Läsar fråga

Fråga: Hej, jag har läst din blogg mer än ett år nu, och har även läst Denizes blogg nästan sen hon startade den. Jag kanske har missat det, men jag undrar hur ni träffades? Och jag vet att Denize har bott i USA, men har du också det? :)

Svar: Denize och jag träffades i en engelsk-svensk skola inne i stan för ungefär 6-7 år sedan! Jag hade precis flyttat hit från USA och hon lika så! Så jajjamen, jag har bott i USA :) ska jag vara ärlig så önskar jag ibland att jag aldrig flyttade därifrån..

Tråkiga nyheter!

Min stora barndomsidol Michael Jackson dog igår strax efter lunch. Känns sorligt trots att jag inte känner honom, han har liksom funnits med genom hela min uppväxt genom tidningar och musik. Huvva!

Igår tog jag och William oss upp tidigt som attan för att åka till Carro, Oliver och Colle! Vi tog oss till ett bad i närheten utav dem och hade picknick i den fina solen! Inte så lätt att sola med tre barn dock :) men det var hur mysigt som helst!! Idag tar jag och William en lugn dag tror jag, frågade om Denize hade lust att joina oss här hemma hos oss. Får se om hon dyker upp :) dåligt med bilder föressten (som jag lovade) men någonstans i alla flyttkartonger här hemma så ligger sladden, flyttar gör vi den 16 Juli! Men ska se om jag inte kan försöka rota fram den lite tidigare!

Det blir ingen seglarresa till Västkusten :( pappa hittade ingen båt stor nog, så det får bli nästa sommar istället. Då har vi även planer på Grekland, det är sista året vi åker gratis med William så det ska vi utnyttja!!

Nu ska jag hitta något bättre att göra.. som att underhålla min son lite, han kryper runt här på golvet i alla sina leksaker! Tänte fylla hans lilla badbalja så han får bada ute i skuggan! Han blir så skitig när han kryper runt här, så är det skönt att svalka sig lite i denna värme. På våran baksida är det nämligen (eller var igår iallafall) 42 grader varmt!!!

Puss påer!

Ännu en varm och härlig dag!

Som vanligt sitter jag och lilla William här i köket och har precis avslutat våran frukost! Idag blir det Eriksdalsbadet med mamma och mina syskon! Härligt :)

Igår kväll grillade vi med Jessica och Tyra, massa mat, jordgubbar, vattenmelon och så lite naturgodis på det :) mums!! Idag blir det nyttigt om jag ska kunna gå runt i bikini hela dagen höhö :)

Återkommer senare idag puss puss!

Bilder
















Solig dag!!

Godmorgon!!

Eller kanske god förmiddag för dem som har morgonpigga bebisar eller börjar tidigt på jobbet! Vilken härlig sol som tittar fram!! Jag blir alldeles överlycklig, William och jag har precis ätit frukost och sitter och försöker bestämma med Felicia vad vi ska hitta på idag. Det lutar åt sol och bad någonstans, tänkte försöka bjuda in mig hos min mamma så är vi lite fler :) mycket roligare!

Igår spenderades dagen tillsammans med Caroline, Oliver och Colin! Vi möttes upp tidigt och drog oss till Farsta Centrum där tittade vi i nästan varenda affär, dock slutade inte dagen lika bra!! Finns här för er hjärtat!!!! Säg till om de finns något jag kan göra!

Måste bara berätta, i helgen var vi och grillade hos mina föräldrar! Då frågade pappa ifall han hyrde en stor segelbåt i sommar, ifall Nicklas William och jag hade lust att följa med och segla vid Västkusten i en vecka?! Jag tackar ja!! Vi hade en segelbåt förut men sålde den då vi flyttade till USA, vi brukade annars segla veckor i streck på sommarloven så ingen vore gladare än jag ifall vi kommer iväg:) då blir det isåfall min familj plus alla syskon och sen Nicklas och William! Skulle vara såå mysigt! Jag ska hålla tummarna för att de går igenom!

Annars så rullar det på här, jag har bestämt mig för att försöka uppdatera bloggen lite oftare nu med bilder och annat roligt! Tänkte fota lite nya lägenheten sen när vi flyttat, vilket är om ungefär tre veckor!

Nu ska jag bara hitta någon vänlig själ som har lust att hjälpa mig med min blogg design :) och nu ropar William att det är dags för blöjbyte!! Puss på er!


Idioter!

Jag har en fråga, vart F*N i min blogg står det att jag ångrar mitt barn? Era rubbade jubel idioter, sluta kommentera. Jag tänker inte ens försvara mig denna gång. Hitta någon annan blogg att läsa!

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder?

Jaha, du var jag tillbaks här. Just nu sitter William och jag och äter frukost, idag ska vi iväg och träffa en kär vän som jag inte träffat på år och dar! Ska bli super mysigt!

Jag tänkte även följa trenden och starta en liten bloppis här, om de vore något? Här massa kläder jag inte använder ändå och det vore ju tråkigt att slänga så jag ska försöka få ihop ett lass och slänga upp här :) håll utkik!

Nu måste vi börja göra oss klara här! Puss på er så länge!

Vi ska flytta!



Vi har varit på jag vet inte hur många visningar nu dem senaste månaderna och nu äntligen har vi hittat den perfekta lägenheten! Ligger precis där vi redan bor, vi trivs så bra här och vill inte flytta! Nära Williams dagis (förhoppningsvis, vi har inte fått platsen ännu) och jätte lätt att ta sig överallt i stockholm. Så skönt! Den 20 Juli blir det om allting går som det ska! På bilden ser ni en liten del av kök och matplats.

Idag kommer Carro och Colin hit, vi ska strax äta frukost! Ska möta dem uppe i centrum och handla lite gott! Det ska bli så mysigt, sen vet jag inte vad vi hittar på förmodligen stannar vi inne med tanke på vädret. Eller så åker vi till IKEA och går runt lite, det är alltid kul när man inte har bättre för sig. Hoppas ni får en trevlig dag!

Härliga sommardagar!









Hur härligt väder har det inte varit?!! Igår åkte jag och William ner tidigt tidigt till Nynäshamn till Emilia och Denize. Vi spenderade hela dagen och eftermiddagen på stranden och badade och mös. William tyckte inte det var lika kul, men det är en annan historia. Dum som jag var så smörjde jag in mig med SPF 30 bara på axlarna så nu har jag två fina vita fläckar där, härligt! Nåja, lite färg har man väl fått under dem här tre dagarna!! I söndags blev Nicklas hela 23 år och det firade vi ute på svärföräldrarnas altan hela dagen, det var närmare fyrtio grader där.. trodde jag skulle dö!

Som ni ser på bilderna har William börjat ställa sig i krypställning så står han där och gungar fram och tillbaka, han kryper inte riktigt ännu. Han tar sig fram genom att åla, men inte krypa :)

Tråkigt med vädret som bara försvann, nu tänkte jag hoppa ner i sängen brevid en sovande William och läsa lite med en kopp te ha en bra dag allesammans!

Puss!


RSS 2.0