Stalker

Jag har en stalker, en man i 45+ åldern, utländskt ursprung (maffia boss liknande utseende) i beige jacka. Han har följt efter mig flera dagar i rad nu, jagat mig osv. Lärt sig varje tunnelbana jag tar på morgonen, vart jag sitter och vart jag byter. Jag provde med att be honom dra åt helvete idag, då vart han ännu argare och försökte sig på tunnelbanan jag var på. När han inte lyckades ställde han sig precis utanför fönstret och stirrade med mördar blick.. Om DU läser det här, kan du börja med att lämna mig THE FUCK ALONE. Upphör detta inte snarast, blir jag tvungen att polisanmäla.

Kommentarer
Postat av: lollo

Läskigt!
Jag var med om något liknande, fast det tog ett tag innan jag fatta att han faktiskt hade koll på vad jag gjorde, och min kompis. Han visste allt. Dök upp när jag minst anade det. Sen en kväll så jag hnm på efterlyst, sen va han borta ett bra tag kan jag ju säga.. skumt. Akta dig bara, va försiktig!
kram!

2008-03-12 @ 21:20:12
URL: http://smumis.blogg.se
Postat av: carro

usch, vad äckligt. ja, jag ska absolut vara försiktig. vet inte riktigt hur jag ska ta mig till jobbet nu bara, är rädd för att stöta på honom igen. vad var de för människa som höll koll på er?

2008-03-12 @ 22:01:03
URL: http://myowndiary.blogg.se
Postat av: mia

shit vad läskigt :S hoppas han slutar

2008-03-13 @ 06:42:06
URL: http://storstadsidyll.blogg.se
Postat av: lollo

Försök att ta något tåg tidigare eller senare.
Går du från/till jobbet när de är mörkt be någon möta dig så du inte går själv eller prata i telefon om du går själv.. då blir det lite säkrare..
Ehm asså, han bodde typ 2meter ifrån mig, en snubbe med utländskt påbrå, o folk i området visste ju vem han var. Tror han va 28 har jag för mig. De sjuka va ju de att han visste saker om oss, saker som han absolut inte kunde veta å de var lite obehagligt till sist.

2008-03-13 @ 14:33:17
URL: http://smumis.blogg.se
Postat av: Karoline

Noe lignede har skjedd med meg! Du burde anmelde det med en
gang! Det er så ekkelt det der! Ikke gå mye alene og sånt!!

2008-03-13 @ 15:52:34
Postat av: Trinidad

ANMÄL NU ! Vänta inte , du blir inte tvungen att anmäla du är TVUNGEN att anmäla. För din egen säkerhet.

2008-03-13 @ 19:02:38
URL: http://www.exclusive.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0