Åh idioter

Fortfarande denna jävla fixering vid bristningar eller inte! Det finns inte en enda jävla kräm som "motverkar" bristningar. Däremot sägs det att om man är duktig och smörjer sig med riktigt fet kräm som den BODY BUTTERN jag köpte från THE BODY SHOP, en HELT vanlig kräm. Och håller huden elastisk och mjuk så kan det MINSKA RISKEN för uppstående bristningar. Om det funkar, det vet jag inte. Det beror helt på din hud och hur du såg ut innan.

Du behöver inte kommentera här igen, tack.

Kommentarer
Postat av: Anonym

va är det för fel på människor:s

såklart får man bristningar efter gravititen.. men hallå den som kommenterar kommer la också få det nån gång..

Grattis till barnet o du är jätte söt med din mage:d

2008-09-30 @ 21:44:09
Postat av: Caroline

Vad glad jag blir att det finns trevliga människor som läser min blogg också =) tack så mycket!! hihi =)

2008-09-30 @ 21:46:02
URL: http://myowndiary.blogg.se/
Postat av: Carro

Är människor tröga? Verkar verkligen så!

2008-10-01 @ 11:07:09
URL: http://curu.blogg.se/
Postat av: Sophie

Att smörja magen hjälper egentligen inte heller, visst återfuktar den och så men bristningar under en graviditet får man i 99,9% av fallen av hormoner. Ska man få det för att magen växer för fort måste man i princip vara uttorkad och ja då KAN det hjälpa att smörja men som sagt, inte så troligt. Visst är det tråkigt att få bristningar men man får ju något sååå mycket bättre i gengäld. Och någon gång var det en som uttryckte det så fint som mammatatueringar, för det är ju precis vad det är :)

2008-10-01 @ 12:58:27
Postat av: Sophie

Glömde ju att skriva att du har en jätte fin mage, med eller utan bristningar! Skit i vad andra säger :)

2008-10-01 @ 12:59:15
Postat av: Jenny

Den som skriver detta har mest troligen inte varit gravid :-) Jag har fått höra att det dels beror på hormoner och även ärftlighet, å so what? En bebis är värd allt det där - med eller utan bristningar :-) Kram Jenny

2008-10-01 @ 22:04:02
URL: http://pyssligajakobs.blogg.se/
Postat av: Shannon

Åh grattis till miraklet i magen :D saknar när jag va gravid! Måste bara säga att det är svårt att inte ta åt sig av alla idiotiska komentarer man får när man är gravid men försök. Finns verkligen vissa idioter, som är mer intresserade av hur mycket man gått upp i vikt eller hur mkt bristningar man fått mer än hur livet i magen är. Denna ytliga besatthet är fan större än svält världen över. Det sjukt!

Men försök o inte låta det komma åt dig för DU är vacker! DIN MAGE är vacker! Livet som växer inom dig är vackert!Ta hand om dig o magen :)2008-10-02 @ 00:00:57
URL: http://bigmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0