Föräldragrupp och MVC besök

Goddag!

Det blev inte mycket mer skrivande igår, jag somnade om efter inlägget och vaknade inte igen förns vid 14 tiden. Gick till affären och handlade lite nödvändigheter sen gick jag hem och lagade middag, Nicklas kom hem och sen låg jag mest i sängen och kollade GG. Försöker hinna ikapp nu när det börjat sändas igen!

Idag gick vi upp tidigt, så tidigt som 06:15 iallafall jag, Nicklas gick upp någon timme senare. Det var jätte trevligt på föräldragruppen, först fick vi presentera oss för varandra. Spelade någon typ av bingo för att lära känna varandra, berätta vad vi hette, vart vi bodde och när vårat barn var beräknat. Nicklas och jag var yngst (men det var nästan väntat) och jag var längst gången. Sen fick papporna gå in i ett rum, och vi mammor fick sitta kvar och diskutera våra funderingar och frågor. Jag var nog den enda som inte var nervös inför förlossningen och som absolut inte ville ha någon typ av smärtlindring. Kan nog bero på att jag har världens bästa mamma som alltid lugnar ner mig, med fem födda barn vet hon som sagt vad hon pratar om. Sen fick vi diskutera allting alla samlade, vi gick mest in på förlossningen och dess olika skeden. Kändes skönt att få veta lite, nästa gång skulle vi kolla på en förlossningsfilm. Vi fick även fika lite, vilket var mysigt. Klockan tre kommer Nicklas hem igen från jobbet stackaren som behöver åka fram och tillbaka så ska vi till MVC tänkte passa på och kolla lång han är och hur mycket han väger idag! Jag han till och med ta en magbild igår innan kameran dog, så jag lägger upp den i slutet på detta inlägg!

Idag är det SERIE TISDAG, åh vad jag älskar dessa tisdagar jag har laddat ner GG, OTH och PB! (Denize måste kolla i den ordningen annars går de icke haha) Jaja, sitter här och äter lite glass. Nicklas och jag åt på buffe efter föräldragruppen men de smakade som skolmat. Jag åt farmarbiff, svampsås, lingonsylt  och stekt potatis med sallad till. Det lät ju gott, tråkigt att det inte smakade.

Jaja, nu ska jag försöka hålla ögonen öppna och kolla lite serier! Puss på er!

Detta är då i vecka 33




Ni får ursäkta mina otroligt snygga mjukisbyxor, igår hade jag en riktig slappar dag och kände inte för att ha på mig finkläder när jag ändå inte skulle göra någonting!

Kommentarer
Postat av: Carro

Åh va stor den har blivit! Jätte fin!!

2008-09-16 @ 13:06:47
URL: http://curu.blogg.se/
Postat av: Carro

Hehe okej=) men då har du ju försökt iallafall:) Jag är alldeles för feg,hehe. Känns som att folk glor bara när jag åker tunelbana. Kanske för att man ser rätt ung ut?



Åh det låter skönt!Ja jag har börjat längta som tusan nu! Förut tyckte jag det var skönt att komma iväg några timmar men nu är det bara jobbigt:( Stor som ett hus är man ju,haha!

Hur mycket har du gått upp?



Kram kram!

2008-09-16 @ 14:46:50
URL: http://curu.blogg.se/
Postat av: Michis

Oh, sora magen nu ju!!

Snart kommer han..

2008-09-16 @ 18:45:21
URL: http://michaelaslife.blogg.se/
Postat av: SoFia

har du fått några bristningar än? funkar krämen? skriv gärna och berätta mer - älskar din blogg =)

2008-09-17 @ 10:26:50
Postat av: Sofie

Otroligt vacker mage!!

2008-09-17 @ 17:50:38
URL: http://lindasofie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0