Go kväll!

Nu har jag återhämtat mig lite efter natten, jag somnade aldrig igår som sagt utan gick och jobbade kvart över sex och var inte hemma förns efter 15 tiden.. jag slockande med en gång! Vaknade inte förns runt halvsju snåret då Nicklas kom hem från Tom Tits, han var där med sin far och sin bror son. Sen tog vi en skön promenad och handlade lite mat, så nu är jag mätt och belåten och ska snart sova igen haha!

Imorgon jobbar jag inte fullt lika länge, jag jobbar från 9-15 sen ska jag hem fort som satan och kasta på mig kläder så ska vi iväg på middag hos några kompisar! Hoppas det blir skoj!

Nu måste jag sova! Ha de så bra så länge!

Helvetes natt

Jag har försökt sova sen klockan nio då Nicklas och hans kompis åkte iväg för att dricka öl på en uteservering, då Nicklas fortfarande har semester. Men jag ska upp och jobba klockan 05:00, vid c:a 22 så klampar Nicklas + fem kompisar in och skriker "ÄR DET FEST ELLER?!" jag vart alldeles tokig av ilska!! Dem skulle låna toaletten och låna någon bok som jag har, fattade verkligen inte varför det var nödvändigt att klampa in här och skrika och tända lampor när jag upp FEM! Idioter, sen gick dem hem till någon granne för o spela spel och jag har inte kunnat sovit sen dess.. jag hatar verkligen o sova själv i denna jävla lägenhet, det går inte jag ligger och lyssnar efter varenda ljud, varenda bil.. jag måste ha lampor tända överallt och persiennerna så att man ser att någon är hemma, sen måste jag även ha tv:n på för att ska kunna slappna av och inte lyssna på alla ljud. Men jag är en sån människa som inte kan sova om det inte är absolut becksvart och knäpptyst runt omkring mig, och nu sitter jag här! Han är fortfarnade inte hemma, var tvungen att ringa för en timma sen o kolla att han fortfarande lever. Jag kan verkligen inte slappna av när han är ute och super och har sig, ännu mindre kan jag sova.

Jag var så jävla arg när dem utan hänsyn klampade in här när jag precis hade somnat så det gick ÄNNU sämre att somna om! Tycker han kan komma hem snart så jag får slappna av..

Hjälp någon?!

Jag har länge velat ha musik på min blogg, men jag vet inte hur man bär sig åt! Finns det någon söt människa där ute som skulle kunna hjälpa mig vore det guldvärt!

Vanilj te

Godmorgon kära läsare! Idag verkar de bli fint väder, får hoppas på det! Igår var det fruktansvärt varmt och fuktig men ganska molnigt så det gick inte att sola, man satt fast som i en bastu inne i lägenheten och snurrade på sig.. verkligen skönt! Det är vid såna tillfällen man ska ha en pool att kasta sig i.. jaja! Idag blir det en tidig morgon för min del, jag börjar 9 men jobbar bara till 3 så det ska bli skönt! Sen tänkte jag försöka fixa iordning lite här hemma Nicklas kom hem igår med en hel ICA kassa med produkter från Kungsängen/örnen vad det nu heter det är mängder av olika bakmixer, våffel mix, pannkaks mix osv! Så jag måste försöka stuva om lite i skåpen så det får plats någonstans..

Det känns riktigt bitter att vara tillbaka på jobbet, eller det är klart att det är kul att träffa alla jobbar kompisar men det är sjukt jobbigt att springa runt där med foglossning om vart annat, krämpor i ryggen osv.. jag kan inte vara mycket till hjälp! Jag är mest tjock, sur och ivägen..!

Nu går jag in i v26



Förmodligen passar inte dina vanliga kläder längre, för nu börjar du lagra fett kring bröst och höfter. Graviditetsstrimmor på mage och bröst bör dyka upp nu, om du alls kommer att få några. Ditt hjärta och dina njurar jobbar hårt för att hålla igång blodcirkulationen, och ta hand om den ökade mängd vätska som finns i kroppen.

Barnet är ca 23 cm långt från huvud till stjärt och väger ungefär 900g. Ryggraden blir starkare och smidigare, för att den skall orka bära kroppen. Lungorna utvecklas alltjämt och barnet växer till sig mer och mer. Med lite tur kan man höra barnets hjärtslag genom att någon lägger örat mot din mage. Ögonen är nu färdigbildade och barnet har lärt sig att både andas in och ut. När barnet hör ljud reagerar det med högre puls, och spelar du musik kan det hända att hon/han rör sig i takt. Det finns studier som visar att barnet reagerar på beröring runt denna vecka.

Borta med fisken?

Min man har jag inte sett sen nio imorse han skulle åka till Gnesta med sin fader och fiska med sin bror, hmm.. klockan börjar bli mycket hur sent brukar man fiska egentligen? När jag ringer hans mobil så säger den "det här numret går inte att nå just nu" det betyder ju iallafall inte att han har mobilen avstängd då jag väl komma till hans telefonsvarare? Eller? Vad betyder det när dem säger sådär?

Man börjar ju undra vart han sprungit bort någonstans och när han kommer hem..

Jobb och lite shopping

Idag jobbade jag till tre, sen tog jag en runda på stan! Eftersom jag inte har haft pengar på ett bra tag tyckte jag det var dags att unna mig själv lite smink och så! Det vart fondation, puder, mascara och rouge från M.A.C! Älskar deras kosmetika, tycker den är absolut bäst.. inte så förtjust i Make up Store och dem där andra utan M.A.C passar mig alldeles perfekt. Det kostar ju endel, men jag kände att jag vill ha kvalite för pengarna denna gång så de fick bli en bra slant, men då vet jag också att jag får bra grejer! Tjejen i butiken var väldigt hjälpsam och hjälpte mig ta fram färgerna som passade min hy bäst!

 
Mineralize blush, jag valde i nyans nuance, en lätt skimmrande persikoliknande färg vill inte ha så mycket på kinderna tycker det blir så kakigt! 

 
Studio fix fluid fondation, nyans NC42 den är lite gulare i färgen just för att jag blir lite rosa lätt om kinderna ibland det tycker jag inte om.

 
Studio fix powder fondation, nyans C6 också den är lite gulare i färgen!

 
Zoom lash mascara, i svart den ska ge fylliga, många och långa ögonfransar!

Det var länge sen jag unnade mig fint och bra smink, så nu kommer det absolut kännas mycket fräschare att smeta på sig smink då man vill vara lite finare, jag använder ofast ingenting till vardags speciellt inte nu när det är sommar och varmt. Nästa lön tänkte jag skaffa mig lite olika penslar, och en bra makeup väska samt en spegel på fot nu när jag är tjock kan jag iallafall få vara lite fin i ansiktet :)

Sen köpte jag även hår, jag brukar annars gå till en salong och sätta i extentions..den ger superbra och hållbart resultat då jag använder mig utav keratin wax metoden.. men det kostar ju oxå! Så denna gång köpte jag bara hår och clips så kan jag ha fint och långt hår bara när jag ska vara lite finare och inte hemma när jag ändå bara går i mys kläder! Ni som är intresserade av löshår med clips varianten, tänk på att köpa äkta hår! Syntet (oavsett vad dem i butiken säger) är inte alls samma sak, det är plast och även om de ser super snyggt och superglansigt ut i paketet tar det max en vecka sen ser de ut som en risbuske! Det finns syntet dem säger att du kan platta och locka, men jag rekommenderar det verkligen INTE. Jag har pysslat med löshår av olika varianter i några år nu så jag har ganska bra koll på vad man ska och inte ska ha. Sen finns det även en metod där man "limmar" håret i hårbottnen, gör det INTE, det sliter bort nästan 50% av ditt eget hår när det ska ur. Utan ska du ha löshår är det nästan alltid bäst med clips, det sätter du i själv och så länge du inte sover eller duschar med det så sliter det inte mycket :) tänkte bara komma med lite tips!

Nu ska jag hälla i mig lite vatten och börja göra lite mat till mig själv ha en bra kväll!

v22 vs v25


v 25




Här har ni magen (ursäkta troslappen som sticker ut på första bilden! haha) och jag nu i vecka 25, 26 på Onsdag! 61% av graviditeten har gått nu..

Alcudia - bilder

                     

Det finns fler bilder på Nicklas mobil, där jag också är med! Det var mest jag som fotade så det blev inte så många bilder på mig själv, bikini bilden på mig där jag sitter och trycker i mig melon är tagen första dagen! Haha blek och tjock, fy fan! Kan tala om att jag nästan tänkte börja ta betalt för att folk tittade så mycket på min mage, dem reste sig från sina solpositioner och la handen ovanför ögonen så att dem skulle se! Tyckte de var ganska obehagligt, jag tycker i vanliga fall inte om att folk tittar.. även om de är för att dem tycker det är gulligt kan man väl titta lite diskret och inte STIRRA! Hur som helst hade vi det helt underbart, vi tog det mest lugnt och åt god mat, hotellet bjöd även på en show varje kväll och den tittade vi på annars solade vi o badade vi och tog de bara lugnt.. nu börjar jag redan längta efter att åka utomlands igen så det blir förmodligen Turkiet, Alanya ett ny byggt hotell i två veckor nästa sommar med Nicklas släkt och familj :)
 

      
kläderna till William hittade vi på (det syns på lappen som hänger på men ändå) United Colors of Benetton!

Borta bra men hemma bäst!

Nuuu så är vi hemma igen! Vi har varit hemma hos mina föräldrar och ätit middag och bara myst, så jag har inte kunnat skriva idag! Tänkte bara tala om att jag lever, vi har haft det jättebra, jätte lugnt och skönt! Tyvärr var de mulet två dagar vilket är lite trist när vi bara var där en vecka, men bruna har vi blivit ändå! Skönt att det är super väder här hemma oxå! Magen mår bara bra och på måndag ska vi tillbaka till barnmorskan, och på onsdag är jag i v 26! Tiden går fort nu, men jag kan knappt vänta.. vill bara ha min bebis här nu! :)

Imorgon tänkte jag även lägga upp en massa bilder från resan och berätta lite vad vi gjort osv! Nu tänkte jag slänga mig i sängen och ta de lugnt, vila efter flygresan! Haha jag är nämligen väldigt flygrädd o tror att vi ska dö varje gång.. så fort det är lite turbulens skriker ja "neee!" som en liten flicka och blir nästan tårögd, brukar sätta mig vid flygvärdinnorna o fråga om minsta lilla grej som rör sig, jag undrar varför vad det är och om vi kommer krascha! Jag är helt hemsk, tycker synd om folket som behöver sitta vid mig. Läste ni föressten om flygplanet som var på väg till Australien? En jumbojet som exploderade så att de revs upp ett stor hål och dem fick stört dyka 6000 meter och nödlanda! Helt sjukt.. kanske inte så konstigt att man är flygrädd ändå, även om de är sällan något är fel så händer de ju!

Ni får ha de så bra så skriver jag mer imorgon! Puss o kram!


Semester

På Mallorca, 18/7 - 25/7

Ännu en sego dag

Jag är jätte trött och har världens migrän idag så jag känner inte för att sitta framför datorn direkt, men jag tänkte iallafall meddela att vi tar med oss en digital kamera till Mallorca så ni kommer få jätte många fina härliga bilder därifrån :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med ett äpple och fortsätta på min bok!
Puss så länge!


Snabba cash

Idag har varit världens sego dag, det började med att jag vaknade vid 7 tiden och inte kunde somna om sen låg jag och tittade på Djävulen Bär Prada som gick på Canal + ett tag. Sen var det bara att kasta ihop alla smutskläder vi hade och åka hem till Nicklas föräldrar som befinner sig på Teneriffa, vi skulle låna deras tvättmaskin, torktumlare och torkskåp och jag vet inte hur många maskiner jag har kört men det är fortfarande inte klart! Vi har sovit, vi har juffsat, vi har lagat mat och ätit och gjort allt möjligt. Jag har även legat och försökt ta mig igenom Snabba Cash, jag vet inte vad det är men jag fastnar aldrig riktigt för den. Jag tycker till ex att det är trist emellanåt och jag gillar nästan bara att läsa om JW och hans desperata försök att hitta sin syrra osv.. oh well nu är det bara några kapitel kvar sen är den slut!

Sen tänkte jag oxå fråga er, Hawaiian Tropic gör en sol olja som jag vill ha med mig till Mallis men jag har ingen aning om vart man kan köpa? Åhlens City? Hjälp mig :)

Åland

Dåligt uppdatering senaste veckan, det beror på att vi varit på Åland! Utan el och utan vatten i en hel vecka, härligt va? Nu kan jag som vanligt inte sova så jag tänkte bara meddela varför jag varit frånvarande! Vi har haft hel mysigt och jag har även fått en del färg, ganska bra att grunda nu innan Mallorca så jag slipper bränna mig där då jag jobbat nästan hela sommaren och inte haft tid att sola innan. Magen växer så det bara knakar och nu är jag i v 23!

Jag tänkte hoppa i säng och försöka sova om det går.. skriver mer sen! 
Puss på er! 

Shopping

Idag har vi shoppat hela dagen! Det vart massa kläder för min del jag köpte en bikini, mamma mjukisbyxor, mammaleggings och tre klänningar! Sen köpte vi även en barnvagn, Emmaljunga 2009 Edition Mondial Duo Combi skit fin i svart läder, krokodil skinn jätte coolt!


Godmorgon kära läsare!

Jag vaknade egentligen för ett ganska bra tag sen men jag har legat o kollat på Miami Ink hela morgonen, Nicklas ligger brevid mig och snarkar för fullt.. alkoholen var nog ett faktum igår. Det börjar bli ganska trist, allting alla andra gör hela tiden ska involvera alkohol, kan man aldrig hitta på någonting kompisar emellan längre utan att man ska behöva supa tills man stupar? Jag känner mig verkligen ensam när det kommer till spriten, jag har aldrig gillat att "supa mig redlös" varenda helg och allting man gör tillsammans med sina vänner är o festar, då äter jag hellre en god middag, badar, åker båt, åker utomlands och ser mig omkring.. 

Absolut, någon gång ibland går bra! Men varenda jävla helg? Då är det inte EN ÖL det handlar om, utan då ska man hälla i sig så mycket man kan och mängden man dricker sitter man och skryter om dagen efter? Hur jävla full man var igår, hur kom man hem egentligen. Eller jag pissade i garderoben, osv osv.. så jävla vidrigt. Men nu ska jag inte vara sån, kände att jag behövde avreagera mig lite.

Idag ska vi ha städ dag här hemma, sen blir det fest på kvällen. Denize ring mig om du läser det här, så Nicklas vet vad han ska köpa åt dig =)

Måste nog väcka min sovande karl snart.. Puss på er!

Juste, snart snart snart så åker jag och Nicklas iväg till Mallis! Ska bli UNDERBART, jag älskar att vara utomlands.. finns inget bättre! Den 18 Juli åker vi! Bara 12 dagar kvar =)

Kläder

Nu ska ni andra mammor där ute få hjälpa mig med en sak, jag söker en bra och billig klädes affär som har relativt stort utbud av mamma kläder! Jag hittar ingenting på till ex H&M.. men det är också den enda jag hunnit kolla på! Jag funderar på om kanske Kappahl eller Lindex har lite mer? Ingen internet affär, då jag helst vill prova kläderna innan jag köper dem. Ge mig tips tips tips! :)

Jag skulle även vilja veta ifall några utav er provat "bumbo stolen" vore skoj att veta! Har hört att den är super bra.. men dock ganska dyr..

Till er som är nyfikna på hur långt jag är gången nu! Ni ser den där bebisen under min bild om ni trycker på texten så ändras den, så då kan ni se vilken vecka jag är i, hur många veckor som har gått och hur många dagar/veckor som är kvar! :)

Ni är bra söta!

Tack för era kommentarer, det är era kommentarer som gör att jag har större lust att fortsätta skriva min blogg! Så massa pussar till er!! Det kanske inte bara är idioter som läser ändå, för en och en annan elak kommentar slinker ner i kommentarsfältet lite då och då. Helt onödiga jävla kommentarer som ändå inte publiceras, fast det kanske dem skiter i? Det är väl mest för att provocera.

Igår slapp jag jobba iallafall, det gick bra hos barnmorskan! Alla mina värden var bra, det handlade nog mer om att mitt arbete är ytterst stressigt och kanske inte en exemplarisk miljö för en gravid kvinna. Men vad gör man, barnmorskan ville att jag är noga med att ta en fem minuters rast mellan åt kanske äter ett äpple eller dricker lite. Annars så fick vi lyssna på hjärtljuden på lilla Wille allting lät bra men jag kan aldrig hålla mig för skratt, så var det första ultraljudet oxå.. jag kunde inte sluta skratta! Antar att det är för att man blir alldeles överväldigad av att det faktiskt finns en liten bebis där inne och att den lever! Tror iallafall barnmorskan tyckte jag var ganska jobbig, det började ju sparka en jävla massa i aparaten när hon skulle försöka hitta hjärtljuden.

Efter det åkte jag hem till en gammal klasskompis från gymnasietiden och hälsade på henne och hennes dotter Mira som nu blir sex månader gammal. Världens sötaste lilla bebis tjej, hur glad som helst och knappt ett knyst från henne. Det gick över på fem röda så fort det var någonting hon inte tyckte om. Jag fick även låna ett par mammaleggings, amningskupor och ett "mag bälte" eller vad man kallar det för. Ett bälte man har under kläderna som stödjer bäckenet och hjälper kroppen att hålla upp allting! Skulle även få köpa en riktigt bra bröstpump utav henne, med tillhörande flaskor! Kan vara bra att ha! Utav våra grannar fick vi en hopp gunga man sätter upp i dörröppningar och utav min moder fick vi en maaaaaaaaaaassa söta små bodies och kläder! Ska försöka gå igenom allt någon dag, lägga iordning fint osv!

Nu ska jag fortsätta med min frukost ha en bra dag allihopa! Puss!

Okej

Just nu är jag trött på allting. Vet inte om tänker skriva här mer, vi får se. Känns inte så speciellt lockande just nu iallafall.

Skolan

För någon dag sen fick jag en DVD hemskickad från skolan, vad är detta tänkte jag.. men så visade det sig att det var det inspelade matrialet från alla 3 åren! Jag gick då en musik inriktad linje, Hotell Resturang Entertainment där ingick sång, dans, teater, matlagning, alkoholhantering, servering mm så alla uppträdanden osv var med på skivan! Haha! Var liten man var bara för fyra år sen! Nästan pinsamt o kolla på i vissa scener.. men fan vad jag längtar tillbaka nu när jag kollar på det här! Skolan var bra rolig när den ändå varade.. fast det tyckte man ju såklart inte då!

It all gets better in time

"Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too, oh yeah
Even though I really loved you
I'm gonna smile 'cause I deserve to"

Leona Lewis - Better In Time

Så himla fin, dock väldigt sorlig text.. men fin, jävligt fin!

Usch idag har inte varit någon bra dag, jag fick blodtrycksfall idag på jobbet och det svartnade för ögonen så jag la mig ner på kontors golvet och svimmade men jag kvicknade till ganska fort igen. Jag börjar bli jävligt avundsjuk på alla med solskens graviditeter.. men som sagt, något gott kommer ju efter detta! Så jag ringde nyss min chef och talade om att jag kommer inte imorgon.. att jag får blodtrycksfall är ju ett tecken på att ta de lugnt och det innebär inte att jobba tio timmar i streck! Jag ska ringa min barnmorska imorgon bitti och försöka få en tid hos en läkare lite senare på dagen så dem kan kolla att allting är okej med mig och framför allt min bebis. Dock ska det inte vara någon fara, det är vanligt med blodtrycksfall då man är gravid när bebisen ligger och trycker på kroppspulsådern osv men det är klart att det är läskigt.. det är nog värre för mig än för bebisen! Önska mig lycka till jag ska hälla i mig massa vatten och lägga mig och vila och försöka somna nu! Godnatt!

Glömde!

Jag glömde att svara på en liten fråga! Nej, jag och Nicklas är inte förlovade.. :)


Trööööööööötter!

Om ni undrar vad jag gör uppe nu så är det för att jag har bokat en mammagrupp på min MVC idag kl 8 men jag kan inte ta mig dit då det är busstrejk :/ så jag är ganska trött kan jag tala om igår jobbade jag nästan tio timmar i streck.. och ska jobba lika mycket idag, MEN efter idag har jag sen fyra veckors semester så det ska bli U N D E R B A R T!

Va skoj med så många komplimanger på magbilderna, även fast jag fick en och en annan elak men det hör väl till antar jag när man har en blogg. Hur trist det nu är.. oh well!

Jag har fortfarande inte fått reda på överraskningen som Nicklas har till mig han säger bara "den kommer om ca en vecka jag vet inte riktigt när" det måste ju betyda att han har beställt någonting, haha jag vill egentligen inte luska men jag vill veta!!

Föressten, jag håller på att läsa mig igenom boken "Snabba cash" i väntan på att min käre granne ska läsa klart Jenna Jameson så jag kan låna den. Jag var först lite skeptisk till "Snabba cash" men vad fel man kunde ha! Den är skit spännande, någon annan som läst den? Vad jag har hört ska den även bli film.. hoppas dem använder sig av Peter Stormare som jugge kungen då eller någon annan GRYM skådis, och sen JW lär väl spelas av han långe smale Skarsgård.. minns inte vad han heter i förnamn, men han är nog den äldste i syskonen Skarsgårds skaran!

Nu ska jag iallafall hoppa i säng! Puss!

RSS 2.0