1 hour

Så var insomningstabletterna slut, och jag har sovit max en timma. Jag har legat i sängen sen 22:00 gick inte upp förns nu, men icke. Förstår inte vad de är för fel, tabletterna är beroende framkallande och jag vill inte äta för många. Därför vill jag inte skriva ut fler, jag måste väl för fan kunna få sova utan dem en jävla natt? En timma och jag ska snart till jobbet, sen ska jag fika med Danielle får hoppas att jag inte somnar i fotöljerna!

Bla bla bla..

Snart är jobbveckan över, sköööööönt! Jag behöver verkligen helg! Imorgon efter jobbet ska jag fika med Danielle, en arbetskamrat ska bli mycket mysigt! Får så lite tid o prata när man jobbar, då man måste ta hand om gäster osv. Min helg är ganska fullspäckad, precis som nästa.. på fredag ska jag vara med N vi ska ha myskväll eftersom han åker bort över helgen med sin boytoy Patrik. På lördag ska jag och Denize ha äta, serie nördar kväll ska bli lika mysigt det. Busa lite med Emilia också!! På söndag måste jag utreda massa ärenden, även tvätta och lägga mig i tid då jag börjar jobba halv sju dagen därpå.

Helgen därpå, fredag packa packa packa, på lördagen ska jag till min frisör i hundra timmar så hon får göra mig fin igen, och på söndag åker jag bort med mami, en kompis till henne samt hennes dotter vi ska på kryssning, äta buffe och shoppa loss. Ska bli skönt!

Nu ska jag nörda OTH!

Birthday weekend

Nu när helgens bravader och firande över vi har firat N's mormor med hela tjocka släkten, vi har firat mig hemma hos honom med hans andra släkt. Vi har firat mig ute på fridays tillsammans med kompisar, vi har firat mig hemma hos mig med min släkt. Och slutligen har vi bokat en resa till Mallorca.

..och här sitter jag med en jordubbs/vanilj ansiktsmask och har gjort pedikyr. Söndagarna är mina söndagar då jag allmänt egocentrisk och bara bryr mig om mig själv. Snart ska jag sätta mina små fötter i fotbad, kan behövas efter alla dessa klackskor i helgen! Sen ska jag bädda ner mig i sängen med en latte och Gilmore Girls!

Nu ska jag tillbaka till mina söndags ritualer. Puss!

I sommar den 15/7

  
  



Åker jag och älskling till Alcudia, Mallorca. Sola, bada, shoppa, äta gott och mysa.


Moments bliss

Tack för alla gratulationer både här och på annat håll! Jag är lite fantasilös just nu men jag är snart tillbaka och skriver lite mer i bloggen än bara några meningar. Ni som var med i fredags, tack för en underbar kväll med underbara presenter!

Puss på er så länge..

Fading away..

Det är fortfarande mycket som påminner, fast andra saker har jag helt glömt bort. Tears in heaven.


Birthday

Så var man lite äldre då! Grattis till mig själv!

Collection

        

You can't helt who you love..?

Godmorgon..
Tankespridd morgon, i väntan på arbetsdagen. Ångest, ren ångest. Jag ska gå om några minuter, sista sekunden. Sista tåget.

Den har bloggen har blivit jävligt negativ. Snart fyller jag år. Då tänkte jag börja lite mer seriöst. Än så länge får jag inte tag på studievägledaren, målet är fortfarande Fashion School i USA. Jag har bott där tidigare, Sverige är inte mitt hem. Det var bara något provosoriskt. Nu talar jag i gåtor som aldrig förr.

Ha en trevlig dag allihopa.



Nicklas, titta ordentligt på vad jag lämnade åt dig på skrivbordet.



PS familjen, nicklas och alla andra. jag önskar mig pengar, smycken, kläder, underkläder, en väska och en digitalkamera.

Onödigt shit

dagens låt: Julie - Moments bliss
dagens ord: Hej?
dagens frisyr: Utsläppt nyduschat vågigt
dagens smink: Osminkad
dagens händelse: Fick reda på att jag ska på arbetsintervju om två veckor i en klädbutik!
dagens planer: Vila upp mig och pussa på älskling
dagens vill ha: Svar från studievägledaren
dagens mening: "i never meant to take your world apart"
dagens saknad: mami
dagens drog: OTH
dagens tråkigaste: inget liv
dagens roligaste: min svärmor
dagens finaste: Älskling
dagens sämsta: Tristessen
dagens bästa: Denize
dagens sötaste: Tjockis snuttan
dagens idé: Nytt jobb?
dagens måste: Ta hand om Rebecca
dagens dricka: Smultron te
dagens köp: Inte ett shit
dagens telefonsamtal: Denize och Rebecca
dagens sms: Rebecca
dagens mat: Helstekt fläskfile med potatis
dagens skratt: De var väl åt mig själv? Aa, eller något..
dagens sjukt: Att livet är bra jävla krångligt
dagens kärlek: Nicklas
dagens mående: Ska inte klaga
dagens tips: Lev i nuet!

Liam

image162

Min bästa vän och hennes Matte är nyblivna föräldrar, och detta är deras underbart söta son. Förövrigt min gudson.

I will remember you..

image161

Nicklas och jag på nyårsafton vid 03:00 snåret någon gång.. mitt hår är en mess efter regn och snö blask. Vi ska utomlands snart igen, men jag letar fortfarande efter något great ställe. Ge mig tips.
Mallorca, Mexico etc etc..

Vart kan man åka?


Fashion Marketing & Management, låter super. Någonstans långt bort.. varför inte i mitt forna hemland USA? Jag ska bara våga.. och bestämma mig.


Ååh..

Jag ska ifrån Sverige, så enkelt är de.


Tävling

Enkla runda:

Large (ca 8,5 cm i diameter)       Medium (ca 7 cm i diameter)    Small (vet ej mått på dom)

Hjärtformade:

Large (längd ca. 8 cm)         Medium (längd ca 6,5 cm)          Small

Triangelformade:
      
Large (längd ca 6 cm).                      Medium (längd ca 4,5 cm).


Örhängena i large är värda 165 kr, medium är värda 145 kr, small är värda 125 :- (finns bara guldiga än så länge)


Såhär är du med och tävlar:

För att göra det enkelt så kopiera bara denna text (du måste ha en egen blogg):
 
"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Funderat

Jag har funderat på vad jag ska göra och haft lite ångest över att jag står still i tiden, men nu har jag kommit en bit på vägen iallafall. Nu ska jag börja med att plugga upp dem ämnen jag missade under min struliga gymnasie tid. Det blir tenta för hela slanten i c:a tre ämnen! Sen så har jag suttit och tittat på olika kurser.. bland annat i USA där jag bott tidigare.

Fashion Design & Merchandising & Foundation for Design och Fashion Marketing & Managemet annars kan jag plugga modevetenskap på Stockholms Universitet men jag känner inte att det riktigt är samma sak. Det är fortfarande bara funderingar och ingenting jag har bestämt mig för. Så jag känner om jag tentar av dem tre ämnen jag har kvar så har jag ändå sväng rum att välja vad jag vill sen. Känns skönt att jag kommit en bit på vägen i vad jag vill göra iallafall.

Det var de jag hade o skriva nu ska jag ringa upp min mamma!

Brunette it is.

Tydligen så är jag snyggare i brunt hår, ni som tycker de kan ju försöka övertala min blondin älskande pojkvän. Även fast alla hans ex är brun håriga, även alla kändis tjejer han dregglar efter är brunetter. Jaja, enligt honom ser jag ut som en häxa i brunt. Vi får se vad jag väljer..

Min svärmor hade gjort krusbärskräm idag så jag åt lite av de till frukost. Nu ska jag tillbaka till vardagen igen! Pussi!

Lördagkväll

Jag har precis stigit ur sängen, har mått så gruvligt dåligt inatt så det är inte sant. Varit spyfärdig hundra gånger om men det hände aldrig någonting, tror jag spenderade hälften av natten med huvudet på toalett ringen.. låter ganska äckligt men så var de faktiskt. Känns lite bättre nu, fick i mig en liten biff med sallad o grönsaker. Efter de vart de några slevar ben & jerrys.. och nu te. Hoppas de får stanna kvar.

Nu ska jag lägga mig igen, och sen ringa Denize när jag inte känner för o spy. Skulle träffat henne idag, men efter nattens bravader.. så vet jag inte hur det blir. Min lilla pingla!


ÖH?



Vart någonstans gick allt så snett?

Blondin vs. Brunett vs. Readhead?

 Readhead?

 Blondin?

image160 Brunett?



Notering.. jag förmodar att dem flesta utav er kommer att rösa för blondt, visst.. det är classy, det är snyggt och det är min naturliga hårfärg. MEN jag har varit blondin största delen av mitt liv.. KAN ju vara kul med något annat?



Vad tycker ni? Kom igen nu! Rösta ordentligt! Ge mig äckligt, ge mig fint. Ge mig kommentarer! Vräk på, jag vet att ni kan.

Insomnia forts.

Ingen sömn inatt heller. Nu jävlar tänkte jag. Sov max en timma.. och den timman var försovning. Great. Upp o hoppa och ruschade iväg till jobbet, jobbade i två timmar tills min chef satte stopp och skickade iväg mig till City Akuten. Hon påstod att de kan vara skadligt för kroppen o inte sova på flera veckor.. hon har säkert inte fel. Väl där fick jag prata med doktorn o hon konstaterade att jag hade som förväntat "insomningssvårigheter" vilket är ganska ovanligt vid min ålder. Hon gav mig insomningstabletter och sen kanske jag ska vidare till en specialist det beror på om de inte upphör. Insomningstabletterna är nämligen beroende framkallade och ingenting man använda sig av långsiktigt. Får hålla tummarna att ja får sova ikväll iallafall så jag kan jobba utan att må illa, utan huvudvärk o utan värk i både muskler o leder. Suck. Nu sitter jag o knaprar på morötter o dricker en cola faktiskt, länge sen jag drack läsk då jag är nyttig numera. Men de är ungefär de jag har ätit idag plus några makaroner o lite korv till lunch, knappt tre tuggor.

Nog om mina roliga problem.

Snart fyller jag år och jag har önskat mig en microfon, studio tid och lite annat skoj. Tänkte försöka spela in en demo, får se hur de går.

Nu sitter gubben o spelar cs "men va FAN!" och "jävla sopa" hör man klart o tydligt från hans lilla mun. Från hörlurarna skriker dem "fire in the hoooole" "terrorists win" "the bomb has been planted" "go go go" jag skulle tokig på den där data rösten. Oh well, kanske lika bra att jag inte spelar cs då.

Jag väntar på att han ska hoppa iväg till sin träning så jag äntligen kan ladda ner säsång FEM av OTH. Spänningen är på TOPP! Hur har de gått? Vad tror ni?
Brooke, Peyton, Lucas, Nathan o Hayley..


04:46

Tiden kryper fram känns de som.. jag har läst vidare på fler olika sidor. Av att läsa från mina symptom så bör jag kontakta läkare. Skoj.

Ångest

Varför får jag en sån enorm jävla ångest varje gång jag ska sjukanmäla mig från jobbet jag har gjort de tre ggr tidigare tror jag. Första gången var när jag spydde direkt när jag kom dit, okej det var ganska självklart att jag bara skulle hem. Andra gången var när jag försökte göra de en lördag för att jag har jobbat sex dagar i streck o jag hade feber men dem gav inte med sig. Tredje gången var när ja hade brännskador på ryggen o fick springa till city akuten på min lunch, nästan inte ens då fick jag gå hem.

Jag har alltid varit sån, alltid tyckt att de varit skit jobbigt o beställa tid hos frisören, eller hos tandläkaren eller dylikt. De är någonting med mig o prata i telefon med folk jag inte känner, ändå har jag jobbat som telefonförsäljare tidigare?..

Alltid fruktat o sjukanmäla mig, även till skolan. Jag är rädd att dem ska misstro mig, tro att ja ljuger, få mig att komma även fast jag verkligen skulle behöva vara hemma.

Jag känner att jag är taskig som lämnar arbetskamraterna i sticket om jag sjukanmäler mig.. samtidig så drog jag in mer än dubbelt så mycket som alla andra igår. Jag ställer alltid upp i vanliga fall när jag behövs och till o med när jag inte behövs. Jag är inte borta ofta. En dag kan jag väl unna mig att försöka lösa mina sömn svårigheter?

Insomnia

Nu är det en och en halv vecka sen jag fick sova en halv natt utan att vakna varannan timma eller att jag helt enkelt somnade alls. Jag har legat sen klockan halv elva och försökt sova, jag har försökt sova i alla möjliga olika positioner. Så här har det varit i över en vecka, ändå har jag gått o jobbat. Idag/Igår eller vad de nu blir så mådde jag illa för att jag inte fått sova ordentligt så nu sitter jag o väntar tills att klockan ska slå sex så jag kan ringa jobbet o sjukanmäla mig. Detta fungerar inte, jag kan inte sova 2-3 timmar per natt (max!) o sen iväg o jobba nio komma hem o samma visa igen.

Det räcker oftast med att Nicklas lägger sig på kudden så sover han, varför kan jag inte ha de lika skönt? Jag gav iallafall upp kampen för en halvtimma sen stängde dörren så han får sängen för sig själv dem sista timmarna lilla hjärtat. Jag får sysslesätta mig med meningslösa hemsidor angående Insomnings svårigheter. Hoppas att jag hittar några tips, jag har försökt o slappna av, stänga av kroppen del för del, dricka varm mjölk osv osv.. INGENTING fungerar. Kalla mig lat som sjukskriver mig idag men detta fungerar inte längre jag måste finna en lösning som inte involverar sömn piller de är jag för rädd för att trycka i mig. Då lär ja väl aldrig vakna igen om jag börjar trycka i min sånt. Någon som har tips?


En mycket trött tjej..


Forts. på min lilla hemma kväll

Nu har jag ätit en halv ben and jerrys glass burk, dock är dem jävligt små så creds till mig som inte svopa i mig hela i farten. En skål med sallad, ett glas bremhults jordgubbs lime juice färskpressad. En jävla massa smultron te. Ändå halv nyttigt.. kanske.

Älsklingen ligger o stirrar sig blind på tv rutan. Jag sitter här. Rebecca smsar mig stup i sekunden, and I like it. Söndagskvällar it is.

OTH kväll

Nu har jag laddat upp med Ben & Jerrys Cookie Dough glass och smultron te. OTH kvällen är igång. Här ska jag sitta tills klockan är 24:00 sen ska jag hoppa i säng. Imorgon ska jag jobba, imorgon ska jag slita. Imorgon är en ny dag så åter till denna. Pussokram!

På ett tag

Inte skrivit på ett tag, det är för att jag inte har orkat. Jag har inte orkat logga in på den här jävla sidan, jag och inte orkat formulera mig utförligt till varje pris om mitt liv för er. Jag har inte orkat helt enkelt. Nej nu ska jag inte vara bitter. Vad har jag haft för mig? Jag har varit ute, jag har druckit vin, slagits med gubben. När jag säger slagits menar jag inte så som ni tror, jag menar att vi har brottats om teve kontrollen och fjantat oss. Så som man gör när man är en loser o sitter hemma på en lördag kväll med endast tv o dator som entertainment.

Imorgon är en ny dag, då ska jag äta glass. Cookie dough glass och tänka tillbaka till tiden då jag bodde i staterna. Imorgon tänker jag vara nostalgisk och melankolisk. Nu ska jag titta vidare på mitt jävla skit program och sluta ösa skit på den här sidan.

Haha. Bitter jävla fitta jag är ibland.

A song always ends, is that any reason not to enjoy the music?




Enda anledningen till att jag skrev detta sketna inlägg var för att gubben klagade på att jag aldrig uppdaterade min blogg. Även han kanske dras in i blogg världen o startar egen blogg. Vore inte de grädden på moset?

Hur började de nya året då?

Let's see. Gubben ligger fortfarande och snusar i sängen, som en liten gris. Mitt lilla hjärta festar hårt ibland. Jag har suttit här sen klockan 15 då jag vaknade åt lite av resterna från nyårsmaten, oxfile, hjortstek low fat potatis gratäng. Dock var jag inte de minsta sugen, så middagen idag blev fil, fiberrik och sockerfri musli och vatten med pressad citron i. Byebye, love handels.

För ovanlighetens skull så har jag enbart suttit här och kollat One Tree Hill. Sen så har min mobil gone bananas. Det går inte att skicka meddelanden, och det går definitift inte att ringa någon.

Denize, tack för igår hjärtat lilla! I'm here for you, det vet du. Puss på dig min söta vän! Looking forward to 2008 with you!

Nu ska jag fortsätta mitt OTH beroende. Och hoppas på att min mobil vaknar till liv så jag kan ta kontakt med omvärlden.

Tänkte att jag skulle slänga upp en outfit bild på hur jag såg ut igår.

 



Nytt år, nya förutsättningar..

Detta år ska jag..

Sluta röka, helt å hållet. Man luktar apa, det är ofräscht och inte bra för hälsan.

Äta sunt och börja motionera lite oftare.

Vara snällare mot mig och andra.

Resa Karibien eller någonstans där omkring med min älskling.

Bestämma mig för vad jag vill plugga.

Flytta hemifrån.

Satsa storhjärtat på musiken.

Sluta bry mig så mycket om vad andra tycker, säger, tänker, vill. Det är jag som är viktig, det är här och nu. Jag lever bara en gång.

Nå min målvikt.

Träffa min mamma och mina syskon oftare.

Börja spara mer pengar, in på fonder och dylikt.

RSS 2.0