På bättringsvägen!

Nu känner jag mycket piggare, jag har fått "vila" en vecka och nu är det dags att bege sig till jobbandet igen ska bli skoj o träffa alla arbetskamraterna har saknat dem! Nu tre veckor framöver kommer jag vara halvtidssjukskriven och kommer sluta runt 14-15 varje dag så jag ska passa på o försöka träffa alla jag har saknat! Tina, Rebecca, Denize och Emilia, Felicia och Liam mm! Idag fyller N's mamma år så efter jobbet ska jag raka vägen dit och med massa släkt o äta massor med tårta och bakelser! Ska bli mys!

Nu börjar bli trött på o sitta här.. vaknade alldeles för tidigt och har hunnit locka håret och allt möjligt, tristess.. suck!! Ska kanske börja röra mig in mot jobbet så jag hinner äta lite frukost osv innan jag börjar jobba!

Jag har en liten hemlighet som har mycket med o göra med varför jag har inte bloggat på ett tag, berättar om c:a två veckor! Så ni får hålla er tills dess :)

One Tree Hill freak

  

Världens sötaste unge!!

Godmorgon

Vaknade för drygt en halvtimma sen, vi har inte så mycket frukst hemma så det får bli Godmorgon välling för vuxna! Låter kanske äckligt men det är svin gott! Nyttigt och mättande! Istället för att dricka kaffe som man bara bli tom i magen utav..

image235


om lite drygt 45 min ska jag bege mig till Dalens Sjukhus på ett läkarbesök, vi ska diskutera min sjukskrivning och hur vi ska fortsätta framåt. Eftersom så som det är nu inte verkar fungera för varken mig eller min arbetsgivare, vi ska bla diskutera sjukskrivning, till att börja med iallafall, på femtio procent! Så får vi se om det går bra, sen kanske man gå ner sig till 25% om det går jättebra men till att börja med 50%. Sen måste jag iväg till min mammas jobb och ringa och berätta det för min chef samt posta alla papper, med tanke på att vi ännu inte skaffat någon hem telefon och jag fortfarande har kontantkort så dras det slut på ett enda samtal om de varar i mer än två minuter. Nu ska jag nog fortsätta dricka min välling och kolla runt på diverse bloggar! Kram på er!

Ups and downs

Det är inte alltid lätt, när det är svårt.

Glass i solskenet

 
Nu ska jag iallafall göra mig iordning och åka in till stan, har nämligen några ärenden. Ska dels till banken, tänkte även gå förbi 7 Eleven och köpa deras yoghurt glass, den är så otroligt god!! Har ju ändå vägarna förbi Gullmarsplan!

At home

image233

Nu har jag diskat, diskat Nicklas matlådor så jag kan göra nya idag efter middagen. Tvättat hans kläder och hängt upp dem på tork, ställt iordning hans skor. Bla bla bla bla.. Sjukskriven, my ass.

Summertime

    Ni har säkert sätt dem förut, just nu har affären REA på några sjuk fina väskor, är dem inte underbara? Speciellt den i rosa läder!




Nu när jag får lön skulle jag behöva köpa, lite sommar skor, gladiator sandaler bla annat och sen en jävla massa kläder. Rensade min garderob precis innan vi flyttade och det vart inte speciellt mycket kvar!

Hittade även dem här, är dem inte söta?

  


06:50

Inte längre fick jag sova, Nicklas går upp halv sex varje morgon och använder sig utav en klockradio som alarm. Då börjar det med nyhetsmorgon och hela fadderullan, inte lätt o sova då! Så smälls det i dörrar, i kylskåpet han snubblar över datorstolen, sitter vid datorn.. tjaaaa! Allt man kan tänka sig när man ligger under täcket, och har jag väl vaknat så kan jag inte somna om, jag vet inte varför.. jag börjar tänka på hur hungrig jag är så börjar jag istället må illa för att jag är så hungrig bla bla bla och på morgonen är jag inte sugen på någonting för fem öre så de blir inte så lätt!

Men nu ska jag sluta klaga, idag ska jag in till City Akuten för att min chef.. tja är som han är. Sen ska jag förbi Swedbank om dem har öppet vill säga?! Någon som kan bankernas öppettider jag tycker det är stängt för jämnan? Det spelar ingen roll vilken tid på dagen jag är där, det är alltid stängt! Jag försöker dessutom ladda ner andra säsången av Heroes, såg nu att det kommer ta c:a 49 timmar och så länge hade jag inte tänkt vänta! Nu ska jag dricka upp mina varma choklad och se på någon Beck film, sen till diskhögen och sen in till stan.. klockan är ju som sagt inte mer än halv åtta.. jag har god tid på mig!



Ha en bra dag!

På en ledig dag

Det är super soligt väder ute, och jag tänkte lägga mig och sola efter lunch med min baksida! Med tanke på att vi bor på bottenvåningen så har vi en egen liten häck, gräsmatta och uteplats relativt stor faktiskt!

Men nu till någon ännu viktigare, jag har laddat ner nyaste OTH och har bunkrat upp med lite nudlar, ett stort glas äppeljuice med massa is! Hade inget roligare hemma förutom fläskkotletter, men de tänkte jag göra till middag! Nu ska jag ända bort till North Carolina!

I solen

Har haft världens mysigaste dag idag, sol hela dagen lång. Imorse mötte jag upp min tre åriga lillebror Oskar och min mamma på hennes jobb som ligger fem minuter härifrån. Min mamma behövde jobba någon timma så jag och Oskar gick ner till centrum och köpte varsin glass och njöt i solen, när mamma kom och mötte upp oss gick vi vidare till en jätte fin park runt Mälarhöjden där jag bodde förut och åt kyckling sallad, och fikade med sylt kakor och varm choklad! Mysigt och umgås lite med dem, gör det så sällan! Resten av kvällen har gått till o diska, tvätta och städa. N är på fotbollsmatch, som vanligt.. nu mera och jag sitter hemma och njuter av en kopp grönt te och kollar på Dreamgirls! Ni som inte sett den, den är verkligen se värd!

image221

På fredag ska jag och Ns kusin Ellie på Vecko Revyns gala, där vi ska "mingla med redaktionen" och så får man även med sig goodiebags hem! Mysmys! Annars ska jag inte göra så mycket förutom fotbolls matchen på torsdag med Elli! Många Ellinor/Ellinore! Haha!

Nu ska jag fortsätta med filmen!
Godnatt!

Favoriten

Måste bara påminna alla OTH nördar där ute, att imorgon kommer ännu ett nytt avsnitt ut! Kan knappt bärga mig, haha Denize du vet!

Helgen var föressten mysig, var på inflyttningsfest hos lilla Denize sen drog dem vidare ut. Tack för i helgen!

Inte på ett tag

Jag har inte bloggat på ett tag, jag vet inte vad som hänt.. jag som lovade o bli seriös. Det har hänt en hel del, nu är jag iallafall hemma och sjukskriven. Jobbet tog knäcken på mig, jag grät och kände att jag inte kunde utföra något bra jobb så det vart ett besök hos min husläkare som tyckte att hon jag borde sjukskriva mig ett tag och försöka ta det lite lugnt. Ska strax ringa min chef och skicka papperen till honom, lite svårt dock med tanke på att jag och N precis flyttat och inte har någon hemtelefon så jag måste vänta tills min mamma åker till sitt jobb som ligger fem minuter härifrån och ringa därifrån. Men chefen får hållas, det finns inte så mycket annat jag kan göra. Jag kör fortfarande med kontantkort på min mobil då jag är inte speciellt rik nu när vi är nyinflyttade, och sen har jag aldrig känt ett behov av abonnemang. Fast det kan ju vara på tiden o skaffa sig det, nåja. Den 12 Maj ska jag även träffa min studievägledare igen och diskutera vad jag ska plugga.. jag har fortfarande inte kommit på, jag vet verkligen inte vad jag vill göra?! Att det kan vara så svårt? Jag är sugen på många olika grejer, jag byter grej minst varannan vecka, ena veckan är det Polishögskolan, sen är det barnmorska, sen är det plugga fashion i USA (fast det känns mer som prio nummer ett) o jadajadajada! Vi får se, hon kanske kan komma med bra förslag på olika kurser. Till o börja med ska jag fortsätta med mina gymnasiebetyg då jag inte hade det speciellt roligt under min tid i gymnasiet så fick jag inte mycket gjort. Men det tar vi en annan gång. Nu ska jag ta reda på den feta disken ute i köket som jag mådde alldeles för illa för att ta hand om igår kväll! Puss på er!

Godmorgon alla!

Idag är jag riktigt trött, älsklingen var i Örebro igår på DIF match och kom inte hem förns vid ett inatt och jag kunde inte somna innan jag visste att han var hemma säkert. Nu ligger han sött och snusar i sängen, försökte fråga om han inte ska gå till jobbet men jag fick inget svar. Igår kom min kära vän Ellinore hit och umgicks lite med mig, vi köpte varsina barnpizzor (tjockisar!) och gick hem till mig och svullade! Tack för igår sötnos det var jätte mys! Vi beställde även biljetter till DIF-AIK om två veckor! Läääääääääängtar! Inte varit på en match sen jag vet inte hur länge, kul o träffa gubben efter då jag är gnagare och inte han.

Nu ska jag fortsätta med min frukost och sen bege mig till mitt "älskade" arbete..


Älsklingen min

Åh vad jag älskar dig Nicklas!!!


image220

Seg dag & bort bjudna

Gårdagen och kvällen var mysig! Kom hem c:a 03:00 inatt och vaknade av att Nicklas hoppade på mina knän i sängen kl 10:00 härligt! Idag har jag har inte gjort speciellt mycket, har mest pysslat i lägenheten. Bla rensat mina sminkväskor och tvättat mina borstar, dem står nu ute på vädring. Brukar göra det någon gång då och då, med tanke på hur äckliga dem blir utav allt puder man kletar på sig. Torkat alla mascaror och pennor och ställt in i badrums skåpet, skönt att få undan lite hatar att ha allting liggandes i en enda stor röra i sminkväskan, det blir dels skitigt och äckligt och sen hittar man ingenting och måste hälla ut den varje gång ändå. Sen har jag gjort en helrenovering på mig själv, jag har bus:at, noppat och färgat ögonbrynen målat tånaglar och naglar! Tänkte hoppa in en snabbis i duschen och skrubba lite med vanilj olja nu så luktar man gott lagom till middagen.

Vi är bortbjudna på födelsedags middag i Saltsjöbaden hos min familj med min släkt idag, ska bli jätte mysig mami har massa goda förätter och även två tårtor till efterätt gissar att jag kommer rulla därifrån, som vanligt! Mammas mat är bäst, nu måste jag sätta lite fart om jag ska bli färdig dock!

Mitt i natten shit

Taxi hem, tömda fickor. Äter ett äpple, mår illa som ett svin. No pojkvän, ute o ränner någonstans med någon o kommer hem någon gång. Tjock som ett hus, ätit för mycket skit. Kan inte sova, är inte trött. Klagar för att jag en helvetes jävla sorglig människa.

Love is wicked.

Bullfitta

Hejhej, jag är svin tjock jag har ätit massa godis och massa god sås och lite ris. Nu dricker jag grönt te och har jävligt ont i magen, jag och marie har inte gjort så speciellt mycket idag förutom ätit massa! Jävligt trevligt om jag får säga det själv, vaknade faktiskt vid åtta idag då gubben min tyckte att det var färdig sovet och vi skulle upp och storhandla suck och pust. Sen hem till svärföräldrarna för lite fika, jag käka två äpplen sen hem igen. Med ännu fler kassar med grejor som var kvarglömt sen innan, skoj skoj. Vart ska man få plats med allt? Nu saknas det vitrin skåp, ny tv bänk, hel kroppspegel, soff bord och soffa. Soffan är på väg och bör anlända om ca en vecka, det är ju lite så i början när man flyttar man kan inte köpa allting på en gång utan får ta det succesivt. Även om de känns lite tomt utan soffa och vitrin skåp. Oh well jag överlever, som alltid. Gubben min är på tvspels, öls, kolla på tråkig fotbolls kväll med grabbarna så jag passade på att åka som tidigare skrivet, marie och käka massa god mat. Jag har nästan glömt bort hur gott det är med lite lax. Marie har även gjort sockerkakssmet som vi sitter och häller i oss, kalla oss äckliga. Ska väl rullla mig till Liljeholmen senare o möta upp Nicklas o åka gemensamt hemma.. just nu känns de mest som att jag vill ligga här o klappa mig på fetto magen. Ha en bra kväll!

Haha

Jag märkte precis att inlägget jag skrev igår kväll aldrig publicerades, hm skumt! Nu är jag hemma igen, tog en lång fika med Johanna och Frida o hennes lilla son idag mycket mysigt! Drack lite kaffe med mjölk och snackade om allt från bebisar till konstigt folk! Nu står älsklingen vid spisen och ska laga fläskfile med potatisgratäng till oss, sen blir de en tidig kväll.. jobbar 7-12 imorgon så måste upp vid kvart över fyra.. suck! Oh well! Slutar tidigt och ska iväg på ett litet besök, som jag berättar mer om senare :) ni får vänta snällt!

Kul att folk fortfarande läser trots att jag varit så inaktiv på senaste! Och sen måste jag ju säga grattis till min partypingla Denize som fått lägenhet!! Nära mig dessutom, gissar att de blir en hel del umgås med henne i sommar då vi bor så pass nära! Ska bli jätte skönt! Nu måste jag fortsätta betala lite räkningar, puss o kram!

Godmorgon

Jag har börjat med något nytt på morgonen, störd som jag är, godmorgon fullkorns välling för vuxna! Haha! Det är faktiskt helt sjukt gott, känns mycket fräschare än att hälla i sig en kanna kaffe! Kaffe blir jag dessutom bara hungrig utav. Det är flera utav er som undrar vad jag har hållt hus dem senaste dagarna, som jag skrev igår så har vi flyttat men nu är internet igång och även jag! Nu sitter jag här och fyller på min ipod med diverse låtar, jag tar några hundra om gången jag glömmer alltid bort vilka låtar jag tycker om så kommer jag på en efter en. Ska snart pallra mig iväg till jobbet för att jobba ääääääääännu en dag. Jag orkar inte, jag är inte på humör. Igår tror jag de var den tjurigaste dagen på länge, jag, helena, joel o isabell var riktigt putt igår! Men skoj kunde vi ha ändå! Det blir ju lätt att man blir irriterade på varandra när man jobbar så tätt inpå, i en sådan stressig miljo! Men men, det fungerar och vi har åtminstone skojigt på rasterna eller mellan ruscherna!

Nä nu måste jag sätta fart om jag ska komma någon vart!

Hoppas ni får en bra dag allihopa!

Juste, för er som undrar.. jag är ledig onsdag fredag! Vem vill leka?


RSS 2.0