Återkommer..



Du är min största skatt.


Jag känner för att ta en paus här ett tag, jag återkommer när jag känner att jag orkar igen.
But for now - peace out.

-

Jag skulle uppskatta om jag inte blev bombarderad på min telefon, jag känner att jag behöver vara ifred ett tag. Som jag skrev förut, jag behöver tid att göra det jag känner för att göra och umgås med dem jag älskar. Hitta tillbaka till mig själv igen, jag skriver som blondinbella "till ett liv där jag även har tid att andas"

Kramis kanin




Den här låten brukar jag spela för Nicklas när jag är jätte kär och knäpp! Haha! Jag tycker den är söt :)

Fullt upp

Känns som att jag nästan aldrig hinner uppdatera här, även fast jag har tid att sitta vid datorn så har jag alltid någonting jag behöver fixa här hemma. Idag ska jag iväg till en gammal klasskompis och fika, det ska bli mysigt! Jag återkommer när jag är hemma igen =)

På onsdag går jag in i..

Vecka 39 -

Kroppen:
Barnmorskan kontrollerar nu om barnets huvud är fixerat. När barnet slutgiltigt har lagt sig med huvudet nedåt är först huvudet rörligt (R), sedan brukar det gå över till att bli ruckbart (Ru). Slutligen fixeras huvudet (F) vilket kan kan göra lite ont just som det sker, det kan kännas som något stort och hårt surrat sig fast i bäckengången. Man kan också känna som ilningar i slidan och neråt benen vilka beror på att barnet kommer åt nerver när det vrider sig ned i bäckenet.
Kroppen har förberett sig, livmodertappen har mognat och mjukats upp för att underlätta förlossningsarbetet, i vissa fall försvinner den helt. Slemproppen kan lossna, men det är ingen garanti att förlossningen är på gång. Slemproppen bildas i vecka fyra för att skydda ingången till livmoderhalsen. Den kan vara alltifrån genomskinlig i en geléaktig konsistens till brun-, röd- eller grönfärgad. Den kan även komma i små omgångar och vissa märker inte ens av den.

Barnet: Det duniga hår som hittills täckt barnets hud försvinner och hudens rynkor är utslätade. Barnets avföring "mekonium" som samlats i tarmarna består av en blandning av lanugohår, gallpigment, utsöndringar från matsmältingssystemet och celler från tarmväggen. Barnet förbereder sig att födas genom att samla på sig extra mycket energi för att klara sig under förlossningen och de första levnadsdygnen innan mjölkproduktionen kommit igång.



Jag har märkt av, att huvudet är fixerat. Det har det varit sen c:a vecka 30! Det ilar liksom som de beskriver åvan i bäckenet och ibland känns de som att de trycker på där bak som att ja, haha man ska skita på sig! Sen har jag stickningar i ryggen ibland.. annars så har jag inte märkt så mycket mer!

Inköpen


Kuddarna


Täcket



Påslakan och örngott


Underlakan


Dyr liten bebis + viktig info gällande små barn!

Nu har jag handlat det SISTA till lillen i magen! Jag handlade kudde till spjälsängen, kudde till vagnen, täcke till vagnen, underlakan till vagnen, påslakan och örngott till vagnen! Allt det handlade jag på en söt liten sida som heter så mycket som http://minimundus.se dem har speciella kuddar som passar barn nyfött och upp till sex månaders ålder. Då det är viktigt med en stor fluffig kudde i början för att minska trycket på bakhuvudet när dem sover, i vaket läge ska man alltid ha barnet liggandes på mage.

Min mamma är sjukgymnast och får nu in minst två bebisar i veckan med platta och sneda bakhuvuden för att tydligen föräldrar inte fått någon information om att vakna barn ska ligga på mage och träna nacke - rygg muskler från första stund. En tjej hade kommit in med sin sex månaders som inte ens kunde sitta och hålla upp huvudet själv, för att "bebisen inte gillade att ligga på mage" det finns inget som heter så. Det är klart att dem inte gör till en början, men efter max en vecka så ligger dem där glatt och snällt och lyfter huvudet så fint. Tänk på att passerar barnet sex månader och fortfarande aldrig har tränat på mage så kan det vara svårt att återställa ett platt huvud, eller ett snett huvud.

Tänk även på att så länge bebisen inte kan sitta upp själv så är långa stunder i babysitter inte nödvändigt, dels för belastningen mot bakhuvudet sen så orkar deras ryggar inte längre stunder. Babysitter kan vara super bra om du behöver duscha eller laga mat och inte har möjlighet att se till din bebis under en kort stund. Inte annars. Då finns det ett ännu bättre alternativ som kallas för BUMBO STOLEN, den enda "baby sittern" i världen som inte belastar huvudet. Sök på google efter dem! 

Lite tips till alla nyblivna föräldrar, eller till er som väntar barn! Barn ska ligga på mage, mage mage! Det gör ingenting om dem gnölar lite, men det är klart att skriker dem hysteriskt kan man ta upp dem en stund.

Enligt min mammas patienter är dem extremt dåliga på att informera detta på olika BVC, stämmer det?

Jaja, nu ska jag vika lite tvätt återkommer senare!

Härligt med fredag!

Jätte skönt med fredag, även om jag inte känner av dagarna speciellt mycket när jag inte jobbar förutom att Nicklas inte sticker iväg till jobbet om mornarna på helgerna och vi kan hitta på lite roliga saker.

Igår var vi på mvc, det gick jättebra magen såg ut precis som den skulle. Sist vi var där hade han gjort någon typ av tillväxtspurt och dem var oroliga för att han skulle fortsätta så och sen gå över kurvan (ni som har varit gravida förstår) men inte då han var nere på mitten strecket nu igen. Vart lite orolig ett tag att jag skulle få en jätte bebis, men så var inte fallet! Sen har jag även mycket fostervatten, så det gör ju sitt. Allt såg bra ut, i övrigt så är de ingenting nytt.. jag har börjat få väldiga smärtor nere i bäckenet från och till! Någon som vet vad de kan vara? Jag antar att det blir så när det är mjukt och utvidgat, och gör sig redo inför förlossningen?

Idag då. Jag ska strax springa till affären och handla lite! Ska nämligen baka kärleks mums eller mocca rutor som vissa föredrar att kalla de, som är Nicklas favoriter! Hoppas han blir glad! Sen tänkte jag smälla i mig lite lunch när dem är inne i ugnen och dammsuga! Har även en del tvätt att vika..

Nu måste jag sätta fart! Puss på er!


Min torsdag

Fortfarande ganska usel uppdatering från min sida, men jag hoppas att ni kan ha överseende. Kul att ni kikar förbi och lämnar söta kommentarer trots min frånvaro!!

Igår var en gammal tjejkompis här och höll mig lite sällskap jag hade bakat VV's (viktväktarnas) banan muffins som vart super goda! Jätte saftiga faktiskt! Så vi åt några stycken och drack lite julte! Mysmys, det få vi göra igen!

(Nicklas letar efter sladden så man kan lägga in bilderna från lördagen, men han är lite seg min älskling.. även fast dem inte är mycket och se jag ser ut som en rädd kanin haha! men dem kommer straxi)

Idag ska jag snart iväg och träffa ännu en tjejkompis, Tina. Henne har jag inte träffat på evigheter, ska bli jätte mysigt vi tänkte sätta oss på John Chris inne på Drottninggatan och prata lite. Efter det ska jag förbi pluttisens jobb och vidare till MVC där vi ska mäta och kolla lillen där inne! Jag hoppas att det är dags snart, jag har väldigt mycket sammandragningar nu.. annars känner jag inte mycket mer! Går väl över tiden som alla andra.. trist! Men den tiden jag och Nicklas har nu innan bebisen försöker jag verkligen ta vara på, genom att vara hemma mycket när han kommer hem från jobbet försöka att inte haka upp mig på småsaker utan bara njuta av våran egentid som vi inte kommer se skymten av på ett bra tag sen! Har två biobiljetter sen ett tag tillbaka så jag tänka överraska med ett litet bio besök kanske på Söndag eller så, får hoppas att det uppskattas! Nu ska jag kolla Gossip Girl som jag aldrig han se och sen ska jag proppa i mig lite lunch och ge mig iväg!

Puss på er hoppas ni får en fin dag!

Vecka 38

Barnet förbereder sig nu för att födas. 92 procent av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär fyra procent föds före vecka 38. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Därför kan din graviditet ofta liknas vid din mammas eller någon nära släktings. Att barnet vuxit till en viss storlek har ingen direkt betydelse för när förlossningen sätts igång, men moderkakans livslängd spelar in.

Vikt 3 200 gram.


Tack älskling för allt du gör



Took me a while
But I'm finally here
I just wanna testify
Make it crystal clear
See I've been picked out
To be picked on
Talked about out my friend's mouth
I've been beat down
Til he turned my life around

Seems like I always fall short of bein worthy
Cuz I aint good enough
but he still loves me


I aint no superstar
The spotlight aint shinin on me
cuz I aint good enough
but he still loves me..

Tisdag

Idag har jag varit iväg och fikat med Felicia och Liam, hon bjöd på god hemmagjord saffranskaka och så drack vi lite kaffe. Buspellen åt bönbiffar och skrek mamma stup i kvarten, haha!

Bilderna från helgen ligger i Nicklas mobil, dem kommer snart snart! =)

Update: Idag har inte varit den bästa dagen, jag har varit lite ledsen och min älskling har tagit hand om mig och kramat mig. Så därför jag varit lite frånvarande, och jag har inte orkat svara i telefon. Hur som helst, så blir man lite upp och ner pga av alla hormoner det är ganska vanligt så jag är inte döende. Hoppas det känns bättre imorgon, då kommer en gammal vän hit och äter lunch och bakar med mig det ska bli mysigt. På torsdag ska jag träffa min lilla Tina som jag saknat jätte mycket, sen ska vi till MVC och kolla bebisen.

21 dagar kvar nu..

Helg

Väldigt dålig uppdatering för min del, vårat internet strular massor och sen har jag inte haft någon ork men nu så blir det något litet inlägg. I fredags var jag och min älskling och storhandlade, jag fick även med mig chai syrup så jag kunnat göra Waynes Coffees goda chai latte hela helgen. Sen gjorde vi inte mycket mer i fredags, vi var hemma och myste och tittade på massa filmer som gick på tv. I lördags var våran dag då vi skulle ut och äta middag och fira tre år med tanke på att det dagen var mitt i veckan, så vi gjorde oss fina och åkte in till Cliff Barnes på Norrtullsgatan och åt otroligt god trerätters middag! För min del vart det dansk smorrebrod till förrätt (grovt bröd, med fin skalade räkor, sallad, tomat, majonäs, ägg och rödlök) Nicklas tog något som hette spicy cheese and garlic bread, det smakade taco chips! Till varmrätt tog jag bbq/coca cola glazed revbenspjäll och till efterätt delade vi på mjölkchoklad panacotta med hallon glasyr. Haha intressant va? Nej men måste ju få dela med mig lite av det goda! Sen vart det taxi hem och bara massa mys, kan nog inte säga de tillräckligt men jag älskar dig!! Lite läskigt ibland bara att man kan älska någon så mycket, och snart kommer det en till att älska till oändligheten! Min plutt tog några bilder på oss från lördagen, jag kan lägga upp dem här lite senare!

Söndagen då, den spenderade jag hemma hos mina föräldrar. Nicklas skulle iväg och lägga golv hos en kompis och jag orkade inte sitta hemma och stirra så jag åkte hem till dem. Då visar det sig att min mamma åkte precis innan jag kommit och Nicklas skulle inte lägga golv längre och var på väg hem. Så jag satt i deras hus och tittade på mina syskon och min pappa som rev väggar och donade på övervåningen, jag var så uttråkad att jag till och med la mig och läste min sex åriga brors bamsetidningar haha! Min mamma kom hem tillslut och vi gjorde lasagne, vitlöksbröd och jag och min bror bakade amerikanska chocolate chip cookies så kom Nicklas och gjorde oss sällskap till middagen! Jaha, det var nog min helg.. ganska lugn! Men det var välbehövt!

Jaja, vet egentligen inte vad jag gör uppe, men jag kunde inte sova mycket längre. Massa tankar som snurrar, bättre o hitta på någonting istället för att ligga i sängen och fundera. Tänkte göra lite frukost, bädda ner mig  o kolla på någon film! Ska komma på någon jag vill se först bara. Kom gärna med bra film tips!

Min älskling

Du är det käraste jag har, imorgon ska vi ut och äta. Fira oss. Älskar dig, mitt blåbär.

Morning


Känner mig fortfarande inte helt hundra, har mobilen avstängd en del på dagarna känns enklare så. Behöver lite tid för mig själv, och känner att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med Nicklas innan vi har en liten bebis att ta hand om. Jag vill aldrig att vårat förhållande ska komma i "andra hand" eller att vi ska sluta bry oss om varandra bara för att vi blir tre, alla måste få ta lika mycket stor plats. Viktigast av allt, Nicklas ska inte få känna sig åsido satt bara för att jag ammar han är lika mycket pappa ändå och det kommer jag vara noga med att låta honom få känna!

Detta skriver jag främst för min egen skull, men också för att ni runt omkring mig inte ska ta illa upp om jag är frånvarande. Ni betyder minst lika mycket iallafall! Jag har inte glömt bort, och jag hör av mig i den mån jag orkar. Puss på er!

Ang. FRIDA reportaget

Jag har varit på intervju och fotografering, men det kommer inte ut i tryck på två månader ungefär. Jag meddelar er här när tidningen är ute =)


Runt vecka 30



Jag hittade en bild på älsklings mobil, jag gissar att jag är någonstans i vecka 30 minns inte riktigt! Nu är jag iallafall i vecka 37 men tänkte de kunde vara kul o lägga ut lite magbilder, ni får ursäkta att jag står i underkläder men de bjuder jag på! Hihi!

Din och min dag



















Three years with you.. I Love You with every little piece of my heart!

På morgonen

Jag vaknade för en dryga halvtimma sen, det är alltid iskallt i lägenheten på morgonen men resten av dagen/natten är det alltid super varmt så man inte kan andas haha. Förstår inte riktigt hur det hänger ihop, jaja. Jag släpade mig in i en super varm dusch och tänkte snart börja brygga lite kaffe för att komma igång. Jag ska iväg om en stund hem till en tjejkompis där vi ska laga pannkakor till frukost, som vi ska äta med vanilj glass och värma bär. Felicia kommer även förbi och smaskar med oss, likaså Denize men hon kommer inte förns på eftermiddagen då hon är super duktig och jobbar!

Nej, nu måste jag nog ta någonting i magen iallafall.. annars orkar jag aldrig ta mig till tåget. Magen skriiiiker!

Föressten,
Nu är det inte långt kvar hörrni, endast 28 dagar kvar! Imorgon går jag in i vecka 37. Igår var vi på MVC och vi fick fylla i förlossningsplanen, det kändes bra. Med lite tur så går jag inte över tiden för nu är jag så trött på denna tunga mage och kropp, men det brukar ju alltid bli tvärtom mot det jag skriver och hoppas på här.

Tur att jag har Carro att promenera med senare så vi får bort alla kilon! =)

Godkväll!

Ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag, jag har varit lite nere. Bla så är jag mitt inne i en antibiotikakur för äggvita i urinen som provet visade, sen så har jag även bilhåleinflammation. Så jag har mest legat ner dem senaste dagarna, kul att det väller in kommentarer även när jag själv inte är aktiv här!

Denize var precis här vi har pratat och kollat på gamla OTH avsnitt samt kollat på Miami Ink, jag köpte hem lite blåbärs sorbe, citron/lakrits glass och lite godis. Aj min mage! Idag blir det en super sen middag, vi ska steka lite svamp och ha på toast. Hoppas det blir gott!

Nu ska jag hälla i mig en massa vatten och röja undan här hemma. Föressten, idag fick vi hämta vagnen så nu är allting färdigt och den är suuuper fin! Haha! Jag vill nästan lägga ett mjukisdjur i den och gå ut och gå! Men så kul ska vi inte ha här inte!

Ha en trevlig kväll, missa inte Se upp för dårarna kl 21 idag!

Depp

Nä det här var inte kul. Jag är super deppig, om jag inte svarar i telefon eller dylikt är det för att jag inte orkar prata med någon just nu.

Vad kan jag om min man?

Jag skrev ett inlägg imorse men skiten raderades och jag har inte orkat skriva om, så jag skriver en lite rolig lista jag fick av en kompis.


Vad heter han: Nicklas
Vad har han för favoritfärg?: Blå?
Vad har han för ögonfärg?: Isblå
Klädstil: Jeans och olika tshirts
Har han färgat håret nån gång: Svart färgade han någon gång, hemskt. Annars har jag slingat honom några ggr.
Längd: 180 ungefär
Har han klippt sig någon gång: Varje månad, hans hår växer som ogräs
Har han piercat sig: Ingenstans
Har han några tatueringar: Nej, men vi ska tatuera in bebisens namn tillsammans
Dricker han: Coca cola
Röker han: Nej
Vad har han för mobil: LG
Vad vill han bli när han blir stor: Han anser nog att han redan är stor =P
Vad har han för färg i sitt rum: Vi har vitt och sen brun/gråa fond väggar
Har han någon/några systrar: Nej
Har han någon/några bröder: Ja, en. Jörgen
Är han född i sverige?: Ja
Vad är hans favoritmat?: Hans mammas
Vilken mat hatar han?: Allt som jag gillar, haha nej men nästan
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon: Köpa bostadsrätt troligtvis
Vad brukar han göra efter jobbet: Träna innebandy eller spela CS..
Vad heter hans pappa och mamma: Ann Mari & Steffan (inte Stefan)
Har han bråkat med nån någon gång: Det har han säkert
Vad brukar han göra på helgerna: Spela matcher, festa, plocka svamp eller dras med lilla mig
Vad har han för musiksmak: Rock eller super duper trance som jag får huvudvärk av haha
Brukar han svära mycket?: Nej inte speciellt mycket =)
Vad för bil kör han?: SAAB, och exakt vilken det kan jag inte.. nu får jag nog stryk 
Hur/var träffades ni första gången?: Hemma hos Thomas på fest
Vad är han rädd för?: Flyga och skräckfilmer (slå mig inte nu älskling!)
Vad påminner dig om honom: Eagle Eye Cherry - Save Tonight
Vad var det första han sa till dig: "är du trött?" har jag för mig
Vad var det första du sa till han: Jag minns faktiskt inte vad jag svarade
Vad brukar ni oftast skicka sms om: Skickar väldigt sällan sms till varandra, men OM så är det väl något gulligt för att påminna.
Är han beroende av något?: Innebandy, CS och mat
Vad kallar du honom: Ässling
Vad kallar han dig: Skrutt
Tränar han: Måndagar och Onsdagar
Hur länge har ni vart tillsammans: 3 år den 15 Oktober
Hårfärg: Brun/Grått
När fyller han år: 31 Maj
Om du skulle ge han en blomma då han fyller år, vilken blomma skulle det vara?: Orkide kanske, han tycker om dem.
Om du skulle beskriva han med 3 ord, vad skulle de vara?: Omtänksam, lite arg ibland, mysig
Gillar du honom?: I love him.

Middags dax



Bilden är från helgen i min mjukisdress, nu är jag snart inne i vecka 36!

Jaha, här sitter jag igen. Jag kom hem strax innan fyra och sen dess har jag städat och putsat glas och speglar, tvättat och dylikt. Nicklas har rensat svampen vi plockade i helgen så förhoppningsvis blir det någon god middag med kantareller. Jag var uppe tidigt idag, och lika tidigt blir det imorgon. Våran sista föräldragrupp träff, känns lite tråkigt det har varit lärorikt och roligt faktiskt! Mycket roligare än vad jag hade förväntat mig, vi har även en mysig fika stund där emellan.

Fotograferingen gick helt okej tycker jag, dock är jag inte så duktig framför kameran jag känner mig lite obekväm men jag hoppas att dem fick några fina bilder iallafall. Vi fotade inne på BR leksaker, så efter det gick jag förbi Denize jobb och fikade med Sofia och så väntade jag på att Denize skulle sluta. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag tänkte putsa upp skåpsluckorna i köket dem ser förjävliga ut nämligen annars ska jag inte göra mycket mer. Eller jo, jag måste skura toaletten, runt omkring den. Vi har nämligen tvättmaskinen inne på toaletten, det blir luddigt överallt vilket ser förjävligt ut så jag måste skura hela hela tiden!

Nu ska jag se om det är någonting bra på tv, ha en trevlig kväll!

Fotografering.. nu?!

Nu ska jag strax iväg och fotas, halleluja jag har knappt sovit inatt. Jag förstår inte vad problemet är, varför kan jag inte somna!? Jaja jag har en bebis i magen som far hej vilt men det har jag också haft i några månader nu så man tycker ju att jag borde vara tillräckligt utmattad någon gång för att somna ändå. Men jag ligger och tänker, och tänker och jaa.. tänker. Suck, har jag fixat allt till imorgon? Hur ska jag fixa iordning mig på morgonen för att hinna dit? Om jag tar ta de tåget hinner jag förbi Espresso House för en chailatte då? Bla bla bla.. haha helt onödigt tänkande som man lika bra kan ta dagen därpå. Hur som haver, nu ska jag bara sminka mig och sen är jag off. Undrar om jag inte ska ta en sväng förbi Mcdonalds innan jag åker hem och hälsa på lilla Denize och Sofia. Kanske, kanske inte.. det beror på om jag är döende trött när fotandet är slut! Men annars så!

Ni som är nyfikna angående reportaget i FRIDA tidningen, den bör vara ute och och tryckt om c:a 8 veckor. Så håll ut :)


Uppdatering, livet i magen:

Min graviditet - BF Tis 11 nov 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Mån 6 okt 2008.
Din graviditet startade Ons 6 feb 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 20 feb 2008 (ägglossningen).
Du är på dag 244 av 280. (87,1%).
Du är i vecka 35.
Du har gått 34 fulla veckor och 5 fulla dagar (v34+5).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 11 nov 2008
Du har 36 dagar kvar till förlossning.

En ganska tidig Söndagskväll

Gokväll!
Ledsen att det varit dåligt med uppdatering dem senaste dagarna, eller jag kanske ska säga nu i helgen. Vårat internet gav upp och ville inte ge med sig, så det har varit helt nere. Men nu verkar det fungera igen så jag kan uppdatera er lite om vad som hänt. I fredags gjorde jag och Nicklas ingenting speciellt vi var ganska trötta och tog det lugnt hemma framför tvn vi var och storhandlade och min mamma var här och fikade en stund. I lördags så gick vi upp tidigt och åkte ut till skogen för att plocka svamp. Vi kom hem med två kassar kantareller så nu vankas det kantarellstuvning och smörstekta kantareller för hela slanten! Mums! På lördagkvällen gick Nicklas ut på krogen, han ville göra det en sista gång nu innan William är här så jag åkte hem till Jimmy och Denize och mös framför tvn med dem och lilla Emilia. Stackarna var ur trötta så jag åkte hem strax efter tolv slaget..
Idag var vi iväg hos mina föräldrar och firat min lillebror som fyllde sex år, han var helt tokig och hoppade på Nicklas det första han gjorde när han såg presenten! Helt galen! Men det var mysigt att vara där lite, träffa mina små syskon osv. Och nu sitter jag här nyligen hemkommen från en fika med en journalist för Frida tidningen. Dem ska göra ett reportage om mig som ung och gravid. Imorgon bitti ska jag iväg tidigt och bli fotograferad, jag som inte är speciellt fotogenisk! Vi får hoppas att det går bra :)

Nu ska jag mysa lite med min cs nördiga pojkvän! Ha en bra kväll!

Goodmorning!

Eller egentligen var jag vaknade redan vid sex, förstår inte varför då jag inte gick och la mig igår förrän runt halv ett snåret. Nicklas min var på fotbollsmatch och kom hem ja lagom rund om fötterna och hade varit och handlat i DIF butiken, otippat. Han hade handlat en liten tröja till William, så när han plockade fram kvittot så stod de "köp medges ej" men ändå fick han plocka med sig varan? Det borde väl betyda att han inte har betalt för den. Hur som haver, jag vaknade riktigt tidigt idag och satte igång och plockade undan här jag mår inte bra när det ser stökigt ut, vilket det inte brukar göra men igår var ett undantag och jag hade inte orkat plocka undan efter min lilla gris (älskar dig älskling hihi bli inte sur) som kom hem och ramlade runt och kastade kläder lite här och var. Men nu så, nu är det prima ballerina och jag han till och med slänga in en tvätt och hänga upp den! Vid sju tiden så la jag mig framför en film i sängen det vart Never Back Down som jag aaaaldrig lyckas kolla på utan att somna jag förstår inte. Jag han se dryga 40 minuter iallafall innan jag slocknade så jag tänkte göra iordning lite lunch nu till mig själv och försöka kolla på resten.

Vid två tiden idag kommer min mami hit! Vad glad jag blir, jag träffar henne så sällan och pratar med henne bara några minuter om dagen för hon är så upptagen hela tiden.. inte roligt. Igår pratade vi inte alls, känns konstigt efter att ha bott och pratat jämt under samma tak i nästan tjugo år. Oh well..

Nu så, lunch och film!

Puss på er!

I love you



Min fina.

CRAVINGS!



Kan ingen snäll människa komma hit med en godis påse till den gravida sjuklingen.. snäääääälla!

Nu är jag inne i vecka 35 och William hickar och bökar som aldrig förr, det syns ordentligt nu på magen man kan se hur en fot kommer upp och så trycker man lite och då försvinner den lika snabbt och så sparkar han till. Hihi, det är ganska roligt att retas!

Skötbord







Där har vi skötbordet vi köpte, ganska smidigt faktiskt (Ja, jag vet att gardinen är i kläm, men det är en skit gardin som jag ska slänga för Nicklas klippte av dem på mitten med en sax för han tyckte dem var långa.. fint va? Haha) ännu finare att det är olika färg på träet på skötbordet och på våran tv bänk, men den ska också väck med tanke på att vi ska hänga upp tvn på väggen istället så det är bara tillfälligt.

Tristess

Jag försökte lägga mig i sängen efter sista inlägget imorse och titta på en utav mina favorit filmer "Dont say a word" men såklart somnade jag och vaknade inte upp förrän nu! Sprang snabbt iväg till affären och inhandlade lite mjölk och en sallad till mig själv så att jag får någonting i magen iallafall. Och nu sitter jag här igen, ska strax lägga mig igen med en varm kopp te.. eller kanske iskall, för det är så jäkla varmt i våran lägenhet. Eller så är det bara jag, Nicklas säger att han fryser till en isbit om nätterna för att jag ska ha balkongdörren öppen hela tiden, men jag ligger utan täcke och svettas fortfarande ihjäl. Stackars lilla Nicklas han lägger sig så nära mig han kan och han är verkligen super kall.. jag kanske får vara snäll inte inte vädra allt för mycket =)

Nä, nu ska jag starta om filmen och försöka sova lite till här ska vi bli friska och krya!


Ännu en update

Jag blir hemma idag, nu har näsan runnit till ordentligt och jag har även migrän. Febern vill inte lägga sig. Nu ska jag lägga mig i sängen igen, var tvungen att gå upp och äta lite frukost annars hade min mage vänt sig ut och in.

Det är fortfarande ett mysterium för mig hur vissa klarar sig en dag utan att ha ätit frukost..

Snuva och förkylning

Godmorgon, eller godnatt.. eller ja! Vad man nu ska kalla det! Jag har inte sovit särskilt bra inatt, bebisen har bråkat med mig i magen och inte velat ligga stilla och sova. Jag glömde nässpray innan jag skulle lägga mig så jag låg och andades genom munnen istället (mysigt) så jag var helt snustorr men alldeles för trött för att gå och dricka lite vatten och spraya lite i näsan min. Haha, vilka problem jag har. Hur som haver, så känner jag mig inte alls bättre, snarare sämre. Funderar på att avboka allting jag har att göra idag och lägga mig under täcket och kurera mig, känns som att det kan behövas då jag varit sjuk sen förra helgen och inte tagit det lugnt en enda dag. Jag mår inte bra av att avboka när jag bestämt träff med kompisar eller dylikt, det tar liksom emot på något vis. Men nu känner jag att jag verkligen behöver det, jag skulle även träffat en journalist idag för en intervju som senare skulle komma med i FRIDA men jag kan inte. Vilket också känns tråkigt, får maila henne nu illa kvickt och tala om att jag sitter här med feber frossa.

Sen vill jag bara tacka för alla gulliga kommentarer jag fått på senaste tiden, dem värmer och jag blir glad varje gång! Så, tack så mycket :)

Min älskling gick precis till jobbet och jag gick upp och sprayade näsan så nu känns den lite bättre iallafall. Hoppas ni får en trevlig dag! Puss o kram!

Update: Jag väntar med att höra av mig till journalisten i hopp om att snuvan och febern lägger sig lite så kan jag vila fram tills dess. Håll tummarna för mig!

RSS 2.0