding med grädde, även det fick jag nästan upp. Fy. Men nu till något roligare, jag kanske ska berätta lite om mig själv för er som har frågat. Caroline heter jag, fyller 20 år i vinter och blir även då mamma. Nicklas är pappan, vi bor tillsammans och har varit ett par sen 2005 i år blir det alltså tre år. Våra föräldrar reagerade positivt, min mamma är min bästa vän och har alltid varit stöttande till 100%! I sommras tog jag studenten och började jobba som service ansvarig på Mcdonalds inne i stan, i början var det mer tänkt som en tillfällighet då jag inte riktigt visste vad jag ville plugga vidare till. Det vet jag fortfarande inte, dock så har jag haft olika möten med min studievägledare och i april nästa år börjar jag plugga, dock på distans och vad vet jag som sagt inte ännu men det visar sig. Jag läste Hotell Restaurang - Entertainment linjen på gymnasiet vilket är en blandning av; matlagning, servering, stå i baren, sjunga, dansa och även en del teater. Gymnasiet var en jobbig tid i mitt liv, och är ni nyfikna på varför så finns det att läsa här: http://myowndiary.blogg.se/2007/october/i-himmlen.html efter det gick jag aldrig mycket i skolan, jag tappade helt suget. Så nu nästa April får jag börja med att plugga upp mina betyg, men det känns skönt att kunna göra det i min takt hemma och på distans. Sen får vi se vad jag väljer att plugga efter det, annars har jag bott mycket utomlands. Jag flyttade till Sverige för sex år sedan från Kalifornien, USA där jag bodde tillsammans med min familj tror det finns ett inlägg om min tid i USA oxå någonstans i bloggen dock hittar jag inte det nu. Innan USA bodde vi i Hollande då jag var c:a 6 år, jag är född i Sverige men har inte alltid bott här. Annars är jag en typisk, blond, blåögd svensk tjej som ofast alltid är glad, älskar att sjunga, dansa, inredning och shopping! Vet inte hur givande denna information var, har ni några frågor får ni gärna ställa dem :)

Nu ska jag kolla på OTH! Kram på er!

Uäh..

Det har var inge roligt, imorse fungerade allting bra jag fick i mig frukost och även lite lunch nu men tjugo minuter innan jag skulle till jobbet så börjar jag spy som en galning. Suck, jag verkar inte få behålla någonting alls, och fortsätter det såhär så får jag läggas in på dropp.. suck!

Snart går jag in i v.15

Vecka 14 - 14 maj - 20 maj 2008
Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin.

Tidig morgon.. igen

image247

En gammal gammal bild på Felicia och mig, tagen för ungefär ett år sen då Felicia precis fått reda på att hon är gravid!

Usch igår var ingen bra dag, jag mådde illa hela dagen rent ut sagt.. men fick tillslut i mig pannkakor och lite jordgubbskräm. Efter att jag lagt mig i sängen och kollat på tv med Nicklas så känner jag att jag bara måste ha ett grönt äpple annars spyr jag, skriker till Nicklas att hämta ett äpple innan jag spyr.. jag hinner ta några tuggor sen får jag kasta mig in i badrummet. Fy alltså.. jag har mått riktigt illa, speciellt alldeles i början av graviditeten men aldrig så att jag spytt. Kände hur hela magen bara vände sig ut och in, såklart så vaknade jag vid klockan SEX av att magen skrek och nu försöker jag få i mig en macka och lite juice.. får hoppas att jag får behålla de. Jag som hade tänkt svara på era frågor igår, ledsen att jag skjuter upp det hela tiden! Men ikväll ska de inte vara några problem får vi hoppas, ni får önska mig lycka till på jobbet idag. Får hoppas att jag får behålla maten jag äter resten av dagen!

Ha en bra dag så ska jag krypa ner lite i sängen o försöka få tag i mamma!

Ni som varit gravida tidigare? Har ni varit riktigt äcklade utav någonting i matväg under hela graviditeten? Illamåendet "ska" ju tydligen lugna sig efter v. 12-13 och de har de väl gjort periodvis för mig. Även om jag inte mår illa HELA tiden så äcklas jag fortfarande av ALLT.

Kylskåpet, lukten
Parfym
Min egen lukt i kläder jag haft en dag till ex. så varje plagg inkl. jackor måste tvättas för jämnan (sjukt? haha, sen så har jag väldigt svårt att ligga nära N när vi sover och kollar på tv, andra människors kroppslukt blir jag jätte äcklad utav, jag som annars tycker Ns lukt är de godaste som finns)
Hamburgare
Pizza
Lök
Stark, kryddstark mat
Fet mat
Pasta
Kött, fisk mm ALLT förutom grillat kött, eller grillad kyckling
Sallad, broccoli osv osv


Jag har säkert glömt hur mycket som helst nu men jag äcklas av i stort sätt allt!

Gårdagen

Såklart så blir ingenting som planerat, jag hade lovat en "recension" eller vad man ska säga på mig, min pojkvän och lite om mitt liv men vi åkte hemifrån strax efter det sista blogg inlägget och var inte hemma förns inatt. Igår var vi hemma hos Jimmy, med Denize, Matilda och massa annat roligt folk. Det började med att jag Jimmy och Nicklas åt på någon restaurang nära Jimmy för min del vart det oxfile med vitlökssmör, sallad och lite annat gott. Nicklas och Jimmy tröck i sig varsin pizza, efter det var jag tvungen att handla russin och dofilus. Min mage var som en uppsvälld ballong, jag spenderade nästan hela kvällen i Jimmys säng magen var stor som ett hus. Bebisen låg antagligen och tryckte mot mina tarmar, därav = ballong mage. Ursäkta, ni som är lite känsliga!

Det var menat att vi skulle följa med Denize o co ut, men med min mage var det inte ens att tänka på. Tråkigt med tanke på att jag hade planerat o vara med henne just den dagen, av olika anledningar.

Nu har jag nästan precis vaknat och hunnit få i mig lite frukost, tänkte göra mig någonting varmt o dricka magen känns mycket bättre idag efter nästan en hel natt på muggen. Förlåt igen.

Ikväll ska jag bara ägna mig åt min gubbe här hemma, försöka få honom o diska osv osv.. önska mig lycka till!
Kram på er! Så skiver jag lite senare!

Fortfarande lika söta!

Ni är fortfarande lika söta med era kommentarer, nu är jag hemma igen! Jag fick i mig lite kyckling och ris, nu sitter jag här och tänkte göra mig något varmt o dricka o kolla på What happens in Vegas. Någon som sett den?

Jag är så himla slut i kroppen och jätte trött, men jag lovar att ikväll kommer det ett inlägg med svar på alla era frågor osv! Puss på er söta läsare! :)

Minnen

image245
(det är jag till höger, kanske inte världens bästa bild jag ser ganska arg ut)
Bjuder på en ganska gammal bild på mig och en gammal vän, om jag inte minns fel så är det är för nästan exakt ett år sen då vi var stammisar på Claras hon och jag. Varje helg, det slog aldrig fel. Det var då..

image246

Och sen hittade jag även en bild på Felicia och mig

Morning

 här är Liam mycket liten, men visst är han söt? :)

Ögonen går i kors tror jag, Nicklas hade sin arbetskamrat här igår och dem kollade på hockeyn som varade fram tills 2 tror jag.. och jag kunde inte sova med ljudet på.. suck! Nu ska jag iväg och äta frukost med min bästa vän Felicia och hennes son Liam, jag orkar inte sminka mig eller någonting.. Haha det får bli mjukisar och ett rosigt trött ansikte, skriver mer när jag kommer hem i förmiddag :)

Det var någon som frågade om en sammafattning på bla mig, min pojkvän och min tillvaro. Jag ska försöka hinna med även det idag!

Ha en bra dag!

Fredag i all ära

Heeeeeeelt slut efter jobbet, men ändå lyckades jag hålla mig vid liv och träffade Denize en snabbis och åt lunch på ett mysigt cafe! Sen vart det shopping för hennes del, en datorväska plus lite söta smycken från Glitter! Haha vi var så slut båda två att vi hamnade sittandes på en pall liknande sak längst in på Gina Tricot och bara suckade.. trevligt värre :)

Nu har jag hunnit, diska, byta lakan, tvätta lakan, hänga upp tvätt och städat undan.. tydligen ska Nicklas har grabbkväll här med sin arbetskamrat ikväll dem ska kolla hockey och dricka öl. Mysigt? Jag får väl sitta och stirra mig blind på massa filmer på datan.. OM jag lyckas höra någonting! Nicklas har en tendens att ha TVn på HÖGSTA volym när det gäller sport han kan tydligen inte kolla annars, jaja säkert något killigt jag aldrig kommer förstå..

Nu ska jag invänta mammas samtal.. för den kvinnan är jämt upptagen, och nu är jag sur :P KRAM! Tack för alla fina söta kommentarer ni är bäst! Lovar att hålla er uppdaterade oftare :)

Seg morgon..

Var tvungen att gå upp riktigt tidigt idag med tanke på att jag ska vara hos tandläkaren 08:40, en ståldtråd som sitter på baksidan av min nedre tandrad lossnade för två tre dagar sen och stack ut som en nål rakt i munnen N's tandläkare lagade de provosoriskt men den behövs fortfarande bytas ut då jag försökte med allt i min makt för att slita ur den när den stack ut!

..och nu sitter jag här, har ätit frukost och klätt på mig.. fick faktiskt på mig ett par vanliga byxor idag, eller ett par chinos rättare sagt och en lång vit skjorta! Ser väl helt okej ut! Magen har börjat komma nu och allt känns för litet, nästa lön ska jag se om jag har råd till lite klänningar till sommaren så jag slipper gå runt i mjukisar!

Om fem minuter måste jag dock springa iväg i regnet sitter o hoppas in i det sista att de hinner sluta innan jag ska iväg, men det är ju inte troligt!

Puss på er!

Liten bebis!

Godmorgon! Som dem flesta redan förstod så är jag alltså gravid, igår var vi på första ultraljudet och det var helt underbart att få sen den spralliga bebisen sprattla runt där i magen! Den ville absolut inte ligga stilla och speciellt inte när jag började skratta så magen rörde sig, då började den boxas och visa rumpan o allt möjligt! Jag, Nicklas o BM satt och skratta alla tre när den låg där o gjorde kullerbytter om vart annat. Vi fick med oss en bild hem och jag ska försöka scanna den så jag kan lägga upp den här!

Ledsen att det inte vart något skrivande igår, hade fullt upp hela dagen! Men nu har ni fått veta :)

image241

Här ser den den rakt framifrån, huvudet är längst till höger där ser man även hjärnhalvorna, ögonen, armarna och sen så lilla magen!

image242

Här ligger den ner, om man tittar riktigt noga kan man även se lilla ryggraden!

Beräknat förlossnings datum är den 18 November i år!

Lalala :)

Vad som händer på torsdag får ni alla svar på, på torsdag kväll! Skoj va? :)

Hihi!

På torsdag på torsdag på torsdag på torsdag!

Trista nyheter

Tyvärr måste jag skjuta upp "hemligheten" ännu en vecka.. ledsen!! Men jag lovar att då kommer de helt säkert! :) Gonatt nu!

"Geggchoklad"

Nu tänkte jag ge er ännu ett mumsigt recept, denna gång på en slags varm choklad som jag och mina syskon gjorde jämt (när mamma tillät) när vi var mindre. Vi kallade det "gettchoklad"

Ta en stor te mugg, och blanda ner kakao, socker, vanilj socker och grädde vispa ihop med en sked till en tjock liten smet och smaka hela tiden av (det var ju det goda) smeten och lägg till om de behövs mer socker eller grädde. Undertiden så värmer du mjölk, när du är nöjd med smeten häller du i den varma mjölken och voila onyttig varm choklad!

Trött..

Nu har jag diskat två gånger, gjorde tabben att diska innan jag lagade frukost som vart äggröra med bacon och apelsin juice så då var det bara ta fram diskborsten ännu en gång! Suck! Jag hatar verkligen att vara utan diskmaskin tror de blir prio ETT samt en micro nästa månad.. och kanske en liten bröd röst börjar tröttna på att försöka "rosta" brödet i stekpannan antingen bränns de och smakar skit eller så händer de ingenting.. nej nej! En brödrost tack!

Nu börjar jag bli sjukt trött.. kanske inte så konstigt med tanke på vilken tid jag gick upp! Ska iväg och jobba om en halvtimma! Suck.. kommer somna på vägen känns de som! Nu ska jag "sova" (bädda sängen, hänga upp tvätt och starta tvättmaskin) Haha! Puss o kram!

Godmorgon alla trötta!

image240

Idag var jag uppe med tuppen 05:20, då behövde jag springa och kissa sen kunde jag inte somna om igen! Så jag har hunnit kolla på filmen "The break up" som gick på någon utav Canal + kanalerna, den är verkligen att rekommendera helt sjukt underhållande! Jag har hunnit diska, ladda ner det nyaste OTH avsnittet! Till de tänkte jag äta lite frukost.. skönt med lite sovmorgon hinner kanske med o starta en tvättmaskin innan jag går!

Ni får ha en bra dag! Blir nog inte så mycket blogging ikväll då N's kusins man fyller år! Massa tårta och annat gott som vanligt, jobbigt med stor släkt! Haha! Ni som frågat om "hemligheten" eller vad vi ska kalla det får svar imorgon! :)

Så var det måndag igen!



Och det är back to work som gäller, jag är inte speciellt taggad. Sitter hellre hemma och myser med en massa roliga filmer. Idag behövde jag gå upp vid 07:00 även fast jag inte börjar förns efter 11 bara för att jag mådde så jävla förtaskigt igår och lämnade hela middagen och disken på bordet! Haha så kan det gå ibland..

Idag jobbar jag bara fyra timmar som vanligt så det är hel skönt, känns knappt som att man har jobbat någonting när klockan är tre och det är dags att gå hem. Idag är förhoppningsvis Isabell frisk, har varit ur trist på jobbet dem senaste dagarna utan henne faktiskt!

Nu ska jag se vad jag hittar för gott i köket innan jag ska pallra mig iväg, igår gjorde jag egen Lemon Curd det vart faktiskt riktigt jävla gott! Här är receptet för er som är intresserade!

Hemgjord lemon curd


Ingredienser

2 citroner 
2 äggulor
1 ägg
2 dl socker
vatten
100 g smör


Tillagningstid:
Över 20 min

Svårighetsgrad:
Lättlagat


Gör så här

Tvätta citroner. Riv skalet fint och pressa ut juicen. Vispa äggulor, ägg och socker några minuter i en skål. Ställ skålen i vattenbad (kastrull med hett vatten) och tillsätt citronskal och -juice. Rör tills krämen tjocknat, ca 15 minuter. Skär smör i bitar. Klicka i dem under omrörning tills det smält. Låt svalna. Förvara i kylskåp.

Ha en bra dag!


Godmorgon alla glada!

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och har precis gjort mig en smoothie och en latte! Jag tänkte gå upp och baka scones om en stund oxå! Har suttit hela morgoneon och läst på aftonbladet och fallet i Amstetten, bir mer och mer oförstående det senaste är att barnen tydligen inte kan kommunicera ordentligt med varandra och har ett mycket kort ordföråd så när orden inte räcker till gurglar dem eller grymtar för att få fram vad dem vill varandra. För att kunna prata med utomstående måste dem anstränga sig till max för att göra sig det minsta förstådda, mamman som nu var jag förstod är 42 år gammal har åldrats i förtid och är vithårig, och liksom sina barn lider av vitaminbrist och har tappat ett flertal tänder. Undertiden så påstår sig "frun" på övervåningen inte ha vetat ett smack, fastän grannar sett henne gå ner med mat till källaren flera gånger då maken varit på semester.. för mig känns de helt orimligt att hon inte vetat något med tanke på att "lägenheten" på nedrebotten är täckt med en lönndörr och precis utanför dörren är det endast ett pannrum om då maken är nere i ett pannrum flera dagar eller nätter i streck kanske man borde börja undra? Jag mår illa vid tanken av vad familjen fått utstå, framförallt dottern.Vart är våran värld på väg?

Myskväll

Idag har jag och älsklingen laga middag/myskväll! Sjukt mysigt, jag har handlade nästan hundra kilo godis på Gottcentret vid Hötorget som kostade en förmögenhet.. men det är en annan femma. Nu lagar vi ungstekt fläskfile fylld med bacon, mozarella o lök. Till det ska vi ha ris, och mozarella tomat och avocado sallad sen har jag även bakat frallor!

Jag tänker tillbaks, på hur det var..

Jag tror jag behöver komma iväg, jag behöver komma bort. Komma bort från allt det onda, komma bort från allting och bara vara. I'm hanging by a moment.


You have all of me.

Födelsedagar i all ära

Jag har fått en hel del trista kommentarer som jag inte godkänt på senaste tiden, känns hel trist. Speciellt när man skriver sig som anonym? Kan man inte stå för sin åsikt och kommentar känns de ju helt meningslöst att skriva den? Jaja, det rör mig inte ryggen vad ni tycker.


Och när de kommer till dig kan du dra helvete din lilla skit.

Jag hatar dig

Blankt.

RSS 2.0