Nothing

You've
Got a mind of your own
Yeah, you proved
You can slam down a phone
And your rules
They change with the weather
It's not getting better

Venus and Mars
Constantly misunderstanding
Constantly making demands that
I can't meet
You halfway
Just gotta say

Someone's gonna give...
and it ain't gonna be me
From now on you've gotta...

Do what you're told
Follow directions, obey the law
I let you win but you go too far
I know the deal, baby you're a star
But you're outta control,
you never do what you're told
Read the instructions, stay on the road
Think from above, not down below
I'm the woman, gimme control
Baby baby please, just do what you're told

You've
Been wearing the pants
It was cool
But I'm taking them back
Yeah, I'm through
With these knock-down
drag-out conversations

We're Venus and Mars
Standing on opposite planets
Sexes panic
You get in the car, take my keys,
And then you proceed to drive me...
Crazy

Do what you're told
Follow directions, obey the law
I let you win but you go too far
I know the deal, baby you're a star
But you're outta control,
you never do what you're told
Read the instructions, stay on the road
Think from above, not down below
I'm the man, gimme control
Baby baby please, just do what you're told

So whatever moods come and go baby
Not taking whatever you throw my way,
no way...

Pendlar mellan allt och ingenting

Och jag orkar inte göra de längre, mycket är ute.. och mycket finns kvar. Hur mycket ska man behöva ta?

Helvetes dag

Idag har varit en sån här dag då det hade varit bättre ifall jag stannade hemma och gömde mig under täcket. Det började med att jag vaknade fem minuter innan jag skulle gå till tunnelbanan, det var bara att kasta på mig kläder och springa ner till tunnelbanan ny vaken och osminkad. Jag kan ju tala om att jag var lagom söt sen när jag kom fram till jobbet och ställde mig kassan. Fy helvete säger jag bara. Det börjar med att jag läser fel på kortköp för det står "betalt: 0:-" och jag fattade det som att köpet inte gick igenom så min stackars gäst fick betala tre gånger hoppas hon kommer hem och kollar på sitt kontoutdrag sen och kommer tillbaka.. stackaren. Hela resturangen fick panik och visste inte vad dem skulle göra och jag stod där som ett jävla fån. Sen blir jag tvungen att jobba över tre timmar med tanke på att dem hade hyrt in för lite personal, lagom kul jag som redan var nära o gråta. På råga på de så åt jag äckel mat till lunch. På vägen hem blir jag nästintill rånad av något jävla fattigt offer som står med luvan för ansiktet och försöker dra tag i mig och min väska, glad som fan springer jag därifrån.. horunge, köp eget. Imorgon ska jag jobba nio timmar i streck och sen hem och gråta i min ensamhet! På lördag blir det iallfall skoj! Då blire först middag med Denize och kanske M. Ska bli jätte mys, lite senare ska vi ut till Claras som vanligt med alla och lite till.

Innan det hade jag tänkt ta en sväng hem till byggplatsen som dem kallar "mitt hem" och fika med min mami. Har inte träffat henne på två veckor.. känns konstigt. Inte ens pratat i telefon nästan, jag har inte tid, jag är för trött och bitter när jag kommer hem. Jobb helvete, men jag klagar inte när lönen kommer. Jaja nu ska jag inte bittra mig mer här för nu är de idol med Rihanna kopian dvs Gathania.


BLI medlem och få GRATIS saker!

http://gratisgen.se/?ref=77466

It's true, så tveka inte!

Tillsägelse

Jag har tidigare fått en tillsägelse av ett antal personer att jag borde uppdatera denna blogg oftare, men vad fan ska man skriva om? Vad är intressant? Vad vill ni veta mer av? SKRIV ERA JÄVLA KOMMENTARER så jag vet vad jag ska skriva om, jag vet att ni läser. Så, så lätt kommer ni inte undan! Bara skriva!

Jag kan skriva om vädret, jag kan skriva om att jag och Nicklas åker till antingen Paris eller London över jul? Jag kan ööööösa över mina problem på denna sida. Ja, jag vet inte. Ni väljer, så kommentera!

Caroline

image91

Här är vi mig, förra sommaren.. hej hej Caroline heter jag och är snart nitton fyllda år. Trevligt att du läser min blogg vore trevligt om ni lämnade en kommentar eller två även om jag suger på att uppdatera blogg jäveln. Oh well, nu är de dags för PB!

Cupids Choke Hold

"Take a look at my girlfriend
She's the only one I got
Not much of a girlfriend
I never seem to get a lot"

Min pojkvän älskade denna låt och sjöng den glatt i bilen och tittade på mig, vad ska man säga? Är han kaxig eller är han kaxig?

Prison Break

Nu sitter jag här och laddar ner första avsnittet av tredje säsången i Prison Break. Hell yeah! Jag kunde inte vara mer kär i lilla heta Michael Scofield kom hit så ska jag fan knulla dig så hela huset skakar. Okej nej nu ska vi inte vara psykopater, men han är jääävligt het och jag skiter förövrigt i den där äckliga Sarah, hon kan leka sitt doktors liv.

Yo


 

att älska är att riskera
att inte bli älskad tillbaka.
att hoppas är att riskera
att bli besviken.
men man måste våga ta risker,
den största risken i livet är att
inte riskera någonting.
den som inte riskerar någonting
åstadkommer inget, ser inget,
har inget och är inget.
den kan inte lära sig något, inte känna,
inte förändras, inte växa,
inte älska och inte leva.Jag vill leva lyckligt för att jag är jag!

Juste, alla jävlar där ute! Min helg har varit händelserik, krogen, firanden och en hel del jävla jobb. Nu sitter jag hemma på mitt arsle och kollar på Idol, jag tycker dem höjt ribban rejält iår många fler med bättre röster än de tidigare åren. Vad är Agnes till ex? Nothing special, känner grymt många som är hundra gånger bättre. Jaja, Rebecca och co kom förbi mig på jobbet idag, din jävla fisk käft vad gjorde du med munnen egentligen? Dräggel maja. Men så blir de när man trycker en nål rätt igenom tungan och kallar det piercing. Ungefär som jag gjort. Som ni kanske märkt har jag haft en del probs med designen på denna jävla blogg, hur fan gör man? Jag vill ha musik, jag vill ha färg och jag vill ha en fet bild på mig själv för jag är så jävla snygg. Nej men, någon snäll person som är villig att hjälpa mig? Vore evigt tacksam! Emma till ex, ge mig html så jag kan fixa musik! Snälla söta rar! Vad händer i jul? Överraskning till min älskling.. och sen en jävla massa mer. Och för er som saknar sopp receptet, det kommer.. men för tillfället är jag hemma hos min djurgårdsbög till pojkvän och äter soppa med hans far. Ni förstår min pojkvän är inte här inte, han är på derbyt med sin fula blåa tröja och skriker och gapar som alla andra djurgårdare. Nej ska de vara fotboll ska de vara gult och det ska vara svart, annars kan man bädda ner sig lika bra. Vad har jag annars gjort idag? Förutom beklagat mig i bloggen, jag har väl egentligen inte gjort någonting roligt. JO det finns en sak som irriterar mig, jag hade en kund idag på jobbet och jag serverade honom en hamburgare med ost och BACON det står klart och tydligt att den innehåller bacon för den heter nämligen dubbel cheese med bacon. Han kommer tillbaka fly förbannad på mig och börjar skrika om vad i helvete det är för kött på maten. Jag svarar lugnt och sansat, att det är bacon. Då blir han galen och skriker igen att han äter inte gris och man kan fan inte severa det för det står i hans jävla koran att man inte ska äta det, ja men för i helvete lär dig svenska så du kan läsa vad du köper annars kom inte hit. Jag är inte rasist, men sånt där stör mig. Kom inte i och kräv en massa, lev inte bara på bidrag, utan kommer du hit får du anpassa dig och jobba som alla andra.


Suck och åter suck

Idag jobbar jag från 10-19, FY HELVETE! Som tur är laddade jag ner hela säsång ett på One Tree Hill igår så när jag kommer hem ska jag svulla OTH och vara en bitter arbetsnarkoman!

Nä nu måste jag fortsätta göra mig iordning så jag kommer iväg till jobbet!

Fundera

Man kan ju fundera ibland på hur folk är funtade, många beter sig verkligen underligt och på ett okamratligt vis. Jag förstår inte.. jag förstår mig inte på er/dig/dem.

Jag tänker inte på någon speciell jag bara skriver rent allmänt. Förövrigt så är jag sjuk trött och har ont i hela kroppen som jag alltid skriver, det var ett jävla tjatande på mig om hur trött och ont jag har, har jag märkt. Men jaja, det är ju min blogg så passar det inte så behöver man inte heller läsa skiten! Inte svårare än så inte :) Skriver ju oftast ingenting intressant heller bara massa jävla blaj om mina tråkiga dagar osv.. men jag tänkte att det skulle bli ändring på det nu, att jag skulle börja lägga in lite roliga bilder på min vardag och lite mer smink och klädetips kanske även lite bantings tips det var ju uppskattat iallafall! Och det är alltid skoj med positiv respons! Ni som frågat om "prutt soppan" jag ska ta tag i de snarast, ska försöka få tid till det också.

Snart firar jag två år med min baby, det känns.. ja, jävligt kul! Vi har hunnit med mycket under dessa två år, när man säger två år, iallfall för mig, så låter det så jävla lite känns som att vi varit tillsammans femtio år minst! Haha med tanke på allt som hänt osv. På tal om honom så ligger han och sussar sött som vanligt, jag förstår inte att han kan vara trött han har legat och sovit en och en halv vecka i sträck ju! Jag tyckte han kunde städat och tagit ur diskmaskinen tills jag kom hem, men icke! Datanörden.. but i love you anyways!

Sen så har jag stött på en tjej två dagar i rad nu, en gammal flickvän till en utav Nicklas tidigare vänner. Han är ett riktigt jävla ap as ifall ni frågar mig, men det var inte det vesentliga. Utan det känns otroligt skönt att jag har fått prata ut lite med henne och fått berätta en del av mitt perspektiv på vad som hände. Om du läser detta, som jag sagt tidigare så känner jag mig så genom dum och jag skulle verkligen bara vilja ge dig en bamse kram för det är du fan värd! Sviniga killar suger balle. Utrota dem. Jag blir faktiskt nästan inte förvånad längre när jag hör vad folk gör mot varandra men det är helt sjukt har folk ingen empati i kroppen? Känner de ingen skuld? Hur kan man inte göra de? Hur kan man behandla med människor hur som helst, har man inget skam i kroppen? Jag har miljoner frågor. Det finns verkligen inte i min värld att man skulle göra så mot någon annan, MEDVETET. Världen är sjuk, när ska jag inse?

Denize, jag finns här för dig.. jag ville bara skriva det. Jag är glad att jag har dig och jag är glad att vi återupptagit kontakten efter alla år vi har pratat med varandra.

Tidig morgon

Nu sitter jag här och bloggar igen, tidigt som fan och sjuk i huvudet. Sitter och lyssnar lite på Nick Lachey, fy fan vilken nostalgoi.. till exempel hans låt "What's left of me" så jävla mycket minnen både på gott och ont. Nä men nu får jag rycka upp mig snart ska jag iväg och jobba som vanligt, det tar emot lika mycket varje gång jag ska resa mig ur den varma sköna sängen så tittar jag bort på andra sidan av sängen där ligger min älskling och snussar sött men han ska inte upp och jobba inte nej nej han är sjukskriven och ska opereras, stackaren. Nu vet jag hur han har känt varje morgon han behövt gå upp till lumpen eller varje gång han behövt lämna mig där i sängen när han ska upp och jobba, det är skit kul då vet man att undertiden man själv sitter på väg till jobbet trött som fan så ligger den andra och sover vidare i en varm jävla säng.

Nicklas kines grannar knackade precis på.. vem fan knackar på dörren halv nio på morgonen?! Okej det är torsdag och folk bör vara uppe. Nej nu ska jag sätta fart på mig själv, jag har ont i hela jävla kroppen och har feber nä nu jävlar ska jag iväg och jobba! Förmodligen träffa på Denize i slussen som varje morgon!


Until death do us apart

You're there by my side
In every way
I know that you would not forsake me
I give you my life
Would not think twice
Your love is all I need believe me

I may not say it quite as much as I should
When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in
And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

I'm wondering how I ever got by
Without you in my life to guide me
Where ever I go the one thing that's true
Is everything I do I do for you
Tro på orden..

Prutt soppan

Det var ett jävla intresse av denna bantings soppa, fan va kul! Ni som vill ha receptet skriv eran email i kommentar fältet eller skicka ett mail till mig carolinealexandrandersson@hotmail.com så skickar jag den! Den är sjukt god föressten och du behöver inte alls äta bara den i en vecka för att lyckas få bort några kilon utan man kan äta annat också! Men det funkar, nackdelen är väl gaserna i magen men era respektive får stå ut! Haha!

Lika sjuk som alltid har jag pallrat mig till jobbet varenda dag denna vecka, men jag blir fan inte bättre känns som att jag borde ta ledigt på fredag så jag får vila upp mig.. jag har ont i hela kroppen och känner mig svimfärdig varje gång jag står där i kassan, fy fan säger jag bara. Men inte ska man klaga om två och en halv månad är de lön och då ska jag ut och shoppa, fixa mitt hår! Jag bara längtar efter mitt långa hår! Sen blir det ny garderob och vinterjacka! Mysigt! Kan de inte ta och snöa i detta jävla skit land snart? Och ingen jävla slask tack! Nej snö så man kan mysa! Tack o hej!

Ointressant

Nästa vecka ska jag börja äta soppa i en månad, prutt soppan kallas den tydligen. Du går ner 4-7kg i veckan och jag tänkte även motionera så jag inte förlorar muskler utan så att jag går ner i fett istället. Jag ska hålla er uppdaterade om min lilla vikt minsknings månad, hur det går för mig och hur mycket jag fuksar osv osv.

Vart är mitt simkort comviq? Och Nacka Kommun, vart är mina inloggsningsuppgifter?

Första dagen

Det gick suveränt, jag fick en jätte duktig handledare hon var urgullig och det gik som smort! Skönt att första dagen är över!


Sista

Varför sitter jag och bloggar sex på morgonen.....


Räknar..

För nu sitter jag faktiskt bara o räknar minutrarna tills jag måste bege mig ner till tunnelbanan, och över till helvetet. Jag återkommer senare idag med information om hur många gånger jag snubblade för att det var halt på golvet eller hur många gånger jag gav fel personer fel mat.

Mamma kom o håll mig i handen.. ungefär så känner jag. HAHA, nu ska offret iväg!

Idag

Idag är det första dagen på nya jobbet, wish me luck! Jag är super nervös, jag hatar "första dagar" av allting.. skola, jobb ja allting! Det är skit jobbigt och det har jag alltid tyckt. Då ska man in dit som något jävla mobb offer som inte har några kompisar och som inte kan någonting.. och så ska man ha en lärare som ska lära en hur man ska göra. Undertiden som alla andra står där fullt kunniga och med massor av arbetskamrater och observerar "nykomlingen" jag bara äääälskar den känslan. Man känner sig inte alls iaktagen och man känner absolut ingen press över att göra ett bra första intryck, sen tillslut blir de lunch man kommer in där alla redan sitter ner och äter.. sist, såklart. Man hade lite problem med att hitta lunch rummet. Alla vänder blicken mot en, nu ska ja man ställa sig o värma sin mat man ställde i lunch rummet i en ryggsäck för att man inte vågade fråga om vart skåpen fanns sen ska man värma det i en mikro man inte vet vart den finns och behöver då därför leta igenom hela köket, fortfarande lika iaktagen som innan. What a feeling. Sen går man ut och bemöts av sura kunder som hatar "nybörjare" för "dem gick faktiskt hit för att få maten fort inte titta på undertiden som mobboffret försöker lära sig kassan"

Jaja, ni kan väl önska mig lycka till iallafal!

Bortsprugna

Här har vi en lista på personer jag vill träffa oftare, om ni läser detta så kanske ni har lyst o fylla i vilka dagar ni kan! Jag har nämligen ingen mobil och jag är antingen hemma eller hos Nicklas så ingen har ju någon egentlig aning om vart jag är så det är lite svårt att ringa mig.. men here we go!

Felicia
Dezzi
Hannah
Rebecca
Denize
Ante, Ludde o co
Frida
Ellie
Oskar

Måndag:
Tisdag:
Onsdag:
Torsdag:

Det är bara fylla i här och lita på inte på att jag kan ringa er om ni ber mig ringa, det är inte för att jag inte bryr mig eller inte vill det är förmodligen för att jag inte har era nummer med tanke på att alla dem ligger i min stulna mobil och sen så har jag säkert inte tillgång till någon data så jag kan inte gå in på msn och fråga heller och oftast när jag är hemma är ingen annan hemma när jag väl är inne på msn och jag kan inte ringa mobil nummer från hem telefonen om jag än så skulle vilja! Jaja bara fylla i den där jävla listan! Haha :)

Puss på er!

Tips och tricks från min mor, makeupartister mfl

För att fördriva min tråkiga sjuka och hostiga söndags kväll tänkte jag ge lite små skönhets tips jag själv använder och vet fungerar utmärkt!

Söndagskvälls skönhetstips
Ögonfransar ala Marie!


 20kr

Då tänkte jag börja med vaseline, alla har säkert någon gammal vasline burk som ligger och skräpar där hemma. Tro det eller ej, men det är bra till nästan ALLT, torra läppar, torra armbågar och till med en bra hjälp till att få böjda fina ögonfransar. Jag har själv varit där, man sitter i timmar och försöker få dem att stanna uppe med hjälp av ögonfransböjaren men dem bara lägger sig ner så fort man applicerar mascaran. Inte längre.

Börja med att smörj in vaseline på ögonfransar/runt ögon varje kväll, på morgonen bör dem fortfarande vara relativt kletiga. Sedan tar du din ögonfransböjare och värmer den med hjälp av hårfön, avvakta tills den svalnat en aning och sätt igång och böj. På så sätt minskar du risken att du förstör ögonfransarna genom att dem går av eller helt enkelt slits av. Du kommer garanterat ha böjda fina ögonfransar, hela dagen/kvällen oberoende hur mycket mascara du än lägger på.

(Ett litet tips om man vill ha fylligare ögonfransar, måla första lagret mascara ta en puder borste och dra borsten över ögonfransarna vänta någon minut och lägg sen på ett ytterligare lager av mascara, woila! Böjda, fylliga ögonfransar) 150kr

Ett tips till er som ogillar "tjocka" dofter utan hellre tyr er till de fräscha! http://inezza.com dem har alla möjliga olika dofter regn, dirt (bilden åvan) med många fler! Dirt används flitigt av bla Kate Moss.

Enomdan: Multivitamin tablett, innehåller de flesta vitaminer du bör få i dig dagligen.

Fiskleverolja: Låter vidrigt men är otroligt bra för hela kroppen, hjärna, hjärta o leder. Även de de yttre påverkas!
Såsom hy, hår o naglar.

Silica: Vitaminer till hår, hud och naglar. Man märker stor skillnad efter bara några dagars användning!

Zink: Hjälper mot dålig andedräkt, dålig hy och även en del allergier.

(Bör kunna köpas på vilken hälsokost affär som helst)

Hårkontroll, namnet säger väl egentligen allt. För er som har matt, slitet och livlöst hår så är detta ett hett tips! Kan köpas på vilken hälsokost affär som helst.

Ingen kan väl ha missat The Body Shop, detta är min stora favorit! En skön parfym med doft av ljuvlig vanilj, håller hela dagen! Den är helt underbar!

Vem kunde ana att öl skulle vara bra för hyn? Vitaminrikt och bra för din hy om så skulle behövas, sätter även igång ämnesomsättningen, finns också att köpa på vilken hälsokostbutik som helst.

Det får vara nog för ikväll nu ska jag lägga mig brevid min älskling o titta på film o mysa! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Stor dag som blev fiasko

Igår så skulle jag och Nicklas egentligen mött upp Denize i stan för att göra stor stockholm osäkert, men med mina 39 graders feber och med Nicklas halsfluss och penicillinkur så vart det inget för våran del. Verkligen synd, både jag och Nicklas hade verkligen sett fram emot ännu en trevlig kväll med Denize. Förhoppningsvis hade hon skoj iallafall tillsammans med M, så får jag och Nicklas gott göra henne med en middag eller så nästa helg!

Grattis Cribbe 20 år iallafall, vi var där en snabbis innan vi skulle ha åkt in till stan, jag simmade i snor papper och alvedon så det var bara att vända bilen hemåt igen.

Imorgon börjar jobba, första dagen på jobbet! Tråkigt nog har jag fortfarande jätte hög feber och är alldeles yr, men jag kan verkligen inte missa första dagen det går inte så jag får pina mig igenom den och klara mig veckan ut tills helgen kommer då kan man pusta ut. Det var heltid också, fy fan va jag känner mig bra! Då blir det massa shopping och presenter till min älskling när lönen kommer! Vi firar ju två år snart så, jag har massvis med mysigt planerat älskling så du vet.

Nu sitter jag här och snorar mig framför datorn, Nicklas är borta och köper godis och gifflar till mig..

HORA

JAG BLIR GALEN! FITTOR. ÖVER. ALLT.

Någon dag..

Ska jag berätta mins livshistoria, någon gång ska jag ha orken att skriva ned den här. Jag förväntar mig förakt och elaka kommentarer, vänliga ord.. jag är beredd på allt.


Vad du inte förstår..

Alla gånger jag ställt upp för dig och alla miljontals timmar jag lyssnat på dina problem och verkligen försökt hjälpa dig, du anklagade mig och jag konfronterade med din tillåtelse och fick bara skit tillbaka. Du misstror mig och det gör ont, jag vill inte att du sitter och svartmålar mig och säger att jag har gått bakom ryggen på dig. För det är långt ifrån sant, jag har bara ställt upp för dig och jag har INTE gått bakom din rygg. Det är bara du som dragit dina egna slutsatser. Så jag vill inte höra något annat.


Ännu en sego dag

Idag har varit en super sego dag, jag hade inte duschat sen i förr i går och efter mycket om och men pallade jag mig upp ur sängen, sjuk som jag är. Hostig och febrig gick jag och gjorde mig lite te och satte sedan på en film och somnade snabbt om igen, annars än det har jag läst.. sökt lite olika jobb och snart ska jag iväg och fika med en vän! Får hoppas att hon hinner bara!

Idag har jag kollat på Beck den svaga länken.. usch JAG BLIR GALEN! Äckliga samhälle! Förstår folk nu varför jag inte tycker det är speciellt skoj att åka hem själv mitt i natten när jag bor ute i skogen?

Jag fick hem Åhlens katalogen idag, det stod att jag har tjugoentusen poäng, vadå poäng? Varför har jag det? Och vad kan jag göra med dem?

Kvällen

Nu sitter jag här och väntar på att min bror ska bli färdig med ett skolarbete sen ska vi lägga oss och titta på en film, med som vanligt min latte (Haha Martin) imorgon ska jag förmodligen träffa Felicia. Vi får se. Vårat hus är pajj, det läcker tre våningar ner! Så går de när man får för sig att bygga om taket på hösten då det ös regnar! Vårat tak består av en pressening och pappa lappar allting med blöjor! Hahaha!


Nothing

Nu ska jag skriva till dig, jag saknar dig och allt vad vi var och hade tillsammans..

"I'm sorry for blaming you,
for everything I just couldn't do
and I've hurt myself by hurting you.."

Dumma tjejer

Jag förstår inte varför jag ska ta på mig så himla mycket hela tiden så att allting tillslut landar på mig.. jag blir ledsen för att jag ska ta skulden för någonting jag inte ens har gjort..


GE MIG MIDDAGS TIPS!

LÄS ÅVAN!

Ännu en gång

Är det någon som redan jobbar som vet att deras företag, cafe, butik eller resturang söker ny personal hör av dig till mig carolinealexandrandersson@hotmail.com

Jobb och annat..

På måndag ska jag på möte med mamma, vi ska träffa min studievägledare. Hon ska hjälpa mig med mina studier, jag ska nämligen fortsätta plugga nu efter gymnasiet. Jag kommer plugga Barn och Fritid, jag älskar barn och helst av allt vill jag jobba med barn så det får bli Barn och Fritid distans ett år! Skönt för då kan jag samtidigt jobba, jag har sökt jobb nu i två veckor jag har postat brev, jag har skickat email, jag har besökt butiker och jag har ringt och terroriserat ett flertal chefer för olika butiker och resturanger sen har jag även varit på en del arbetsintervjuver jag tycker det är skönare så. Då kan jag välja o vraka sen och välja de jag tyckte passade bäst istället för att vara fast vi någonting jag egentligen inte vill. SÅ skönt. Nu är det fredag och jag ska bara ta det lugnt, Nicklas sitter och spelar betapet på datorn brevid och jag ligger här i sängen och söker lite olika jobb. Fredells ser jag söker i Nacka, efter någon som kan ha hand om tapetavdelningen dem vill ha någon som är intresserad av färg och design. Nja, det är nog ingenting för mig. Jag hade aldrig bra betyg i någonting som hade med design eller "Art" o göra så det lär inte bli något. Sen söker jag en del barnpassnings jobb, jag vet det är kasst betalt och ur usla tider och mest till för dem familjer som helst inte har små barn utan vill hellre gå ut på fina resturanger och dricka vin. JA, men det kan vara kul o prova någon gång ibland, absolut inte heltid då utan bara som extra knäck. Jag var nyligen på en arbetsintervju, igår faktiskt men dem hade någon konstig policy så jag måste tillbaka dit nästa fredag på ytterligare en intervju SEN kanske jag får jobbet. Verkligen otroligt seriöst, men det är bra.

Jag kan inte tänka mig att det finns några som överhuvudtaget läser denna blogg, den måste vara dödstrist! Förlåt.

Genom åren

Jag har gått ett antal olika skolor i olika länder genom åren så jag tänkte lägga upp lite bilder och berätta lite om skolorna samt vilka årskurser jag gick.

Första skolan jag gick på var en förskola i Holland, tyvärr har jag ingen bild.. men det kommer senare, jag måste fråga min mor först efter namnet då jag glömt bort. Där gick jag iallafall i ett och ett halvt år! Jag kommer inte ihåg så speciellt mycket från min tid i Holland överhuvudtaget, jag minns att skolan var hård och jag tyckte det var irriterande med Holländska innan jag lärt mig. Jag minns mat-lastbilarna som körde omkring i villa områderna så man slapp gå till mat affären, den stannade precis utanför huset. Smart va? Jag minns att jag var tvungen att delta i en simtävling trots dubbelsidig lugn OCH öroninflammation.. med kläder på! Jag minns att jag hade vattkoppor några dagar, hela min rygg var full och pappa lovade att inte ta kort. Men såklart gjorde han det idag, än idag tar släkten fram den bilden och tycker det ser så roligt ut med min lilla rygg full med vattkoppor. Jätte kul, tack pappa! Ett minne jag aldrig glömmer är när jag och min bror Calle fick en ide att vi skulle turas om att titta på undertiden mamma klippte våran yngre bror Henriks hår och den andra skulle då springa ut till våran tomt och kasta ner alla leksaker vi ägde i kanalen strax utanför våran tomt. Mamma och pappa vart såklart lagom glada när dem insåg vad vi gjort, Calle och jag fick sova utomhus den nattan efter att pappa lånat grannens båt och försökt fiska upp alla leksaker. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer, jag kommer inte ihåg mitt rum..

image80

Segeltorps skolan

Jag minns inte riktigt vilka årskurser jag gick där, lite suddiga år efter att vi flyttade tillbaka till Sverige ifrån Holland. Men jag minns iallafall att jag ljög för alla barnen i klassen om att jag hade en häst, tillslut ringde dem och frågade min mamma och då blev jag sur. Jag gick vilse på våran utflyktsdag och var borta i flera timmar, allting för att dra uppmärksamhet. Haha, alla barnen skulle gå på klassfest förutom Caroline för hon hade löss i håret. Det var nämligen såhär, det kliade OTROLIGT mycket i min hårbotten men jag vägrade berätta för mamma och pappa men så en dag på morgon samlingen utbrister Filippa som satt brevid mig "CAROLINE! Det kryper ju i ditt hår" fröknarna ringde hem till mina föräldrar och jag fick åka hem, Filippa skulle ha fest samma kväll jag fick inte komma förns jag hade tvättat bort alla mina hoppande löss.

Den tiden jag gick i Segeltorps skolan bodde jag också i Huddinge, i ett rosa radhus. Där hade jag mycket mycket roligt, jag ska berätta. Jag hade en skitzofren granne som ena dagen kom ut hyper sminkad och på strååålande humör och då menar jag stråååålande humör! Andra dagen kunde hon låsa alla fönster och dörrar och så hörde man högt o tydligt hennes depp rock spelas på högsta volym där inne.. och hon visade sig inte på hela dagen. Mamma och pappa hade förbjudit mig att hälsa på henne, men vad tror ni jag gjorde? Knackade på hennes dörr varje dag såklart! Trotsiga lilla Caroline! Jag hade en granne vid namn Alexandra, hon och jag var med varandra jämt vi var jämn gamla och hittade på alla möjliga bus. Hon hade två äldre brorsor (som det idag visar sig spelade fotboll tillsammans med min nuvarande pojkvän Nicklas, världen är bra liten) dem visade oss massor av olika porr filmer, även ett stort berg där vi ofta satt och såg in på alla grannarna. En gång hade vi med oss en kikare och tittade på undertiden som grannarna hade det trevligt i sovrummet, jag var bra snuskig. Det fanns ett handikapp bad i närheten av där vi bodde, det var absolut förbjudet o bada där om du inte var handikappad, vad tror du Caroline och Alexandra gjorde? Gick dit och badade ändå såklart! Tidigt som fan på mornarna! Vi hade även en granne lite längre upp i backen, jag kommer inte ihåg vad hon hette men hon var ganska snäll och söt. En gång när hon var bortrest med sin familj så passade jag och Alexandra på. Vi bröt oss in i hennes lekstuga och snodde alla möjliga leksaker hon hade där inne, Alexandra satte sig även och la en stor blöt pöl precis utanför lekstugan precis när Alexandra sitter där och hör vi hur någon skriker till! Flickans storasyster står på verandan till huset, och hon hade sett precis allt vi gjort! Det var bara springa därifrån! Vi lekte aldrig med den flickan igen..

image81

Mälarhöjdsskolan

Jag minns aldrig riktigt varför vi flyttade till Mälarhöjden, men jag har för mig att det var för att mamma väntade ännu ett syskon till mig så vi behövde ett större hus. I mälarhöjden hände det inte så mycket, jag hade lugnat ner mig en del. Hoppas jag.. vi får väl se om jag kommer på någonting under skrivandets gång. I Mälarhöjdensskola gick jag från 2:an till 4:an det var ganska roliga år, jag hade en bästa kompis som hette Johanna. Vi hittade på allt möjligt, mest lagade vi mat och åt godis och chips. Vi skolkade ofta från skolan, vi hittade på att vi hade feber och satt med jackorna på i klassrummen så vi var tvugna att gå hem. Dem gick på det varje gång våra fröknar, haha. Fast kanske inte mamma då, men är en annan historia. På fritids lekte vi Spice Girls som alla andra små flickor på den tiden gjorde, jag var Emma eller som hon också kallades Baby Spice. Eller så stod vi och mimade till Celine Dion -  My Heart Will Go On. Jag minns inte vem som var bäst, eller så lekte vi ryska posten, eller så hade vi kuddkrig. Ja, vi gjorde allt normalt som alla andra barn gjorde. Jag kan inte komma ihåg att jag gjorde någonting extremt.

Det finns egentligen såå mycket mer än såhär men det får bli en annan gång, enjoy!

Trams

Ni som har tråkigt, hänvisar jag till http://rebeccaalexandra.blogg.se hennes senaste inlägg handlar om mig! Ta det med en nypa salt jag var inte FULLT sådär töntig.. OK, jo det var jag! Helt jävla störd det stod "FJORTIS" tydligt i pannan på mig, fast jag skippade faktiskt att raka av mig ögonbrynen och måla dit dem med en svart kajal penna *HOST* Rebecca *HOST*

Nicklas

image79

Ingenting går upp mot dig! Två år tillsammans.. and I love you more each and every day!

Tankar

Nu var det ett tag sen sist jag skrev i min blogg, tidigare inlägg jag skrivit under dem här veckorna har oftast varit kodat språk som bara jag förstår, eller meningar på andra språk.. jag vet inte jag är oftast ganska privat av mig, och då tänker ni att det är ju då jävligt dumt att ha en blogg ute på internet, tja, kanske det! Det tycker inte jag, ja kanske inte har lust att dela med mig av precis allting i mitt liv men en del och då skriver jag det här, andra saker som inte är meningen att ni ska förstå skriver jag för att jag helt enkelt bara vill skriva av mig. Dem här veckorna eller dagarna efter studenten, månaderna blir det väl rättare sagt, har varit både bra och dåliga. Mycket har hänt, mycket finns kvar. Mycket har gått förlorat, men mycket har också stannat kvar. Jag har börjat prata med någon och det känns otroligt skönt, jag kan verkligen öppna mig och det kan handla om mig och bara mig i en enstaka timma per vecka. Jag har tagit steget och ska börja plugga igen, samtidigt som jag ska jobba. Därmed val av att plugga distans. Skönt.

Fått mycket tid över till att tänka på allt och ingenting också.. Ingenting jag vill dela med mig av egentligen men jag kan väl skriva lite iallafall, mycket gammlat som ligger kvar och gnager och som kommer upp ibland då jag har inte så mycket bättre för mig än o sitta och fnula på olika saker. Det kan vara skönt dock, att rensa luften lite.. det finns så mycket jag tänker på hela tiden att jag behöver liksom sopa lite under mattan för en tid för att sedan ta upp det igen och gå igenom de. Även fast 18 år egentligen inte alls är mycket gemför med vad jag har kvar att leva så har det hänt så otroligt mycket under dem få åren, så jävla mycket! Det är alldeles fullt i huvudet! Många platser, namn och människor samt händelser man bör komma ihåg. Det blir oftast såhär när det är alldeles tyst omkring mig och jag lyssnar på massa gammal musik, och då kopplar jag de till olika tidigare sammanhang.

Ni får ursäkta att detta inlägg är jävligt rörigt och emotional, oh well, i höst ska jag iallafall plugga på distans och jobba vi får se vad jag väljer att jobba med. Förmodligen blir det med barn, barn är det bästa som finns. Dem förstår mer än vad vi tror, barn är smarta och so under estimated. Sen ska jag börja rida igen, länge sen nu! Men det är så jävla skönt o kunna sitta där uppe på häst ryggen rida igenom skogar och bara fokusera på en själv och hästen. Ganska mysigt på vintern också att stå där inne i boxen och bara mysa sig in i pälsen.. mysigt! Hästar luktar gott och där med basta!

Genom facebook har jag även fått kontakt med många gamla vänner från den tiden då jag bodde i USA, både jobbigt och roligt. Jag saknar USA, och allt vad det innebär. Jag saknar mina kompisar, jag saknar skolan, jag saknar vårat hus, jag saknar min hund, jag saknar folket, stämningen där jag saknar vädret, ja, jag saknar allt som har med Orinda att göra. Aldrig någonsin har jag känt mig så hemma som där.. i Holland trivdes jag också, men inte lika väl som i USA trodde jag skulle gå sönder när mamma berättade att vi skulle vara tvugna att flytta till Sverige igen. All the walls were just caving in..

Allting jag hade byggt upp, alla framtids planer.. UCLA med Lindsey, allting! Gone, borta, nada.. ingenting! Så det var bara att ta sitt pick och pack och flytta sig hit till kalla tråkiga otrygga Sverige. Vad kan man göra här? Kan någon förklara vad som finns att uppleva här? I want to know, för jag hittar ingenting mer än otrevliga och falska människor.Sen måste jag bara skriva, nu har jag öppnat mig mer än vanligt så inga jävla fitt kommentarer dem får ni hålla för er själva för jag skiter fullständigt i vad ni tycker och kommer inte ändra på mig iallafall. Så hare bra hej

Love is wicked

Vi begår misstag för att inte göra om dem. Vi är otrogna för
att sätta kärleken på prov. Vi bryter mot regler för att
veta vart gränsen går. Vi ljuger för att inse att sanningen
varar längre. Vi glömmer för att påminnas. Vi grälar tills vi
försonas. Helt plötsligt verkar allting ha en mening..

Le lacrime sul Cuscino di Ma Fanno Essere Il Suo Amore il Pianto Malvagio Me UNO Fiume Fa Essere Il Suo Amore Malvagio


September

Lei è quella stella su nel cielo Lei è quel moutain profondo su alto. Ehi lei l'ha fatto Lei è i mondi i più
grandi*m Lei è quel piccolo pezzetto di speranza nei miei dorsi contro la corda lo posso sentire, millimetro Lei è i
mondi i più grandi..

RSS 2.0