Wentworth Miller


image29

image30

Jag har aldrig haft någon större grej för kändis pojkar.. MEN, denna vackra skapelse är en ren fröjd för ögat! Titta bara!


Fast han knäcker fortfarande inte min lilla Nicklas!

Inte lika flitig..

Jag har inte varit lika flitig och regelbundet uppdaterat mig själv här, det är bara att jag har haft så mycket med göra! Med tvåornas slutproduktion där jag skulle filma två 12 timmars pass! SUCK! snacka om att jag var trött sen..
Sen har jag haft jätte mycket nu sista här med skolan , och som vanligt försökt träffa så många vänner som möjligt.. jag brukar nämligen alltid ha ångest över att jag aldrig hinner träffa alla jag egentligen borde träffa.

Idag fyller förövrigt min lilla älskling 21, jag ska strax träffa Tina så ska vi bege oss in till stan och se om vi hittar någonting kul till honom. Får se vi vad vi hittar på..

Johanna, jag är jätte ledsen att jag inte kunde komma på din skiva igår.. jag är verkligen jätte ledsen, och jätte arg för att jag måste vänta ännu en månad innan jag får lön! Då får vi köra en alldeles egen "nu är det dags" eller vad säger du? eller varför inte.. för ovanlighetens skull, en tjejkväll med massa nördiga kärleksfilmer och massa snacks? Det låter nästan mysigare!

Sju dagar.. innan jag springer ut, lite läskigt..!

Tänkte tipsa med lite bra musik..
Enrique Iglesias - Do you know
Mario Vasquez - One shot

"i'd rather die than live without you.."


Juste! Det glömde jag nästan bort.. just nu pågår det lite små funderingar här hemma, pappa har nämligen fått erbjudande igen.. om att flytta utomlands! Kul tänker ni, men nja.. jag har nämligen flyttat hela mitt liv till olika platser och olika länder.. gått i miiiiiiljaaaaaaaarder skolor! Det finns kanske några utav er som verkligen avskyr att vara ny i en klass? Första dagen? Ni förstår känslan.. tänk dig den, två gånger i halvåret.. och inte bara är det en ny klass, ett nytt språk också. Nej, jag ska inte klaga! Det har varit en upplevelse i sig! Iallafall.. denna gång blir det förmodligen syd afrika, eller usa.. något utav dem två! Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och göra mig klar! Snart ska tina väckas!

Fashion House


image25
                               

Alla skor hittade jag på Asos.com, armbandet kommer jag inte ihåg! Men snyggt är det!

Någon som har någon ide om vart man kan inhandla detta?

image26

Jag tänkte beställa en likadan klänning fast i färgen "Hot Pink" tyckte nämligen denna klänning var lite söt!Hittade den här fina också!Denna var också cute!

!
Det finns tider i livet då man INTE ska vara krigare,
det finns tider i livet då man BARA SKA GÅ VIDARE!


Going public!

Nu har jag äntligen bestämt mig för att go public med min blogg! Efter mycket om och men! Ni kommer nu att kunna läsa om absolut allt, och ingenting! Jag skriver oftast när jag behöver skriva av mig och mår dåligt.. även om jag då brukar jag skriva "kod språk" så, så bara jag förstår! Vilket kanske är lite trist.. men jag ska försöka att hålla mig så positiv som möjligt i mina inlägg..

Så jag tänkte börja med att skriva detta, sen tänkte jag publicera några fashion bilder, eftersom mode är en stor del av mitt liv tänkte jag dela med mig lite av just mode och vad jag anser är snyggt!

Helgen har annars varit bra och krävande, även om jag trots alla odds försööökte ha en lugn hemma kväll med mig själv, så lockade krogen med brudarna alldeles för mycket för att jag skulle kunnat motså! Så, så fick det bli! Claras med Johanna, Amanda, Carro, Marie och Tina! Skoj var det!

Nej nu ska jag börja lägga in lite bilder här..

När man var liten

Vad skönt det var när man va liten..
Då exsisterade inte skitsnack,
kärlek var en puss på kinden
och pappa var den bästa killen i världen.
Höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet,
värsta gråten var när man hade ramlat och skrapat upp knät
och största rädslan var monstret under sängen.

Nu när man är äldre..
Är skitsnack vardagsprat.
Man pussar alla på kinden och kärlek är svårare.
Ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden
och höjden av smärta är att förlora någon som betyder väldigt mycket.
Den värsta gråten är när ens vän plötsligt sviker en,
och den största rädslan att förlora den man älskar mest..


RSS 2.0