Here's my shining song

Sitter ute i Saltsjöbaden hos mina föräldrar, vad är det för väder ute?! Jag är helt överlyckling, eller nästan.. bortsett från att jag inte sovit så bra inatt. Sen tyckte William att det var dags att stiga upp 05:30, oh well! Nu sitter busungen och hoppar i mitt knä till en utav mina favorit låtar!Idag ska vi till Skansen med Caroline och Colin, perfekt väder för de! Ikväll är det party! Skoj! Imorgon ska vi kolla på en massa lägenheter, håll tummarna för att vi hittar någon!

Puss på er

JAG SAKNAR USA, I'm coming home?

You & me
Trött som in i vassen, som mormor brukar säga

Kul att ni fortfarande tittar in fastän jag nästan aldrig uppdaterar! Vet inte varför jag inte gör det, känner inte samma glöd som förut att sätta mig ner och skriva inlägg! Tråkigt tycker ni kanske, det tycker jag med. Igår var jag med Caroline, Oliver och Colin i Eriksdalsbadet och badade! Super mysigt, dock somnade William i min famn i poolen.. haha! Sötnosen! Sen somnade han ovanligt tidigt på kvällen 19:20 (annars brukar han alltid somna någon gång efter 21) och vem vaknade super pigg kl 04:00?? Inte var det jag iallafall! Så jag har försökt sysselsätta honom mellan varven och försökt sova ända fram till nu! Give me some sleeeep!! Jaja, idag kommer Denize och hälsar på! Ska försöka slänga ihop något gott att fika.. har ni tips på något enkelt och gott som inte inhåller ägg kan ni ju hojta till! (jag har inte ägg hemma)

Den 9 Maj vankas det dop för William, super stressad!! Men det ska nog gå bra det med, den 16 Maj åker jag till London! Jag längtar, jag har lagt undan en liten summa att shoppa för till mig och William. Behövs verkligen!

Nu ska jag plocka undan frukosten och lägga mig i sängen med en kopp te och titta på The Hills (besatt)

To clear the air

Vadå ångrat mig? Din SUPER IDIOT som skrev det till mig. Fan, tänk om. Jag skrev INGENTING om att jag ångrar William hur i hela helvete fick du inlägget till de? Jag skrev att jag funderade på vad jag vill göra i framtiden om jag vill ut och resa med familjen eller om jag vill plugga först. Fan va sur jag blir!

William är det finaste och bästa jag har! Helt sjukt att jag försvarar mig egentligen, för att för mig är det redan en självklarhet. Super nolla!

Snurr!!

What to do? What to do?

Åh jag blir tokig, jag vet inte vad jag vill. Resa, plugga, men plugga vadå? Mode? Vart? Flytta? När? Såklart är det lite svårare när jag har min lilla plutt att tänka på också det är inte bara köra på. Han är prio nr ett SÅKLART, han är viktigast och kommer alltid i första hand. Mitt allt! Men vad ska JAG göra med mitt liv?

Jorden runt?

RSS 2.0