All or nothing

Idag har varit en hektisk dag men också en skoj dag! Jag fick reda på att jag ska få löneförhöjning, alltid positift! Jag pratade med Jenifer på jobbet och man kanske ska satsa på musiken once for all. Det är ju egentligen allt jag velat göra. Sen tog jag en fika med Isabell från jobbet, mycket mysigt! Vi pratade verkligen om allt och ingenting! Vi behövde nog prata ut lite både hon och jag..

I helgen blir det firande, och utgång förmodligen med min pingla! På söndag ska jag och baby äta middag!

Helgens bravader

Helgen har varit helt okej! I fredags firade vi en killkompis som fyllde 22 det var livat, egentligen skulle vi vidare ut och jag skulle möta upp mina arbetskamrater men vi kom aldrig så långt. Jag åkte hem och sov ruset av mig istället. Igår vankades det fyrtio års fest älsklingens kusin fyllde år! Jävlar vilket party! Skoj var det! Mycket dricka, mycket dans och mycket trevliga människor!

Imorgon ska jag fika med en kär vän och det lär även bli en del shopping, det är ju trots allt löning imorgon! MYCKET efterlängtat, även om hälften ska gå i sparbössan till sommaren! Någon som har tips på vart de säljs snygga, korta skinn jackor?!

Fina fina kläder

image206

image207

Helvetes dag

Det har inte varit min dag idag.. förlåt. Mitt huvud bara snurrar. But i've got to let go.
Det är dags nu.

Denize, jag älskar dig. Förlåt. Grattis Matilda!

Många har passerat min väg.. och nu står jag här ensam kvar.


It don't make any difference to me

Efter en nästan elva timmars arbetsdag är jag bra slut, jag har legat framför tvn med älsklingen och stirrat mig blind på I huvudet på Gynning, idag är hon och hälsar på olika groupies i USA. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem.. jag får nog hålla med Alex Schulman där faktiskt. Man har problem med sig själv helt enkelt.

Sen har jag och Denize snackat en hel del som vanligt, hm.. tja sen har jag inte gjort så speciellt mycket idag. Jag har börjat lära mig o räkna nu på jobbet, sjukt svårt faktiskt! Men man får hoppas att jag får bra flyt med tanke på att jag ska börja räkna varje dag framöver.

Nu måste jag hoppa i säng!

It's not so easy loving me
It gets so complicated
All the things you gotta be
Everything's changing
But you're the truth
I'm amazed by all your patience
Everything I put you through

And when I'm about to fall
Somehow you're always waiting with
Your open arms to catch me
You're gonna save me from myself
From myself, yes
You're gonna save me from myself


Nu får de vara nog!

Efter en nästan elva timmars arbetsdag är jag bra slut, jag har legat framför tvn med älsklingen och stirrat mig blind på I huvudet på Gynning, idag är hon och hälsar på olika groupies i USA. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem.. jag får nog hålla med Alex Schulman där faktiskt. Man har problem med sig själv helt enkelt.

Sen har jag och Denize snackat en hel del som vanligt, hm.. tja sen har jag inte gjort så speciellt mycket idag. Jag har börjat lära mig o räkna nu på jobbet, sjukt svårt faktiskt! Men man får hoppas att jag får bra flyt med tanke på att jag ska börja räkna varje dag framöver.

Nu måste jag hoppa i säng!


Jävla gris



Haha man hör mig som en jävla tönt i bakgrunden men de bjuder jag på!

Trött trött trött

Jag har varit sjukt trött hela dagen, jag sov knappt någonting inatt och gick upp runt fem snåret. Kom till jobbet strax efter sex och fick reda på att dem hade klantat sig med schemat och jag började inte först vid nio. Kände för att skita i allt o åka hem o inte komma tillbaka på hela dagen, icke sa nicke jag fick sitta och äta frukost och sova i personal rummet. Precis då jag hade somnat till så kommer min chef och klappar mig på axeln, klockan var fem i nio och det var dags att utbilda. Med tanke på att jag började senare, så skulle jag även få sluta senare. Jag total vägrade, jag gick hem vid fyra ändå och där med basta. Imorgon ska jag jobba från sju på morgonen till fem på kvällen, kommer bli en riktigt jävla lång dag. Fast man får tänka pengar.

Jag är så förbannat jävla trött att jag inte ens orkar börja kolla på någon film, det är ofta så. Jag ser hellre en film jag sett förut, då behöver jag inte pay so much attention och kan slappna av.. jag orkar aldrig anstränga mig och hänga med så då blir de svårt med en ny komplicerad film. Tjat och gnat med spenat. Jag tänkte ladda upp en liten ful gullig film då min älskling, ja.. vet egentligen vad han gör ska försöka ladda upp den på youtube sen sista gång ska jag slänga upp den. Nu ska jag fortsätta dricka svartvinbärspanodyl och försöka bli av med denna jävla migrän innan det är dags för sängen igen. Hoppas alla haft en betydligt mindre trött dag än vad jag har haft.


Jag borde egentligen sova..

MEN jag kände att jag var tvungen att blogga en sista gång innan jag ska lägga mig i sängen och mysa med älsklingen. Jag har bloggat hela jävla helgen så jag kan likabra fortsätta in i det sista! Nu i veckan väntar de massa jobb, Nicklas kusin ska börja jobba hos mig ska bli as roligt! Vi behöver lite sköna brudar där nu fan! Helgens bravader ska vi inte ens tala om, kul ska de bli. Och du din skata, dig skiter jag faktiskt i.

Hallelujah!

Nä nu ska jag tillbaka till msn till min amerikanska väninna Denize, what the fuck are we doing in swedän liksom? Nej, USA it is. Vi drar imorrn.

Innebandy

Nu ska jag snart iväg och kolla älsklingens match, tänkte om ni skulle vara så gulliga och lägga ner lite film tips här i kommentar fältet. Var inte blyga, jag vet att ni läser! PUSS!

Empty heart

Blä den här helgen har verkligen inte varit den bästa. Ikväll när jag kommer hem från älsklingens match ska jag baka lite scones och mysa ner mig i sängen till en bra film. Usch jag kommer vara ap trött imorgon på jobbet, men det skiter jag i. Tänker inte sluta leva bara för att jag jobbar, jobba ska man ju förhoppningsvis göra livet ut.

Hoppas jag får bukt med det här på CSN, dem har skickat utbetalningsavier till mig fastän jag inte pluggar.. jag hade tänkt göra de men han inte ens börja leta kurs innan min studievägledare hade anmält mig till CSN och dem började skicka studiebidrag till mig. Jag har inte hämtat ut pengarna, och jag pluggar inte. Skrev ett ganska irriterat brev till min studievägledare OCH till CSN där jag skrev att jag inte förstod hur jag kunde vara betalningsskyldig då jag har varken hämtat ut någonting, eller pluggar. Får hoppas att dem löser de på bästa sätt. Just nu är jag "skyldig" dem 3,000:- då jag inte bor hemma hade inte mina föräldrar öppnat min post förns nu, och hittade ett flertal brev från CSN.

Bad

Måste bara få ur mig lite, för det finns fan horor överallt.

Sommarfrossa

  tillsammans med ett matchande armband från coocoo och en väska! why not?

Trist helg

Min helg har varit allt annat än händelserik, jag har faktiskt inte gjort ett smack. Jag har druckit kaffe i massor, försökt få ner Gilmore Girls och sovit. Nja knappt det faktiskt, inte ens sovit har jag kunnat göra suck. Jag har lyssnat på Shayne Ward - No u hang up hela helgen. Det är vad jag har gjort. Sen har jag pratat en del med Denize, funderat och pratat allvar med Marie som vi alltid gör minst en gång i veckan. Då har vi en riktig serious jävla diskution om livet, haha saknar dig skruttis!

Imorgon ska jag jobba frukost med Joel, eller jag ska utbilda Joel samtidigt hoppas de går vägen! På fredag fyller Jimmy år men även hela mitt jobb ska ut, får se om jag lyckas slå ihop så att jag lyckas med båda två! Vore ju faktiskt skoj! På lördagen fyller Nicklas kusin 40 så det blir ännu lite mer party. Söndagen blir väl inget annat än vila. På måndag är de löning och shopping! BEHÖVS.

Nu ska jag fortsätta försöka få ner Gilmore Girls och dricka vidare på min latte, Nicklas som var ute igår ligger och sover som en stock.

Lite bilder.. ganska kass kvalite dock!

            

Lite bilder på mig utan smink, och sen från när jag fyllde då vi var på Fridays och även bilder från middagen med mina föräldrar.

Jag är lite kär..

  

Kära vänner..

      

You have a special place in my heart.

Citat

Most days I fall short, of being the person that I want to be.

We've got that u hang up, no u hang up kinda love

Så hur var eran alla hjärtans dag? Min var super mysig. Älskling överraskade mig med en ros när han kom och hämtade mig från jobbet, sen lagade han god middag och jag överraskade honom med lite fina undkläder, tända ljus, fin musik osv.. as mysigt! Lite jobbigt att behöva lägga sig tidigt bara för o gå upp vid fem, men snart ska de ändras. Jag har nu blivit service ansvarig/handledare och ska börja med lite skönare tider som 9-18 varav tre timmar av dem inte är på golvet utan på kontoret, och såklart en timmas rast! De blir ju lite mer varierande arbetsuppgifter. Kan vara skönt. Annars sitter jag fortfarande och funderar på vad jag vill plugga, jag har fortfarande inte bestämt mig. Tur att det är ett tag kvar tills 65.

Många reagerade på kissie.blogg.se blogg inlägg om "gravida tonåringar" synd bara att hon aldrig förstod. Trots anmälan bytte hon bara bild. Förlåt mig, men jävla idiot. Skit i de nu.

Idag har jag inte gjort så mycket, älskling och jag var och handlade en stund på morgonen och åkte hem o åt tacos. Jag la mig ner och kollade på filmen Hitch, som var ganska skoj faktiskt. Nu tänkte jag se om jag hittar fler Gilmore Girls avsnitt med tanke på att jag bara är på andra säsången är de inte många som jag kan ladda ner av.. Oh well! Ha en fortsatt trevlig helg folk!


Vem är den här jävla Kissie?!

Eftersom hon öppnar sin käft, så kan jag oxå. Kan hon kan jag. Hurru Kissie, stäng ner din blogg nu va fan vi har fått nog av att höra hur mycket cola du dricker och hur mycket du sminkar dig, men du kan ta bort bilden på min vän föressten!

image183

Vackert? Knappast.

Valentines day

Imorgon är det Alla hjärtans dag, och jag tänkte spendera den med Nicklas. Jag har något litet planerat åt honom.. hoppas de går vägen! Puss älskling jag vet att du läser så jag tänker inte skriva vad det är!

PB

Tillbaka från kryssningen, hade skit trevligt! Åt jävligt god mat, köpte en snygg väska.. eller min mami köpte den till mig.. sen sov jag en massa. Var ju fortfarande ganska så sjuk, nu är jag tillbaka som vanligt. Jobba, jobba.. och åter jobba. Blä, det suger men de är bara stå i.

Nu ska jag titta på lite Prison Break sen ska jag fortsätta kolla på Gone in 60 seconds som jag fick pausa efter mitt PB ryck, imorgon kommer även OTH! Jag älskar onsdagar, baby är iväg och tränar och jag har OTH har hela kvällen för oss själva. ILIKE.

Har börjat lägga undan pengar till resan.. blir lite mindre pengar ett tag, men så värt att slippa snåla sen när vi väl är där! Kan köpa med mig massa snygga kläder oxå! Kanske till och med skor.. *hint hint*

Kryssning one o one!

Snart bär de av, mami, hennes väninnan, hennes dotter och så jag! Härligt ska de bli, mycket mat, mycket sola, mycket massage, mycket allt! As härligt! Dock kommer jag ha svårt att sova utan min snarkande älskling vet inte varför, antagligen för att jag är mörkrädd och kelsjuk. Även om det är jävligt skönt att ha sängen för sig själv ibland, antar att han kommer ligga där hemma och spreta på tårna till max, sträcka och snarka sig lite extra! De kan han behöva hjärtat! Just nu står han och lagar mat, rygg biff med klyftpotatis! Dock ska jag endast ta några tuggor, måste verkligen spara mig till maten på båten.

Ni som behöver nå mig kan alltid ringa min mobil.. det gäller dig Denize, och dig Rebecca.. osv osv! So long!


image181 iloveyou!

Style by stars

   

Nästa löning väntar dem här på mig, då har jag sommaren färdig. Nja vissa är väl mer party än sommar.. men fina är dem! Jag vet inte om jag är så mycket för lila dock, men någon gång måste man ju testa!

Alla dessa härliga tygbitar för

1,196 :-

Gubb fan!

Ibland, bara ibland blir jag ska jäkla trött på dessa karlar! Jag ska på fotbollsmatch, hit jag ska dricka bira dit.. bla bla bla! Grabbarna och jag hit, jag ska spela cs dit.. men älskling, på söndag kanske jag kan träffa dig mellan 17:40 och 18 jag ser att jag har en lucka då! Är det så fruktansvärt ansträngande att få ur sig "älskling, du kanske vill hitta på någonting med mig?" tydligen. Som inte är precis innan man går och lägger sig då man ändå bara tjaffsar om att klockan faktiskt är mycket och jag ska faktiskt upp tidigt, eller till och från jobbet då man ändå är för pissed för att ens dela en konversation med någon.

Missförstå mig rätt, jag missunnar inte alls honom från att ha ett eget liv eller göra annat än att vara med mig. Men ibland kanske jag skulle vilja göra någonting annat som inte innebär, laga mat, sova eller ligga?

TRUST

is a big word. You gave me yours, can i trust you to keep it this time?


Sömn och CS

Nyvaken sitter jag här och slevar i mig fullkorns pasta och någon slags GI köttfärssås, gubben min har varit och handlat ett headset med mic han sitter nu och spelar CS för fulla muggar och använder sig utav sin fina mic. Det ser verkligen sjukt töntigt ut som att han sitter framför dator skärmen o garvar o pratar med sig själv! Ser jävligt fjantigt ut! Skoj verkar dem ha iallafall.. eller nått.

Jävligt svårt o sova iallafall när man hör hans brummande dator, flickande skärm, massa garv och snack i headset, katter som jamar/pissar/skiter.. osv osv! Vad jag älskar mina sömnproblem!

Nu vill jag ha sommar, jag är trött på detta jävla väder, vad är detta?! Jag vill ha sol! Jag vill ha värme! Fel land.. Svenska sommaren kan man ju knappt kalla för "sommar" ens en gång! Brun blir man inte det minsta, om man inte ligger och fjortispressar hela dagarna i ända med ett ton olja över sig.. det har man inte tid för. Nej Alcudia here we come, det pratas lite om Thailand i vinter också? Nå, älskling?

Jaja nog om mitt fjantiga liv.. snart ska jag lägga mig o sova igen.. jobbar ju frukost numera och slutar jävligt mycket tidigare om dagarna istället, helt okej för min del!

I helgen är det även kryssnings dags, hårfixar dags.. osvosv! Härliga tider!

Söndag

Idag har jag spenderat min dag, med pedikyr och tänkte snart sätta mig i ett fotbad och sen göra ansiktsmask. Älskling kommer hem snart och vi ska laga tacos, med taco chips och guacamole! Mumsigt!

Nästa helg vankas det kryssning med mor min, hennes kompis och kompisens dotter! Vi hade tänkt, shoppa, sola, och äta på buffe! Ska bli riktigt mysigt! Behöver komma bort lite.. jag jobbar som en jävla galning och känns aldrig som jag får någon ledig tid. Jag har bara lördagar och söndagar och man hinner ju inte göra en hel vecka utav dem två.

Ni som är intresserade av bilder från Nynäshamn och gårdagen kan kika in på Denize's blogg!

Puss o kram!

Bloggar jag läser dagligen..

Denize - http://denize.blogg.se/

Rebecca - http://rebeccaalexandra.blogg.se/

Emma - http://platine.blogg.se

Malin - http://tiondemaj.blogg.se

Marie - http://mariereling.blogg.se

Elita - www.glife.se/ElitaLofblad

Anna Hibbs - http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/hibbs

Katin Schulman - http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/katrin

Sophie - http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/sophie

Tina - http://www.tinaa.tjejsajten.se/

Tu Madre - http://tumadre.blogg.se

Ellie - http://zooty.blogg.se

Natacha Peyre - http://peyre.blogspot.com/

Nynäshamn, Denize & Emilia

Har varit i Nynäshamn hela dagen/kvällen med Denize och Emilia. Vi har ridit och varit med hennes kusiner och hennes faster. På hem vägen kändes det verkligen som att vi hade rest i över en dag, med feber, dyblött hår och rinnande smink sprang vi genom Mariatorget! Det har varit jätte trevligt, fina hästar, och lilla Emilia ville absolut inte följa med hem, så hon fick stanna kvar. Tack för idag Denize, det var mysigt!

Efter två timmar var jag hemma igen, har ätit lite mackor och kollar på filmen Employee of the Month! Den kan jag varmt rekommendera! Så härligt rolig! Förutom att Jessica Simpson är med, hon är absolut världelös som skådespelare. Ingen känsla, ingenting. Låter som att hon läser rakt från manus. Sugigt. Nu ska jag ta min latte och titta vidare sen även kolla igenom lite Gilmore Girls och OC innan jag somnar. Älsklingen min är borta över helgen och jag kommer spendera kvällen och natten ensam.. känns ganska tomt, och kallt med tanke på min feber. Jag brukar alltid kura upp under armen på honom o lägga mig på hans bröst när jag fryser. Oh well! Gubben super väl järnet i Norrköping antar jag, sup väl.

Hej o hå!

Hide and seek..

And what the hell is going on. Idag skulle jag och gubben ha myskväll, det vart Oceans 13 han hade inte sett den tidigare. Han somnade efter ca 40 minuter lilla hjärtat så jag fastnade här istället. Tänkte kolla lite Gilmore Girls, har vilat någon timme nu så jag är lite piggare. Fy fan vilken jobbig dag de varit på jobbet hur stressigt som helst trodde jag skulle svimma! Nu ska jag forsätta göra inget..


RSS 2.0