God förmiddag!



Nu är vi hemkomna från London, eller det var iofs förra helgen vi kom hem men jag har inte uppdaterat här som ni säkerligen märkt. Vi hade tre super dagar, vi åt goda middagar på bland annat spaghetti house och en super fin thailändsk restraurang vi åt tex ankbröst och liknande! Ska ta reda på namnet så för er lyckostar som ska resa till london snart kan besöka den! Mycket fikan på Starbucks blev det också, en dag bestämde vi dock för att prova Costa men icke sa nicke! Käre Starbucks kaffet övervinner allt annat kaffe.
Det blev en hel del shopping, ska försöka få igång kameran hade jag tänkt och visa er vad jag hittade. Till William handlade jag massor på GAP, jag älskar deras barnkläder!! SÅ fina! Tre bodies med tryck, bla "My mum rules" "My dad is rad" och "It's all about me" tyckte jag var lite qute! Till mig handlade jag en body mist från Victorias secret med lukten "Strawberries and Champagne" luktar gudomligt gott!! sen hittade jag två super fina tunikor i linne tyg, en beige och en vit med fina stora bruna knappar jätte fina att ha nu till jeans shorts eller så! På primark bara slängde jag på mig saker som såg fina ut, en massa linnen och fina överdragströjor och koftor. Där hittade jag även massa t shirts och fina kalsonger till Nicklas, men GUD vilken djungel det är där! Det är så trångt att man måste slå sig fram, folk är som galningar?! Jag hittade även en massa smink och sånt där krafs man behöver fylla på ibland.  
En ut av dagarna åkte vi ut till Europas största "shopping mall" Westfield och herregud vad butiker det fanns vi var där från öppning till stängning och vi han inte ens titta i alla butiker! Helt sjukt! Jag känner verkligen att vi kunde stannat några dagar till, nu han vi liksom bara shoppa det vi behövde shoppa och sen inge mer. Hade velat stannat och gått på Madame Toussands eller hur det nu stavas osv! Även om jag varit där förut.

Nu har William precis somnat och jag ska klä på mig för att ta en promenad med Carro och Bolle Boll i det fina vädret, hoppas att det håller i sig hela dagen. Senare ikväll ska Nicklas och jag iväg på fyra visningar, vi letar desperat efter en större lägenhet gärna där vi bor nu. Så jag spenderar mesta tiden av mina dagar på Hemnet och söker och söker. Igår satt jag och tittade på en del lägenheter i Hammarby Sjöstad det vore verkligen to die for att hitta en där men tyvärr har vi inte 3,5 miljon i fickan bara sådär. Annars så tar min äldsa lillebror studenten på fredag!! Min plutt!! För mig är han fortfarande liten jag blir nästan chockad när han berättar om att han är ute på krogen och träffar som dem säger "brudar" osv! Vadå brudar och krogen?! Du är min lilla Calle med blöjrumpa?! Haha han kommer döda mig om han läser det här, men de bjuder jag på idag :)



Lite nytt om min käre son 6 månader gammal:

Han rullar runt runt runt! Det har han kunnat länge, men han blir bättre och bättre på de!

Han ålar sig fram på golvet, snart kryper han =)

Han sitter själv utan stöd ett bra tag, dock måste man palla upp med massa kuddar runt om så han inte slår sitt lilla huvud.


Min fina son!





I love you!!!

Ett halvår, redan?!

Idag blir mitt hjärta ett helt HALVÅR!! Tiden går SÅ fort!! Jag kan inte fatta att det var ett halvår sen jag låg på SÖS och försökte kämpa mig igenom värkarna, eller att de var ett halvår sen jag vaknade av att jag trodde att jag kissade på mig, men icke det var vattnet som hade gått i sängen! Härligt blött :) William växer så det knakar, nu väger han runt 10kg (!) och är c:a 70cm lång!! Min stora kille! Vi har även börjat med smakportioner, än så länge har vi testat potatis, morötter, majs och broccoli. Han ska äta broccolin i någon vecka nu sen ska jag börja med att koka nötkött och mixa ner så har han fått en hel måltid då tänkte jag även börja med lite fruktpureer som efterätt. Annars så, han kan sitta några sekunder utan stöd, han halvkryper/ålar sig fram på golvet och kan rulla runt åt alla håll. Helst ligger han på mage, även när han sover!? Han vaknar av att han rullat över på mage så tittar man på honom och då ligger han där och tittar på en, knäppis!

Anyhow, nu på lördag ska William döpas och jag är HUR nervös som helst. Det kommer c:a 60/70 pers och jag har scen skräck kommer stå där och stirra ner i golvet! Får inte fatta blicken med någon utav mina syskon då kommer jag skratta ihjäl mig. Det är så typiskt mig, jag skrattar alltid under dem stunder man verkligen inte ska skratta när någonting egentligen inte är roligt. Typ under skoltiden på nationella proven eller ja som i kyrkan när man är på dop eller bröllop! Moget, ja vet. Den 16 Maj åker även jag och William med min mormor och min mamma till London för att fira att min mormor fyllt 70! Ska bli super, jag har sparat pengar sen vi bokade resan så jag hoppas att jag får med mig lite fint till mig, William och Nicklas. Om ni har tips på affärer som är Must Visits så kan ni ju lägga en kommentar :)

Annars så har det inte hänt så mycket, jag försöker sysselsätt oss hela dagarna och inte bara sitta hemma och stirra i väggen det blir så tråkigt. Vi är mycket med Caroline och Colin eller andra mammor. Jag har bestämt mig för att börja plugga när William börjar på dagis i Januari. Till vad vet jag inte ännu, pappa tycker civil ingenjör.. Hm.. men jag vet faktiskt inte själv vad jag vill göra. Jag vill resa, jag gillar kläder, jag gillar smink och hår det vet jag. Jaja. We'll see, vi tittar även på lägenheter lite överallt. Vi behöver minst en trea, känns som att denna etta på 40kvm är LITE litet för tre personer även om det är stort kök! Jag har massor med bilder jag tänkte lägga upp! Men dem ligger SOM vanligt i Nicklas telefon men denna gång lovar jag att ladda upp dem, Caroline har även en massa bilder som jag hade tänkt hon skulle få skicka til mig! Annars får ni ha de så bra så länge!

Pusspuss!

(ps. jag vet inte om eller när Denize ska öppna sin blogg igen, tyvärr)

RSS 2.0