Tisdag

Godkväll!
Idag var jag uppe tidigt vid sex tiden för att äta frukost och göra mig klar innan föräldragruppen, idag pratade vi mycket om smärtlindring och jag har nästan bestämt mig för att epidural tar jag endast om jag känner att jag inte klarar mer. Om tex värkarbetet blir långdraget och jag känner att jag aldrig kommer att orka krysta om jag inte får någon typ av hjälp, sen övade vi på andningen, papporna fick hjälp med olika typer av massage övningar dem kunde använda sig utav under själva värkarbetet. Det var skönt, skönt att man har några olika tekniker att pröva på. Våran BM har haft en student med sig några gånger nu och hon är hur underbar som helst, hon frågade oss idag ifall vi ville vara hennes "case" som hennes examen innan hon är färdig barnmorska. Så vi fick hennes nummer och ska meddela henne om/när vattnet går och när vi tänker åka in så kommer även hon in. Det känns jättebra hon kommer att vara med oss under hela förlossningen, dem andra barnmorskorna springer ju ut och in och tar hand om andra som föder.

Det börjar närma sig nu, på kontrollen idag så märkte dem även att lilla William har fixerat huvudet. Inte för att det säger så mycket egentligen mer än att han ligger fast där nu. Det behöver absolut inte betyda att förlossningen är nära, jag kan lika gärna gå över tiden med två veckor. Suck! Det hoppas jag inte, jag vill ha min bebis här nu! Antar att jag inte är ensam om att tycka att nio månader är waaaay too long? Haha.

Tänkte fota det sista av det vi köpt idag, bla skötbordet som Carro ville se. Sen bilbarnsstolen i dem "underbara" dif färgerna, haha hellre det än vagnen iallafall. Om två till tre veckor får vi även hem vagnen. Kul!

Nicklas föräldrar var precis här och fikade och kollade hur vi hade fått det nu när vi möblerat om och fixat med alla barngrejer, det tar nästan upp hela lägenheten. Det lilla livet som inte ens är ute. Och nu sitter jag här och kollar på NCIS på tv samtidigt som jag väntar på mat, det fick bli fläskfile med potatisgratäng med fetaost idag. Hoppas det ska smaka! Nu ska jag fortsätta med den! Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Carro

Hehe nee jag försöker göra grejer så tiden går fortare men tycker att jag latar mig mycket också=) Man orkar inte så mycket nu:D

Hm ja jag tror jag åt nån jätte god hamburgare där någon gång för länge sen:)

Jaa lägg upp en bild=) Så roligt att se alla bebissaker=)



Okej va fint=) Ja får vi en flicka ska hon heta Nellie Clara Louise (efter mig) och blir det en pojke så blir det nog Colin eller Elliot. Men tror mer på Colin:)



Åh gjorde du? Haha ja då kanske det stämmer det där med att en pojke ska ligga typ på 140 och flickor över 140.

Vad ska ni hitta på idag då?



Kram!

2008-10-01 @ 11:11:50
URL: http://curu.blogg.se/
Postat av: Mel

måste bara säga att jag tycker det är jättekul o läsa din blogg! I början innan du var gravid skrev du inte så där jätteofta så jag gick bara in o kolla ibland via denize. och så en dag "jag är gravid".. Du får allting och låta så mysigt och får en själv att längta tills man blir gravid! :D kram till dig och lille William!

2008-10-01 @ 23:01:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0