Torsdag


Igår och idag har varit riktigt lugna och sköna dagar!! Skönt att kunna ta såna ibland och bara vara hemma och gosa med lilleplutt! Stackarn dras ju med över allt annars så kan vara bra för honom o veta vart han bor ;)

Just nu gör vi inte så mkt jag tänkte sätta på lite te vatten åt mig och lägga mig o kolla Tila Tequila på MTVs hemsida, har inte så mycket annat roligt att berätta. Senare idag tänkte jag laga bananpannkakor på Thailändskt vis till middag! Hoppas de uppskattas av alla här hemma!!

Återkommer med bilder lite senare! Puss på er!

Fridays och hemska upplevelser i rulltrappor!

Gokväll!

Gårdagen var verkligen mysigt, jag tror det var i USA sist min familj åt ute så det var verkligen på tiden! Vi blev hela 16 personer så jag fick hoppa runt där vid lång bordet för att försöka hinna konversera med alla, känner att jag vill hinna prata med alla i släkten då jag träffar dem relativt sällan nu för tiden! Inte lätt att hinna runt till alla med små barn hemma :) men det var skoj att så många kunde komma! Lördagen firade vi mig hemma hos svärföräldrarna med Nicklas del av släkten, vill tacka för alla fina presenter och får trevligt sällskap där med!

Min mamma ringde mig för inte så länge sedan, min morfar är väldigt gammal och ganska sjuk men han ville prompt följa med och äta inne i stan iallafall. Hur som helst, på hemvägen när mormor och morfar skulle åka rulltrappa så hade tydligen morfar ramlat i centralen när dem åkte uppåt rakt baklänges och tuppat av i rulltrappan! Mormor fick super panik, såklart, men han hade ängla vakt och klarade sig utan bula eller skador! Tack o lov!! Mitt hjärta satt i halsgropen när mamma ringde!! Min lilla morfar.. Nicklas och jag får åka ut till dem i helgen och krama om honom!

Annars var helgen jätte mysig, även dagen har varit mysig jag har spenderat hela dagen med Colin och Carro! Vi var bla på öppna förskolan, sen så var i och promenerade lite! Slutade med en middag på ett jätte mysigt fik, tack gumman för maten ännu en gång!! Och tack för idag! Ni är för goa!!!

William har varit en grinolle nu på kvällen han vill INTE sova, nu sitter Nicklas med honom och kollar på Tila Tequila.. det verkar tydligen hjälpa! Jag springer runt här och försöker fixa och dona med både tvätt och dator. Skönt att kunna slappna av lite nu, Nicklas har varit borta hela kvällen och kom inte hem förns nu.. lite jobbigt när han är borta så mycket tycker jag! Men men, vi får försöka göra det bästa av situationen! Hoppas ni haft en trevlig dag!

Puss!


Happy Birthday to me!

Idag fyller jag 20 och det ska firas med en stor middag inne i stan med hela tjocka släkten! Ska bli jätte mysigt, men framför allt GOTT!

Skriver när vi är tillbaka!! Ha en trevlig lördag allesammans!
Kram på er!

Dagarna bara går!

I helgen tog vi det ganska lugnt, jag har mest suttit som gjuten framför min bok som den bokmal jag är och läst. Sen var vi hemma hos svärföräldrarna en snabbis eftersom jag behövde hjälp att sy om en klänning jag ska ha på mig nästa helg när jag fyller 20! Så min svärmor ska hjälpa mig med de, hoppas de går bra! Jag tänkte inte på att jag har mjölktuttar när jag beställde den, jag brukar alltid ha S som strl men den gick inte riktigt över tuttarna den här gången. Fan. Men de löser vi fort med lite nål o tråd!

Idag gick jag även och köpte mig Dove's brun utan sol känner att jag behöver ha lite färg nu innan jag fyller år, kan inte gå runt som ett spöke i den där fina klänningen! Nu i veckan eller veckan därpå ska jag förbi SATS där jag ska börja träna, ska bli så himla skönt! Dem har barnpassning från och med att barnen är tre månader vilket känns jättebra, jag vet att dem är duktiga och skönt att inte vara beroende av att Nicklas är hemma och ser efter William bara för att jag ska komma iväg o träna någon timma. Känner att jag behöver träna efter att ha varit gravid, kroppen är inte lika snärt och smidig som den var innan men konstigt vore väl annars. Sen hoppas vi på att få träffa lilla Colin och Caroline mer i veckan! Så roligt att vi träffat dem! Pojkarna är ju nästan precis jämngamla! Skiljer endast tre veckor =)

Nu ligger jag i sängen och William ligger här brevid mig sötnosen och sover, vi köpte Semper dropparna och just nu känns det faktiskt som att dem har hjälpt. Men jag ska väl inte säga de ännu, han vaknar väl säkert o har ont då bara för de. Vi får hålla tummarna för att mitt hjärta inte får ont mer ikväll iallafall, brukar hjälpa honom genom att ge honom "spädbarnsmassage" om dagarna i förebyggande syfte. Nej, nu ska jag byta kanal och bädda ner mig i väntan på min älskling som är och tränar. Puss på er!

Gårdagen



Kolla hans fina finger!

Igår träffade vid Carro och Colin, det var hur mysigt som helst!! Ni får se bilder när jag fått dem av Carro, annars kan ni besöka hennes blogg http://curu.blogg.se vi fikade två gånger (mums) sen fick vi en hudlektion av en tjej som jobbade på Clinique mycket lärorikt, synd att jag inte har råd att lägga ut 700:- på hudvårdsprodukter! Det hade jag mer än gärna gjort annars.. bli inte arg nu älskling!!

Idag skulle vi spenderat en hel dag inne i stan med Tina, men eftersom William varit orolig magen mycket på senaste tiden och skrikit hysteriskt har vi knappt sovit någonting i natt varken han eller jag så det kändes som att vi behövde åka hem och vila efter vi varit på efterkontrollen på MVC imorse vid 10 tiden. Allt såg bra ut så nu kör vi! Skämt åsido, jag känner mig fortfarande ganska öm efter stygnen konstigt nog..

Någon som har provat Semper magdroppar mot småbarns kolik? Fick höra av Carro igår att dem var jättebra nämligen, så jag tänkte springa och köpa dem nu när barnbidraget kommer och se om de hjälper lite mot hans onda lilla mage.. stackarn, han spänner hela kroppen och blir illröd så ont har han.. lilla hjärtat!

Annars är allting bra här, jag ska försöka lägga över lite bilder jag har från min mobil! Försökte imorse men det gick inge vidare.. får hoppas att William tycker sitt babygym är roligt en stund till så kan jag försöka nu igen.. återkommer lite senare! Hoppas ni haft en bra dag, roligt att ni fortfarande kikar förbi trots att uppdateringen inte alltid är den bästa! Tack för era fina kommentarer! Puss på er!

Läkarbesök, William 9 veckor

Idag har vi varit på våran BVC där en läkare kollade på William, vägde och mätte honom. Han tyckte han såg jätte fin ut och vart chockad över hur stark han var i nacken så det var roligt!

Vikt: 7,200 (födelsevikt: 4,200)
Längd: 62 cm

Min lille plutt är inte så liten längre!!

Annars skulle vi egentligen träffat Isabell idag som jag jobbade tillsammans med förut, men hon var sjuker så det får bli en annan dag =) mer än så ska vi faktiskt inte göra idag! Tänkte lägga mig och läsa min bok snart, Låt den rätte komma in.. den verkar lite sjuk dock..

Ha de bra så länge!

Fredag!

Nu var det verkligen sjukt länge sen jag skev här, lite tråkigt! Eller kanske inte, jag är nämligen nästan aldrig hemma på dagarna jag ser alltid till att ha någonting o göra jag blev så trött på att sitta hemma och bara städa och putsa när jag var gravid dem sista två månaderna och inte jobbade! Vi träffar vänner, gamla som nya! Vi går på promenader umgås med mina syskon och mina föräldrar osvosv! När Nicklas är hemma, vilket inte alltid är så ofta, så försöker vi se till att hitta på saker tillsammans annars blir det lätt att den ena sitter vid tvn med William och den andre vid datorn och oj vad social man kände sig då!

Nu är Nicklas i duschen och William ligger och sover, vi ska snart in till Medborgarplatsen till en nyöppnad krog som heter OjOjOj en vän till oss är huvudansvarig och vi tänkte åka dit och kolla läget! Sitter mest o väntar på att Nicklas ska bli färdig så jag får smita in dig o sminka mig lite!

William är nu två månader, shit va tiden går! Det känns som de var nyss jag låg inne på förlossningen.. han är verkligen världens snällaste lilla bebis han är så nöjd med tillvaron, jag lägger honom på mage på antingen vår stora säng (nej han ramlar inte ner jag ser till att lägga kuddar vid sidorna och sitter och tittar på honom hela tiden) eller på golvet med massa leksaker så han kan ligga där och titta och då är han nöjd! Jätte skönt, han säger bara till när han är hungrig eller om det behövs ett blöjbyte (oftast) det är klart att han har sina små griniga stunder också.. som på kvällarna då vill han bara gosa och snutta =) myspojken!

Den 12:e ska vi till läkaren, väga, mäta, antar att han/hon ska kolla reflexer osv! Jag gissar på att William väger lite mindre än 7 kg, min knubbis!! Nej nu måste jag sätta fart på min man!

Puss på er!

Finns det något finare?



Stackars William, får så mycket pussar av mamma..

RSS 2.0