Jaa..

Ni som följt min blogg har kanske noterat att jag inte skrivit på år och dar. Jag tröttnade på alla elaka kommentarer jag fick, då tappade jag helt lusten att dela med mig av mig själv och min vardag.

Någon gång när folk börjar visa uppskattning istället för att ge kränkande kommentarer kanske jag börjar blogga igen. Tills vidare får ni ha de så bra.

Passa gärna på att titta förbi

Rebecca - rebeccaalexandra.blogg.se
Denize - denize.blogg.se
Emma - meay.blogg.se
Malin - tiondemaj.blogg.se
Tina - tinaa.tjejsajten.se

Lisa Lavie




Morgon

Jag har inte sovit en enda minut inatt, jag har ingen aning om varför jag har bara legat o funderat. Jag har varken orkat kolla på Nicklas match idag (själviskt nog.. förlåt älskling, jag älskar o titta på dig när du spelar! jag var alldeles för död imorse bara) eller orkat svara i telefon. Just nu sitter jag och lyssnar på en tjej med världens grymmaste röst! Oupptäcktalang!

http://youtube.com/watch?v=H_FCifobqWU

Orkar inte

Idag har jag verkligen inte orkat lägga ner någon energi på den här jävla bloggen, och jag orkar egentligen inte nu heller jag kände bara att jag tvungen att skriva att bilden till vänster inte är på mig. Min kära vän Rebecca skulle hjälpa mig o fixa bilden större och helt plötsligt är de en bild på henne där! Haha jaja, hon får fixa de när hon arbetat klart!

Hej svejs!


Undrar

Man undrar ibland vad som verkligen är värt det, om man siktar mot stjärnorna och kämpar för ingenting. Är de dags att ge upp, eller fortsätta trampa framåt.

Över till något roligare!

Snart är de helg och då vankas det sextioårs fest! Ska bli jätte skoj! Hela tjocka släkten och älsklingen!

Kväll igen

Nu är jag hemma från en jobbig jobb dag, sista timmarna hade jag full migrän.. jag tror det beror på min kost. Jag äter nästan bara "fullkorns" havregryns gröt och fullkornspasta med tomatsås! Ungefär.. men men vill man bli smal så måste man! Tänkte ta en kopp te om ett litet dag och bädda ner mig, just nu sitter jag i sängen med datorn i knäet känns ganska slött!

Denize ska iallafall med mig på min stora shoppingdag när jag får min lön, om ni undrar varför jag gör en sån big deal out of it är de för att det är min första stora lön på mitt nya jobb och jag har jobbat massor med övertid osv så de blir en del pengar! Super skoj! Har inte handlat något åt mig själv på hur länge som helst! Ska bli skoj, mötas när affärerna öppnar och sen shoppa julklappar o dylikt hela dagen! Ska även sätta i extentions! Wihu!

På tal om ingenting ska jag skriva ut massa ansökningar för jag tänkte söka extra jobb på bla H&M och sen kanske sänka tiderna på mitt nuvarande jobb så har jag lite mer varierade dagar! Ska bli kul, skriver vidare om de när jag fått svar!

Nu ska jag göra lite te och bädda ner mig framför tv:n kanske tvinga Nicklas o komma o mysa med mig och sluta med sitta förbannade CS haha! Karlar säger jag bara!

Godnatt

Nu ger jag upp, jag har lekt hemma fru hela dagen och jag är svin trött! Ikväll ska jag lägga mig tidigt, därmed basta! Jag lägger mig alltså nu!

Kul att mina inlägg uppskattas alltid kul med lite respons! Fortsätt kommentera och berätta gärna om de finns någonting ni vill att jag skriver eller berättar om!

Puss på er!

Hair extentions

Här är en bild där man ser lite mer av mitt hår, jag ser förjävlig och spök lik ut men håret är ju fint!

image138

Jag fick förfrågan om att skriva ett inlägg gällande löshår, vad jag använder, priser osv osv..

Löshår kan sättas i på mååånga olika sätt, beroende på vad du har för typ av hår, hur mycket du har och vad du vill ha för längd/typ/tjocklek på håret. Du kan antingen limma, sy, använda micro ringar, clips eller så kan du använda dig utav de mest skonsamma om du bortser från clipsen, keratin wax. Vilket är den metoden jag använder mig utav, jag gjorde de hos Norrtullsfrisörerna på Odenplan. Det kostade c:a 4,000;. och de höll lite mer än ett halvår! Om det var värt de? Absolut!

Clips
Typiska clips, dem är relatift svåra att få o sitta bra, dem ramlar ur lätt och du kan inte hänga och slänga med håret precis som du vill. Utan resultatet är mer "stelt" och du kan vara fin om du står stilla. Dock mycket billiga, du kan köpa både clips och hår på Taj Mahal som ligger på Drottninggatan. Sen finns de även internetsajter, men de rekommenderar jag INTE. Du vet inte vad du får, och det kan visa sig vara helt fel färg när du väl får hem de.

Åter till clips, ett tips till dig som bara vill ha långt hår någon enstaka gång och som inte är redo att lägga ut speciellt mycket pengar utan håller de lite billigare och vill göra de hemma och själv. Då fungerar clipsen utmärkt.

image135

Här är då keratin wax, de rekommenderar jag INTE att ni gör hemma själva! Utan då ser jag hellre att ni bokar tid hos en frisör, där dem även beställer hår åt dig. Waxet sitter som ni ser på själva slingan och för att fästa det så använder du dig utav en typ av "värmetång" skonsamt, DOCK svårt att ta ur. Det gör du inte heller själv, då går du tillbaka till din frisör. Denna metod är, dyr, relativt skonsam för ditt hår, och de håller jävligt bra! Du kan göra precis vad du vill och de syns inte att du har löshår ifall du tar hand om de ordentligt (dvs, badar inte i bassäng eller vatten med klor i, när du duschar håret får du inte heller använda balsam längst in på hår rötterna då kan slingorna slinka av händer sällan men de kan göra osv osv)

Denna metod för dig som vill ha något hållbart, som kan lägga ut en del pengar och som vill kunna ha långt hår "jämt" utan att behöva spendera en timma varje morgon med att sätta i och ta ur clips.

image137

Några mer frågor eller om du känner att jag har missat något, skriv gärna i kommentar fältet! Lycka till nu!

Bantnings processen

Jag är hungrig, vrål hungrig snarare.. jag vill ha mat! NU! Jag har redan ätit frukost och jag har även ätit lunch.. fullkornspasta med tomat sås! Nu är jag jätte hungrig! Men jag får inte äta, jag måste vänta till middagen och det är ju flera timmar kvar. Hm, undra om jag ska gå och lägga mig eller kolla på film så jag slipper tänka på att jag är hungrig. Jag är klar med hushållssysslorna iallfall, så nu kan jag känna mig duktig?

Det är ganska trist o inte jobba, jag har liksom printat in i mitt huvud att jag ska vakna upp och jobba måndag till fredag och sen är de helg. Det fungerar liksom inte riktigt att helt plötsligt vara ledig. Suck..

För mycket babbel, nu ska jag baka!

Victoria Beckham

image134

Victoria Beckham, hon är verkligen super vacker och jag får fortsätta titta på bilder liknande denna för att hålla mig målmedveten och fortsätta kämpa för att nå "målvikten" inte för att jag vill riktigt vara så smal som hon är på dem här bilderna men jag vill pusha mig själv.

Tillbaka vid datorn

Vad har jag hunnit med än så länge?

Ätit frukost och kollat PB, dammsugit sovrummet och dammtorkat alla hyllor och även golvet. Rensat sovrummet från katthår, plus samtliga stolar och datorstolar. Vädrat, tvättat mina arbetskläder, nicklas kläder och även lite utav mina kläder. Satt på diskmaskin och även hunnit sätta på den två gånger, jag torkade även lite av köksgolvet och rensade bort lite katthår. Jävla katter!! Nä, nu ska jag gå och vara lite effektiv igen innan jag tänkte lyssna på Katrin Schulman på P3 idag kl. 10:15! Hörs då!

Tvättmaskinen var inte riktigt färdig och det fanns inget annat att sysselsätta sig med förutom gå ner till centrum, men jag tror jag skippar snöstormen och väntar tills den är över..

Prison Break

Nu har jag precis kollat färdigt på del 8 av PB fy fan va spännande, jag blir tokig jag orkar inte knappt vänta en vecka till! Jag vill se nu nu nu! Nu ska jag jag städa och tvätta massa kläder, dvs vara hemmafru tills de är lunch dags! Hörs då!

Rutiner

Av mina dagliga rutiner, tänkte jag börja med Prison Break avsnittet tillsammans med lite fil och musli tillsammans med en kopp te. Någon som följer Prison Break fortfarande?

Even heroes have the right to bleed

You keep me running back to you.

Ledig

Min lediga dag idag igen, egentligen är de inte så mycket "igen" utan detta är min andra lediga dag på snart tre månader så jag tycker inte det är så farligt. Får hoppas att generalen tycker detsamma..

Idag ska jag hinna med att..

Rensa små plock i hyllorna i sovrummet
Kika senaste Prison Break (säsång 3, avsnitt 8)
Tvätta - mina kläder, nicklas kläder och även mina jobb kläder
Matlåda till imorgon
Cyckla ner till centrum och lägga paketet på posten
- Väl nere i centrum, skaffa låne kort på Biblioteket och låna några bra böcker
- Springa in på Hollies och kolla pris och kvalite på en brun skinnjacka
Laga pannkakor till dess att Nicklas kommer hem
Baka matbröd (grekiskt lantbröd)
Söka vidare på eventuella olika kurser
Leta julklapp till Nicklas.. (någon som har något tips? Ingenting matriellt utan jag vill ge honom någonting vi kan göra tillsammans som INTE är klassiska middagen)

Som sagt har jag fullt upp även om jag är ledig idag, därav bloggande sju på morgonen!

Jag återkommer senare idag!

Kväll

image133

Nu har jag jobbat, älskling hämtade mig i centrum som vanligt så jag slipper gå i kål mörker genom förorten helt ensam. Dagen har gått bra, jag hade någon idiot kund som började skrika på mig och hans "maffia boss" utseende gjorde inte så att jag ville skrika tillbaka utan jag gick därifrån och min chef fick sköta resten.

Det kom in en fråga angående mitt löshår, där har du en bild där man ser det lite mer! Jag har keratin wax, man kan antingen använda det (vilket jag tycker är bäst) sen kan man även sy och sen finns de ju billigare varianten med klämmor men de tycker jag inte om alls! Man måste sätta i de varje morgon och de ramlar ut hela tiden och nej inte alls skoj! (Ursäkta bilden, jag är full och knäpp på toaletten på krogen)

Godmorgon

Nu ska är jag färdig för att åka iväg och jobba, men eftersom jag har lite tid över tänkte jag passa på och skriva lite här! I och med min banting denna vecka (läs inlägget nedan) så blev det till frukost:

A-fil
Fullkorns musli med fibrer och russin
Rabarber grädde te, utan mjölk och socker hör och häpna!

Jag gjorde även en lunch låda innehållande, fullkorns havregryn, lite äppelmos och sen tänkte jag hälla i lite lättmjölk när det är dags att äta! Smakligt och mättande! Sen till det tänkte jag även äta lite äppel bitar som "efterätt" mums! Efter jobbet idag tänkte jag åka iväg och sola! Ska bli skönt att få lite färg igen, känner mig så äckligt blek! Nu har jag en lång arbetsdag framför mig, ni får ha en bra dag!

Idag jobbar jag..

11-19 skoj!

"Hej, och välkommen"

En vecka framåt



Idag är sista dagen jag får äta "onyttigt" dags att ta fram julmusten en sista gång, för den åker inte fram på ett tag nu! Förhoppningsvis!

En vecka framåt, jag ska ta tag i detta nu! Nu ska jag gå ner i vikt, jag är inte tjock men jag vill vara fräscht smal och inte halv smal! Så nu, en vecka framåt.. så tänker jag göra det på mitt sätt och det är inte att hård banta (äta ingenting en vecka.. vilket bara resulterar att du går ner i vatten och inte i fett och sen när du tycker du känner dig smal smäller du i dig massor i mat bara för att din kropp ställt in sig på svält.. ingen bra metod) utan jag tänker äta tre måltider om dagen inklusive två mellan mål, vilket är vad man BÖR äta och mellanmål betyder INTE chips eller godis eller en slabbig pizza bit det betyder FRUKT eller något liknande! Sen bör du motionera också ifall du vill nå din mål vikt, jag går varje dag till tunnelbanan och nu tänker ni säkert att det inte räcker men jag väljer att gå en lång väg så det tar mig c:a en halvtimma dit och sen en halvtimma hem och de blir ju totalt en timmes gång! Alltså; motion! Jag tänker inte heller skippa ALLA sötsaker och tvinga mig själv att BARA äta totalt nyttigt, det fungerar inte heller. För sedan då när du nått din "mål vikt" kommer du känna dig duktig och belöna dig själv att nu kan du äta chips och nu kan du äta godis. Istället så äter man med MÅTTA, man väljer ut EN dag i veckan då det är okej och då betyder inte det att du ska äta en PÅSE chips, utan du kanske tar dig lite naturgodis eller vad man nu tycker är gott. Sen ska man aldrig äta efter kl. 19, utan helst middag innan klockan 19. Nåja, denna vecka ska fokusera på att låta bli:

Snabbmat: detta inkluderar även micro mat, det är INTE mat!

Läsk: det kan man definitift klara sig utan, juice eller om du så måste ta saft! Light läsk är inte mycket bättre, istället för socker är det ämnen istället för socker som är giftiga så du är varken nyttigare eller får bättre tänder för att du väljer LIGHT. Låt inte namnet lura dig.

Godis/Chips: Känner du att du verkligen måste, ta dig lite naturgodis eller för att stilla sötsuget bör du äta regelbundet och helst på bestämda tider. Det är när du inte fått i dig tillräckligt med näring som man blir sötsugen, ta dig en frukt!

Vitt bröd: Noll näring, noll fibrer, luft, vatten och mjöl. Helt onödiga kolhydrater!

Mejeri produkter: Såsom fet mjölk, grädde och ost! Det är mättat fett och mättat fett är inte bra, det ökar risken till hjärt och kärl sjukdomar. "Husmanskost" som många talar om där man använder sig av mycket smör i matlagning och även en del grädde, det är alltså inte bra. Samma sak gäller animaliskt fett, det är inte heller bra. Bra fett finns i bla fisk, bra fett är OMEGA 3. Det går att äta nyttig husmanskost också, prova med olivolja istället för smör när du steker till ex. Detta betyder INTE utesluta kött om du tycker det är gott, det betyder bara att äta lax file istället för lamm file är ganska bra att göra ibland.

Försök att inte vara extrem, utan lagom är alltid bäst. Gör det på ditt sätt och så du tycker de känns bra, du ska alltså inte lida en vecka och sen belöna dig själv det handlar om att må bra samtidigt som du "drar ner" på onyttigheterna.

Försök att lägga till frukt, grönsaker och juice i din vardag så ska du se att du strax känner dig mycket fräschare, smalare och mindre trött! Jag skriver inte detta för att förolämpa eller för att trycka ner, jag skriver detta för att det är ganska bra information.. och mest för att motivera och pusha mig själv! Du får gärna vara med mig och prova denna vecka att försöka hålla dem här målen. Lycka till! Imorgon börjar jag.. och nästa måndag får vi se hur jag känner mig!

När det kommer till motion, ni som inte gillar gym och ni som inte har pengar till gymkort, prova gör som jag välj en lite längre väg till skolan/jobbet och prova trapporna istället för rulltrappan och hissen. Enkla små lösningar, gör mycket tillslut! Ett litet plus i kanten, du som satsar hårt prova dricka te istället för latte när du fikar, gärna utan mjölk och socker! Istället för socker fungerar honung, och istället för mjölk.. ingenting! Det är gott även utan mjölk!

Bilder i massor

image127

Marie och jag!

image122

Älskling och jag på min artonårsdag! Två lik fastnade på bild?

image123

Felicia och jag pussas innan utgång, min underbara fina du kommer bli världens bästa mamma!

image124

Marie och jag innan utgång, konstig bild i höstmörkret!

image125

Julia och jag för nästan hundra år sen..

image126

(Jag i mitten) Min förlorade värld

image128

Mysig bild som jag var tvungen att lägga upp (haha) jag är suuuper nykter jag lovar!

image129

Tre år med dessa underbara tjejer, vi har bråkat och vi har skrattat vi har hatat varandra och vi har älskat varandra! Jag kan inte haft en bättre klass, tjejer vi är så olika vi kan bli och det var de som gjorde att de fungerade så bra!

Memories..

Superman

Let's face the facts. Du och jag vi kompletterar varandra, du och jag, två pusselbitar som funnit varandra och trots alla odds inte faller isär. Du vänder upp och ner på min vardag när du inte ens kan ta tag i din egen, du och jag, vi är lika men ändå så himla olika på alla sätt och vis. Du äger en bit av mitt hjärta.

Godnatt

Nu ska jag lägga mig o kolla om det är någonting roligt på tv, imorgon ska jag jobba och efter det tänkte jag lägga mig i solariet jag satsar på att vara riktigt brun till jul!

Godnatt folket!

Som socker

Nu innan OTH börjar i Februari, och OC har slutat.. Prison Break är bara en gång i veckan så tänkte jag att jag måste hitta en ny serie att bli besatt utav. Jag testade Heroes och jag fastnade men tillslut blev det så himla rörigt och jag orkade inte följa den längre, jag vet knappt vart jag slutade någonstans så jag orkar inte gå tillbaka och fortsätta det får bli någon gång när jag helt är utan fantasi. Tänkte börja kolla lite på Greys Anatomy också, alla verkar så himla kär i den och jag har aldrig riktigt förstått varför. Hur mycket kan hända i ett enda sjukhus egentligen? Vi får se, men just nu har jag börjat med Desperate Housewives än så länge är jag bara på andra avsnittet av första säsången och tja, det är väl helt okej! Jag stör mig lite på deras perfekta liv, men det är väl lite det som är meningen..

På tal om ingenting, någon som hört Britneys nya "Piece of me" den är helt okej! Jag gillar texten, det är ju precis vad folk skriver om henne hela tiden och precis som hon skulle jag bli tokig! Jag tror knappt på hälften av vad som skrivs om stjärnorna. Jag tycker det är skamligt att man kan ha det som yrke att förfölja en helt vanlig människa, förstöra deras vardag och äktenskap. Privat liv? Värst tycker jag dem är mot The Beckhams, dem försöker att dra i varenda tråd och hoppas innerligt att det är den rätta som ska få deras familj att falla samman. Nej, fy fan för paparazzi!

BloggRegistret.se

Funderingar..

Jag vet att det inte är särskillt bråttom egentligen, jag har fast jobb, och jag gick ut skolan i sommras.. men jag vill veta vad jag vill göra! Jag vill komma på vad jag vill göra jag har miljoner ideer, bla

Plugga upp betygen och söka till Polishögskolan
Plugga upp betygen och vidare och läsa Juridik
Plugga till dagisfröken/förskolelärare
Stanna och jobba kvar på mitt nuvarande jobb så mycket jag kan och sen ut och resa?
Eller plugga och sen resa?
Bara jobba kvar? Det alternativet känns iofs längst bort utav alla dem åvan, jag måste plugga jag vet bara inte vad ännu. Som jag tidigare skrivit älskar jag allt som har med hår och smink o göra! Älskar att sminka folk, och älskar att trixa med olika frisyrer och löshårs varianter.. det lutar mest åt makeup kursen faktiskt. Frågan är bara hur jag ska göra med penga delen.. sjuttiotusen är en del pengar.

Ta olika kurser inom makeup, hårstyling och hair extention för c:a 70,000:-

http://www.makeupinstitute.com/makeup_skola_kurs.htm

Master Makeup Artist & Hårstylist - jag funderar på denna kurs eftersom då är det även hårstyling.. sen att jag lägger till kursen hair extention! Då har jag allt i ett, vore super! Tror jag ska ringa och prata lite med mamma det var hon som ville från första början att jag skulle läsa de.. vi får se vad jag funderar ut! Jag har ett tag kvar tills 65 om man säger så!

Sen så fyller jag år om snart två månader.. jag har inte riktigt funderat ut där heller vad jag vill göra, jag funderar på att ta en lite "lugnare" variant denna gång! Nu fyller jag bara nitton känns inte som att det är världens grej att fira, förra året var det arton och då var de lite större. Jag funderar på att plocka ihop mina närmsta och äta en god middag allihopa på Fridays eller något liknande det kan vara mysigt! Där kan man ju även dem som känner för de dricka alkohol! Vi får se även på den fronten..

It's not easy

Nu har jag äntligen inhandlat mitt absoluta favorit te, rabarber grädde! Så himla gott! Dricker alltid det när jag är ute i svängarna och fikar! Både jag och Ellie!

"I'm just out to find the better part of me" det kanske är jag som är naiv men jag förstår inte hur du jämt lyckas? Att med ett enda ord, vända upp och ner på hela min vardag. Och du kan inte ens ta itu med din egen. Du pratar med mig som att jag vore någon mindre vetande? Vad vi värderar, är helt olika. Jag kan bara vara den jag är, stå för vad du säger. När du säger att du älskar mig..

Idag tänkte jag faktiskt inte göra någonting speciellt, idag igen tänker ni säkert. Jag orkar faktiskt inte, jag jobbar hela veckorna och jag jobbar till sent då orkar jag knappt med någonting.. men pengar är pengar och innan jag hinner ändra mina arbetstider får jag vara en tråkig arbetsnarkoman utan liv helt enkelt.

Jag älskar dig

image121

En bild på mig och älsklingen utomlands i sommras, jag är osminkad och solbränd men jag tyckte den var lite gullig så jag tänkte lägga upp den här! Det blev en lugn kväll för både mig och älsk idag, det går massa bra filmer på tv ikväll konstigt nog så vi ligger i sängen och äter popcorn!

Nu är han tillbaks från muggen så jag tänkte joina honom i sängen!

Hoppas alla får en trevlig kväll!

Min önskelista till tomten

Kära tomten, denna Julafton önskar jag mig..

En mörk brun skinn jacka
En päls mössa
Fodrade får ulls vantar
Låga klack skor, svarta som slutar strax vid vristen
Christina Aguilera parfymen
Hair extentions
Svarta stuprörsjeans
En tung stav i guld
En svart kappa från SALT
En svart päls rad man sätter på kappor

och en häst, och lego och godis! Mamma om du läser detta.. så.. =D

Hemma

Nyss hemkommen från sminkning och styling, jag gjorde lite naglar och lite hår men sen var det dags att återvända hemåt jag hade inte ätit någonting och var alldeles svimfärdig! Tänkte att det är bästa o skutta iväg hem så man slipper gå genom mörker i Skärholmen också.. men det fick jag iallafall! På vägen hem gick jag om en maskerad turk (?) eller något liknande med sån där rånar luva som gjorde att man bara såg ögonen och så bar han på en lång jävla pinne (stav?) han stannade upp när jag gick förbi och jag som hade mamma i telefonen fick kuta genom skogar och berg i mina klackar, suck suck! Hoppas Denize fick ett par snygga bilder iallafall, det tror jag i och med att hon är så duktig fotograf!

Denize frågade om jag ville gå ut med henne ikväll, gratis utgång till Kitten Club! Någon som varit där och vet om det är bra? Jag har funderat lite, men jag har absolut inga pengar och jag känner mig fortfarande svimfärdig av någon konstig anledning.. det är inte bra o skynda sig sådär på morgonen utan mat i magen.. men vad gör man inte för sina vänner!

Nu ska jag lägga mig och sova.. det blir nog lugn kväll med älsklingen senare när han kommer från innebandyn! Hoppas hoppas han stannar hemma med mig som han lovade!

Apologize

image120

You tell me that you need me, then you go and cut me down..

Världens bästa tjej!

Felicia & Jag

image119

Detta inlägg tillägnar jag min allra bästa vän, Felicia. De finns verkligen ingen som hon! Henne har jag känt sen jag var liten och bantade hela dagarna, det gjorde vi båda. Vi levde på multivitamin juice och havrefras, KANSKE några morötter i skolan ifall vi var riktigt hungriga. Efter skolan gick vi hem till Felicia och lagade kladdkaka, inga konstigheter. Jag vet att jag kan ringa henne när som helst, kanske inte just nu när lilla flickan min är gravid i nionde månaden men förutom de så vet jag att hon finns där i vått och torrt! Lika så jag för henne! Vi har haft så jävla kul genom åren, så jag vet inte vart jag kan börja. Efter snart sex år tillsammans så har man hunnit med en hel del, alla våra "dejter" med musikläraren vi hade i skolan. Eller alla våra mysiga dagar i stallet, eller alla våra shopping turer eller bara alla bus vi hittade på! Nu mera ses vi inte lika ofta, så som vi gjorde då vilket var varje dag, jag jobbar och hon är snart mamma! Men utan Felicia vid min sida alla år tror jag aldrig jag hade klarat mig, du har räddat mig så många gånger.. så många gånger!

Jag saknar dig varje dag älskling!! Jag älskar dig, du är min värld!

Best friends, always and forever..

Kväll

Nu är jag tillbaka från stan, jag var där med Ellie och Alex och tog en fika! Mycket mysigt på vårat favoritfik Bellmans! Alltid kul o gadda ihop sig mot killarna, stackars Alex han fick ett par smällar eller två utav både mig och Ellie! Jag hoppas du är blå nu för det där knytnäve slaget jag fick på armen gjorde ont! Dezzi kom även förbi en stund, och även hennes kille Alex men sen sprang dem vidare för att handla skjorta! Jag har saknat dig skruttan! Alltid lika kul o se dig!

Det vart aldrig att jag hälsade på Denize idag, jag kom in till stan alldeles för sent, sorry honey! Men vi syns ju på lördag iallafall! Jag funderar på att ha lockigt hår då föressten, jag har aldrig lockat håret med denna löshårsinsättning.. undrar om de fungerar bra kanske ska prova på fredag kväll först och se att de blir bra så jag inte står där på lördag morgon med galet hår! Då blir jag tokig! Hår, smink och kläder! Det ska vara perfekt annars är jag inte komplett! Lilla utseendefixerade jag!

Nu har jag bestämt mig.. nästa lön måste jag alltså inhandla
Svart kappa från Salt 700:-
Päls att ha till kappan från NK 1000:-
Löshår 1200:-
Låga klack skor 500:-
TOTALT: ca 3400:- fast de lär snarare bli runt 4000:-

Suck, alltid är de något man måste ha! Men vad kan jag göra.. jag behöver pengarna! Kanske lägger ut min fula gås på blocket.. låter som en bra ide! Kan jag använda dem pengarna till o köpa de jag behöver så har jag hela lönen kvar till att använda i och till London!

och där får jag nog ge mig om jag även ska betala London resan som kommer gå på ett par tusen! Kanske till och med blir så att jag får handla kappa och så i London, jag vet inte. Löshåret är ett måste iallafall eller på ett lite finare sätt "extentions" är ett måste. Sen måste jag även börja sola lite, gick och pratade med L på simhallen i närheten utav mig, han jobbar där och sa att det är bara för mig att komma dit när jag vill så får jag sola gratis! Wie! Så jag ska nog börja med o gå ner o sola varje söndag morgon! Så man får sig lite färg.. nej nu har jag pladdrat färdigt här nu ska jag återgå till blockets hemsida och lägga ut min gås! Någon som är intresserad, kan ju börja med o fråga här?

Modell: Lång
Strl: XS - dam
Den är använd c:a två vintrar! Bra skick!

Hör av er till mig [email protected]

Ännu ett "måste"

Jag har hittat ännu någonting jag bara "måste" köpa nu när jag får lön!


image118

En helt vanlig torsdag



Mitt uppe i sminkningen och min håruppsättning, som gick helt åt helvete fel så ringde min chef och frågade om jag skulle kunna tänka mig o vara ledig idag istället. Det kallar jag perfekt timing. En chef, helt i min smak! Så det var bara återvända till sängen med en varm kopp kaffe och lite frukostmackor! Så nu tänkte jag sätta igång och ladda ner en jävla massa mysiga filmer och bara mysa under täcket! Fan va skönt! Men känns ändå lite ångest att vara ledig, det är ju pengar! Men men, hellre att jag är ledig idag då jag egentligen slutar tidigt än att jag är ledig imorgon när jag ska jobba tio timmar! DET hade jag inte tackat ja till så jag får väl njuta av min "nästan" enda lediga dag! Kanske tar mig en sväng in till stan och hälsar på Denize, lite senare.. vi får väl se om jag orkar mig iväg! Jag återkommer lite senare! 


Tidigt

Idag slutade jag mycket tidigare än jag brukar göra, så jäkla skönt så älsklingen hämtade mig i ösregnet och nu sitter jag här och äter lite nudlar, halvdan middag. Helt sjukt, tjejen jag tidigare hamnat i konflikter med på jobbet vi gick och skrattade tillsammans hela dagen! Känns ganska skönt, orkar inte bråka hit och dit! Men nu är de förhoppningsvis löst! Fast sen finns de bitter fittan #1 det är helt sjukt, jag förstår inte mina arbetskamrater som jobbat där en längre tid som säger "men hon är sån" vadå hon är sån?! Bara för att hon råkar "vara sån" ska man acceptera det? Det är INTE ett okej beteende, hennes medarbetare ska inte behöva bli illa behandlade för att hon råkar ha en dålig dag. Nästa gång säger jag ifrån, jag vill inte höra något mer skrik från hennes del. Just nu känns de BARA som att det är mig hon hackar på, HELA TIDEN! Det spelar ingen roll om jag gör rätt eller fel, då skyller hon på att jag "sa det fel" osv! Tragiska människa, ta inte ut dina dåliga dagar på mig TACK! Jaja, det finns väl alltid någon som ska göra mina dagar sämre. Urk säger jag bara.

Annars då, jag längtar mest till helgen då jag ska träffa Denize och vara sminkös samt stylist ska bli skoj! Sen ska jag försöka hinna med o träffa Felicia, jag saknar dig älskling!!

Helgen efter det fyller Nicklas moster 60 och då blir de partaj med hela tjocka släkten! Det ska också bli skoj!

Sen så saknar jag mig kära familj.. det gör ont att jag inte kan bo med er, jätte ont!

Liket

Nu har liket, dvs jag, jobbat färdigt för idag! Fick gå hem tidigare chefen tyckte jag såg så trött och sliten ut, konstigt, hade inte sovit på hela natten och var helt osminkad. Gulligt värre. Nu sitter jag här och lyssnar på lite musik och har försökt fixa lite i denna förbaskade jävla blogg, men inte blev den mycket finare. Jag är en perfektionist när det gäller sånt här, och jag är aldrig nöjd. Det hjälper ju inte att jag inte fattar ett skit av HTML koderna här!

Nog om det. På lördag ska jag hjälpa Denize, sminka och styla! Fan va roligt! Som jag skrivit här tidigare, jag älskar verkligen att sminka och styla till andra människor. Så himla roligt! Exprimentera med olika färger och metoder. Även med hår, där jag dock inte kan någonting om klippning, men olika frisyrer och dylikt kan jag!


Nu ska jag forsätta med den här jäkla bloggen jag får återkomma!


bla bla bla

you tell me that you need me, then you go and cut me down..

Why, why, why

Nu ska jag hoppa in i duschen, och skrubba bort alla bekymmer. Sen ska jag till jobbet, jag orkar inte ens ta med mig en måtlada. Jag är inte sugen på mat, efter igår kväll. Jag hade förbrett med en varm kopp latte och min älskade pasta med tomatsås och mozerella, det var bara kasta. Alltihop, spyfärdig.

I'm sorry

I'm sorry i believed in you.

Ännu en dag..

I min deprimerande vardag. Inatt var hemskt, jag tror jag ringde miljoner samtal men tillslut orkade jag inte vara en börda längre. Jag satte mig på altanen i ösregnet och sjöng, det är faktiskt sant! Ni som läst min blogg tidigare vet att jag jämt sjunger när jag är ledsen eller fundersam.. vet inte riktigt varför, det har bara blivit så. Jag vaknade kl. 6 och kunde inte somna om så jag satte mig här och försökte fixa lite i min blogg, vet inte om det gick så super bra jag får fortsätta när jag kommer hem från jobbet. Det tar verkligen emot att jobba idag, jag är helt slut i kroppen och jag funderar på att skita i sminka mig och skita i allt idag. Jag får se ut som jag mår. Äcklig och jävlig. Stackars kunder. Tjat tjat, gnat gnat.

Igår åt jag frukost med Denize innan jobbet, det var mycket trevligt! Hon får mig allt att må som bäst när jag ligger på botten.

Lyssna

"The time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own, all 'cause you won't listen

Listen
I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried
To say whats on my mind
You should have known
Now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what
You've made of me
I followed the voice, you gave to me
But now I've gotta find my own
You should have listened

There was someone here inside
Someone I thought had died
So long ago
Oh I'm screaming out
And my dreams will be heard
They will not be pushed Aside or turned
Into your own.. all cause you won't listen.."

Sådär

Är ordet som bäst kan beskriva min helg, jag tänker inte gå in på detaljer det har jag inte tid för och inte lust med. Jag älskar all kritik jag får på den här bloggen, folk som uppenbarligen inte har ett tillräckligt intressant liv själva så dem sitter hellre och kritiserar andra. Måste vara givande? Nog om det.


"I know I've been mistaken
But just give me a break and see the changes that I've made
I've got some imperfections
But how can you collect them all and throw them in my face


But you always find a way to keep me right here waiting
You always find the words to say to keep me right here waiting
And if you chose to walk away I'd still be right here waiting
Searching for the things to say to keep you right here waiting

I hope you're not intending
To be so condescending it's as much as i can take
and you're so independent
you just refuse to bend so I keep on bending till I break"





Because you always find a way, to keep me right here waiting. No matter how hard you push me, and no matter how hard I hit the ground.


Helg

Igår jobbade jag först i nio timmar, sen hämtade älskling mig och vi åkte hem och käkade middag allsammans. Efter det kom P och jag skulle sminka honom till Halloween festen, han skulle vara utklädd till gammal gubbe. Av en massa wax osv formade jag ett "skott hål" i pannan på honom och en knivskada på kinden! För att inte ha gjort sådant tidigare vart jag jävligt nöjd! Kan lägga upp en bild imorgon! Det såg faktiskt jävligt äkta ut, jag funderar fortfarande på om jag inte ska ta det där erbjudandet och anmäla mig till "Make up artist kursen" jag har alltid älskat att mixtra med smink och att sminka andra är de bästa jag vet! Speciellt när jag ser resulatet och så ser jag dem nöjda och glada och super snygga! Det är det bästa av allt!
Jag var dock nykter igår, kändes inte som att jag var så jätte party efter att ha jobbat ihjäl mig.

På tal om igår så jag gick för att hämta skorna mitt under arbetet, chefen gav mig fem minuter att springa o hämta skorna vi hade full rusch och jag hade SUPER bråttom. Wedins hade lovat mig att skorna skulle vara färdiga igår efter 14:00 och jag kom dit 18:17 och inte FAN var dem färdiga först spenderade två vimsiga tjejer en KVART på att fjompa bakom "gardinen" och hittade inga skor. Sen kom dem efter en kvart och sa "JAA! men dem är fortfarande kvar hos skomakaren det ligger där" och så började hon ge mig en vägbeskrivning! Då fick jag nog "NI lovade mig att dem skulle vara HÄR och färdiga kl 14:00 nu är klockan nästan halv sju och vart är mina skor?! Jag jobbar egentligen och har fått FEM minuter på mig. Det är nu gått en kvart!" dem ursäktade sig och sa att dem kunde springa och hämta dem. BRA, tänkte jag. Tjugo minuter senare efter att jag stått och väntat utanför affären springer jag upp till kassan igen för att fråga vart fan den andra tjejen tagit vägen, då kommer kassörskan med mina skor i handen och frågar "var det dem här?" JA! det var mina skor, och dem hade inte ens blivit inlämnade! VAD i helvete tänkte jag. NU hade det gått en halvtimma och min chef var säkert RASANDE! Tjejen som sprang iväg kom tillbaka och säger skit glatt "Nee, dem var inte hos skomakaren vi har inte lämnat in dem där ännu" åh herregud tänkte jag. Jag känner hur de kokar inom mig, jag håller mig och ber om ett par nya skor så springer jag tillbaka till jobbet och chefen bara skakar på huvudet och säger att det är ingen mening att jag kommer tillbaka och att jag kan gå hem, så syns vi på måndag istället. JÄVLA WEDINS SKOR! Dem här lär väl också gå sönder efter en använding. Då ringer jag chefen.

Idag ska jag och Nicklas iväg o möta P på hans resturang och sen ska vi vidare ut, som resten av Sverige. Jag kanske möter upp R, och J så blir det en äkta fest kväll! Annars vaknade jag halv två idag och är fortfarande helt slut. Sitter här med varmt kaffe och ska snart sätta mig o mysa framför filmen Love Actually!

What i'm feeling..



Min förlorade värld..

Cola beroende?

Det är en faktor. Idag vaknade jag 06:00 och kunde inte somna om, främst för att N hoppade runt i rummet och letade kläder, klappade katten och ville störa mig eftersom han visste att jag egentligen skulle kunna sova till 09:00 jag börjar inte förns vid 11:00.. dumma pojke! Sen släppte inte det där jävla cola suget! Jag förstår inte! I lördags natt efter krogen vaknade jag tre gånger och var tvungen att springa in till köket o dricka cola, jag drömde att jag drack cola och när jag vaknade stod tre olika glas vid sängen med cola i. Jag var verkligen tvungen att ta ett nytt glas varje gång..

Jag är bara sugen på cola, ingen mat, inge godis och ingenting.. bara cola. Funderar på att inte ens ta med mig mat till jobbet idag, jag spyr bara jag tänker på att jag skulle äta den..!

Snart är det dags att ringa jobbet och berätta att jag är friskare idag, eller inte friskare. Jag vet inte, jag mår illa nu. Ligger och kollar på 90201 på tv, ett tag sen jag såg de.. måste varit när jag bodde i Usa.

Tänkte försöka hinna förbi sko affären idag och lämna in dem där skorna, jag tyckte verkligen om dem och skulle behöva dem i helgen. Hoppas dem inte bråkar med mig, för jag kan verkligen inte komma på vart jag lagt kvittot. Men jag har ju lådan och alla lappar kvar på skorna, det syns ju att jag inte användt dem mer än en gång.

Jag har inte skrivit om satmaran på mitt jobb på länge, hon har hållt sig i skinnet.. for now iallafall. Jag förstår inte, hon är vuxen, och det behöver hon väl inte bevisa genom att bete sig som fjorton? Det biter inte på mig, jag tar inte åt mig. Jag är kvar vare sig hon vill det eller inte.

RSS 2.0