Goddag i solen!

Jag sitter ute på min uteplats och solar, det är helt sjukt varmt här det är nämligen sol här från morgon till kväll och eftersom de är helt vindstilla blir de över 30 grader här! Jag trycker i mig kall saft för fulla muggar! Det har varit helt sjukt stressigt på jobbet idag, var inte en lugn stund! Hade inte ens chansen att gå ifrån o gå på toaletten, ingen hit när man är gravid kan jag tala om! Jag lääääängtar verkligen efter semester! Jag vill åka utomlands, Nicklas och jag bokade resan till Mallorca redan i Januari! Så ni kan ju tänka er hur länge jag har gått o trånat efter den! Vill bara åka nu, Felicia åker med sin son Liam och hennes pojkvän Matte till turkiet nästa vecka på tisdag! Jag har sagt att jag inte vill träffa henne förns hon är blek igen! Haha, skämt åsido! Men de blir inte speciellt mycket solande för min del då jag jobbar dag tid då solen lyser, de är inte förns nu jag kommer ifrån och kan sola och då tar inte solen speciellt mycket längre. På jobbet kommer alla in hur bruna som helst och beställer glass i mängder! Åh nästa sommar är jag mamma ledig och då ska vi vara ute i solen heeela sommaren lång! Ska bli riktigt skönt! Nu ska jag trycka i mig lite mer saft och försöka läsa lite olika bloggar, de går inte så speciellt bra jag ser nästan ingenting här i solskenet!

Kommentarer
Postat av: Maria

När åker ni iväg? För det är inte många bolag som släpper förbi en gravid tjej in på planet. Vissa nekar från vecka 12, andra från vecka 20. Barnet kan ta skada, och även du som mor... kolla upp det där! :)

2008-05-29 @ 22:58:13
URL: http://elinsmamma.blogg.se
Postat av: Carro

Konstigt, det har jag aldrig hört. Min mamma flög i 8:e månaden från USA till sverige! Men då var det gräns fall. Kollade upp de där med sjukvårdsrådgivningen..

Är det farligt att flyga när man är gravid?
Fråga:
Är det farligt för fostret alternativt mamman att flyga under en graviditet?

Svar:
När det gäller de första 6-7 månaderna av graviditeten är det inte farligt för mor och foster att flyga. Missfall beror inte på flygningen utan på att något gått fel under graviditeten.

Under de sista 1-2 månaderna av graviditeten avråder man från flygning. Detta framför allt för att man inte vet när förlossningen kommer att starta och att det kan finnas ökad risk för blodpropp hos gravida som dessutom sitter still.

De sista fyra veckorna av graviditeten brukar flygbolagen inte tillåta flygning. Framför allt är detta en försiktighetsåtgärd för mor och barn.

Birgitta Hagström
Specialist i allmänmedicin

2008-05-30 @ 06:48:03
URL: http://myowndiary.blogg.se
Postat av: Carro

Nej det är inte farligt att flyga när man är gravid!!
Däremot kan man behöva ett intyg från sin Bm som visar att man har en bra graviditet. Su du kan vara lugn! Ska själv flyga till grekland om 2 veckor:)

Ta hand om dig och magen=)

2008-05-30 @ 10:07:19
URL: http://carooolines.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0